REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cu ce ACTIVITATE se laudă USR-istul CĂTĂLIN IACOB în Consiliul Local!

Cu ce ACTIVITATE se laudă USR-istul CĂTĂLIN IACOB în Consiliul Local!

Replica API 6 noiembrie 2021 | 23:40 1717

Cătălin Florin Iacob, consilier local din partea USR, a preluat modelul colegilor săi și și-a prezentat raportul de activitate al primului an din acest mandat. Conform documentului, alesul a fost prezent la toate ședințele ordinare, extraordinare și de îndată ale Consiliului Local Constanța, cât și la toate ședințele de comisie din care face parte. Totodată, acesta a fost și președinte de şedintă timp de 3 luni. În activitatea sa din acest mandat regăsim mai multe amendamente în ceea ce privește Regulamentul de Publicitate, voturi negative pentru PUZ-uri nelegale, spații de fitness în parcurile constănțene și multe altele.

Cătălin Florin Iacob

Consilierii locali municipali au început să-și prezinte rapoartele de activitate ale primului an în slujba cetățenilor sub noua administrație. După modelul colegilor săi, și Cătălin Florin Iacob, consilier local din partea USR Constanța, și-a prezentat raportul de activitate al primului an de mandat. În ceea ce privește urbanismul, Cătălin Iacob a dat mai multe voturi negative, astfel: „vot negativ pentru PUZ-urile care permiteau construcţia de blocuri între case; pentru PUZ-urile care permiteau construcţia de imobile pe spaţii verzi; pentru PUZ-urile fără beneficiu social și pentru cele care permiteau construcţia de blocuri pe suprafeţe mici de teren”, este notat în raportul de activitate.

Mai multe amendamente pentru Regulamentul de Publicitate

Conform raportului de activitate, Iacob a propus mai multe amendamente pentru Regulamentul de Publicitate: fără mesh-uri pe faţade; fără obiecte funerare expuse pe domeniul public; reclamele din zonele centrale şi turistice vor fi avizate de comisia de estetică urbană, iar culorile să fie pastelate, deschise, fiind interzise culorile vii și contrastante, în funcţie de stilul arhitectural al specificului zonei de amplasament; pe viitoarele staţii de autobuz vor fi afişate traseele, orarul şi alte informaţii publice; reclamele de pe autobuzele CT BUS numai cu avizul comisiei de estetică urbană.

Click pe imagine! Sursă foto: Facebook Cătălin Iacob

Proceduri pentru mai multe monumente istorice din municipiu

Consilierul a subliniat și faptul că a început demararea procedurii pentru intrarea în domeniul public al municipiului Constanţa a 14 monumente istorice arheologice astfel: Bazilica Mare, Bazilica Mică, Bazilica creştină - Poarta I, amfitetru- Ibis, locuire Citadină Tomis - Catedrala Petru şi Pavel, Zidul cetăţii Tomis, Locuire Citadină Petru şi Pavel, apeducte - Portul Tomis, Turn de apărare - Termele Romane, Cavoul cu orant de la Egreta, Valul Mic – Palas, Valul Mare – Brătianu, Valul de Piatră – Palas, Bazilica creştină - Ibis.

Sursă foto: Facebook Cătălin Iacob

Captură raport de activitate

Alte activităţi desfășurate în primul an din acest mandat de către alesul local Cătălin Iacob au mai fost: întâlniri cu cetăţenii, participarea la comisiile de specialitate, participarea voluntară la comisia tehnică de urbanism, întâlniri și schimburi de bune practici cu Universitatea Ovidius din Constanţa.

Sursă foto: Captură din raportul de activitate al consilierului local municipal

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
usr plus constanta ... o mare dezamagire . un partid acaparat total de gasca caragheorghe , cocargeanu , gima , ochiulet . niste nulitati !!!
11
0
mizerii hastagiste!!!!!
4
1
Doar ca vicepresedintele USR Constanta construieste un imobil de 8 etaje pe spatiu verde la 2 metri de o gradinita, niste ipocriti.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272