REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cum a ajuns detașatul Calotă de la Constanța arhitect șef la Primăria Giurgiu?!

Cum a ajuns detașatul Calotă de la Constanța arhitect șef la Primăria Giurgiu?!

Mirela PASCAL 26 iulie 2023 | 00:00 4019

Răzvan Adrian Calotă a fost, fără doar și poate, unul dintre puținii prieteni pe care Felicia Ovanesian i-a avut în Primăria Constanța. Atât de apropiați erau, încât Calotă a ajuns la concluzia că nu poate trăi în primărie fără feblețea lui, așa că și-a aranjat lucrurile astfel încât să dispară din aparatul de specialitate al primarului Vergil Chițac. Și le-a aranjat atât de bine încât a ajuns... arhitect șef la Primăria Giurgiu.

Cum a ajuns detasatul Calota de la Constanta arhitect sef la Primaria Giurgiu?!

Răzvan Calotă a fost, ceva timp, arhitectul municipiului Mangalia. A ajuns, apoi, șeful Direcției Patrimoniu, din Primăria Constanța, în decembrie 2021, după ce a dat concurs și a câștigat. După plecarea Feliciei Ovanesian, Calotă a intrat în concediu... cică medical, pentru a-și trăi în liniște durerea provocată de plecarea prietenei sale, timp în care și-a aranjat lucrurile să dispară și el din tabloul funcționarilor Primăriei Constanța. A revenit din concediu și a cerut detașarea, iar pe 11 mai a.c. Vergil Chițac a semnat dispoziția. După doar câteva zile a ajuns la Primăria Giurgiu, așa cum, de altfel, Replica a anunțat, în exclusivitate, la acea dată.

Cum a ajuns detasatul Calota de la Constanta arhitect sef la Primaria Giurgiu?!Primăria Giurgiu

Nu se știa, la acea vreme, pe ce poziție avea să ajungă Calotă la Giurgiu. Mai mult, funcționarii de aici nu auziseră în viața lor de Calotă și nici nu aveau cunoștință că ar urma să-l aibă coleg.

Cum a ajuns detasatul Calota de la Constanta arhitect sef la Primaria Giurgiu?!

De la director, la arhitect șef

Ei bine, Replica a aflat! Pe ce funcție credeți că a ajuns directorul nostru de la Patrimoniu? Arhitect șef... Nu știm ce a făcut, de cine s-a rugat, pe cine a impresionat să-l propulseze pe o așa poziție! Știm doar că postul era ocupat de o anume Ioana Vărzaru încă din 2017.

Cum a ajuns detasatul Calota de la Constanta arhitect sef la Primaria Giurgiu?!

Rămâne de văzut cât va rezista și dacă, într-adevăr, cei din Primăria Giurgiu îi oferă liniștea de care la Constanța nu a avut parte!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mi-o su gi pe spatii verzi, prin paduri si prin livezi
0
0
Opriti-o pe ispas sa mai scrie aici!! Frustrarea din ea e atat de mare ca saracuta nu se poate abtine sa nu raspunda la comentarii. Si ispas se scrie cu litera mica pentru ca si pe primarie daca o puneti tot xeroxista primariei ramane.
1
2
E mai usor sa scrii p****i decat sa pui mana la munca. Putorile stau si comenteaza
1
0
invidia si frustrarile te omoara, suferi ca nu esti in stare de nimic. Ce realizari ai in viata de ii judeci pe altii
2
0
Nu stii ca numele se scriu cu litera mare la inceput ?!... La capitolul nulitati cred ca te-ai incadra tu cu multa usurinta !....
4
0
Chitacule lasa ca vin alegerile dispari cu tot cu muu istii tai de bugetari
4
1
Daca ispas este director la Patrimoniu va intrebati de ce a plecat Calota? Pai tu chiar daca vrei sa faci lucruri bune si constati ca ai numai nulitati pe langa tine nu pleci singurel?
5
3
A fost singurul care a facut ceva ordine la Urbanism dupa haosul lasat de Măzărel (fagadau).
3
3
Desi sunt anti PSD, ca a facut si face PNL-l este sinucidere curata. La nivel de primarie au reusit sa instaureze haosul pe toate palierele. Asteapta constanteanul cate 3 luni eliberarea unui urbanism sau a unei autorizatii de construire. In continuare spatiile versi sunt devorate de noile constructii, autorizate de ghici cine? Nu vad cum la urmatoarele alegeri, va vom regasi in functiile de conducere ale mun Constanta.
3
2
Bun băiat, a fost și la Mangalia dădeai ceva dar te rezolva chiar daca nu era puzul cum trebuie am inteles ca s a spanzurat odata ca l a inselat blondina.
3
0
Are subordonați destui pe post de pupincuristi si oameni buni la toate de care se folosește.
0
0
Printre putinii oameni civilizati care au trecut prin primarie. Acum ca a plecat, bucurie mare in randul celorlalti.
8
0
Il coopteaza repede Baronul de la ANR Giurgiu.
3
0
S-a înțeles pe armînă,mușatu ficioru .....simplu
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468