REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CUM a CÂŞTIGAT Nicoleta VRABIE Primăria PEŞTERA

CUM a CÂŞTIGAT Nicoleta VRABIE Primăria PEŞTERA

Replica API 30 septembrie 2020 | 00:15 8025

Nicoleta Vrabie s-a înscris în competiție la alegerile locale din acest an, pentru funcția de primar al localităţii Peştera, candidând independent, după ce timp de 30 de ani a îndeplinit funcția de ofițer de stare civilă. Nicoleta Vrabie susține că această victorie este, în primul rând, o victorie a oamenilor care i-au cerut să candideze şi nu o victorie personală. Nicoleta Vrabie este soția lui Valentin Vrabie, actualul primar al municipiului Medgidia și fost edil al localității Peștera.

Nicoleta Vrabie

Aflată la prima candidatură, soția lui Vrabie, Nicoleta, a reușit performanța de a câștiga, ca independent, primăria comunei Peștera. Aceasta a câștigat mandatul de primar al localității cu peste 55% din voturi, în timp ce soţul său a câștigat Primăria Medgidia cu un scor de peste 60%.

“Este o victorie a oamenilor”

Nicoleta Vrabie a declarat pentru reporterii Replica faptul că această victorie nu este una personală, iar intrarea sa în cursa pentru Primărie a fost la solicitarea cetăţenilor. “Mă simt ca un om normal. Intrarea ma în cursă a fost la solictarea oamenilor, nu am avut intenţia. Mă simt ca un om normal şi, ca de obicei, în slujba cetăţenilor. Lucrez în administraţie de 30 de ani şi le-am spus şi oamenilor că voi fi alături de ei indiferent dacă câştigam sau nu”, a precizat Nicoleta Vrabie. Întrebată dacă s-a aşteptat să obţină mandatul de primar al comunei Peştera, Nicoleta Vrabie a declarat că a avut emoţii cu toate că are experienţă în administraţia publică. “Chiar dacă experienţa mea în administraţie însemnă ceva, în funcţie de conducere nu am fost şi de aceea am avut emoţii”, a mai explicat Vrabie.

Nicoleta Vrabie şi Valentin Vrabie

Sfaturi ca de la primar la primar

Nicoleta Vrabie susţine că, în trecut, nu a avut intenţia de a candida la Primăria Peşterea, dar că soţul ei a încurajat-o. Întrebată ce sfaturi a primit de la fostul edil de la Peştera, aceasta a declarat că pe viitor îi va cere sfaturi daca va avea nevoie de ele. “În viitor voi primi sfaturi cu siguranţă şi îi voi cere sfaturi când va fi nevoie. Noi suntem oameni. Niciodată nu am fost nişte oameni care am epatat în lux şi aroganţă. Am fost oameni normali, am crescut un copil normal, fără exces de bogăţie. Consider că suntem o familie de oameni normali”, a explicat Nicoleta Vrabie.

Proiecte pentru Peştera

Nicoleta Vrabie susţine că la intrarea în această cursă nu s-a gândit la niciun proiect. “Nu m-am gândit la niciun proiect, dar sunt sigură că împreună cu echipa mea vom accede pentru proiecte de viitor. Asfaltarea este prioritară, ne-am dori să schimbăm şi conducta de alimentare cu apă pentru a îmbunătăţi calitatea apei. Oamenii au venit cu diverse probleme de-a lungul timpului, după rezolvarea problemelor cu apa, cu gazul, un poriect de asfaltare ar fi binevenit. Chiar dacă oamenii locuiesc la ţară şi se spune că sunt obişnuiţi cu praful, cred că oricine îşi doreşte astfel de condiţii decente de trai”, a precizat Nicoleta Vrabie.

Amintim că soţul acesteia, Valentin Vrabie a fost primar al localităţii Peştera timp de două mandate. În 2016, locul său a fost preluat de Marius Liviu Petre, profesor de istorie și fost director al școlii din localitate.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la coada vacii la primarie. Sa te tii furat cu barbatasu. El fura de mic.
2
0
Te doare cacatul...au mutatii diferite...stramba de Nicoleta se amageste...
0
0
nu are proiecte der castiga. exact kpe sede. nu sezvolta economia dar mareste pensiile
1
1
sau cum a luat-o
2
1
primei doamne de medgidia si diva de pestera , o sa ajunga la ivrinezu!
3
4
are nume de pasare..... vrabie ....... si chiar seamana a pasare, dintr-aia de noapte.......
3
9
Doi urati!
6
9
urata , dar se fute bine tzatzoasa...
11
10
Baiat bun,pacat de fata!Ca ea nu deloc...Dar ce meniu serveste doamna ca e pusfoasa
9
13
La ce airbaguri are tanti Nicoleta, rezolva sigur la guvern ceva fonduri ! Vrabioiule, mare atentie !
17
10
Mai bine aveti grija de sot dna sau il lasati sa umble cu fufe . . . .
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108