REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cum a încercat un șofer să-și facă câteva plinuri la mașină... moca?!

Cum a încercat un șofer să-și facă câteva plinuri la mașină... moca?!

Victor ROTARU 29 iunie 2023 | 00:00 2916

Românii sunt destul de ingenioși, atunci când vine vorba de făcut bani cu ușurință și fără prea multă muncă sau... de mocangeală. La fel și Mădălin J., un bărbat din Constanța, care a încercat să profite de defecțiunea unei pompe de alimentare din cadrul unei benzinării. Pompa cuantifica suma aferentă cantității de carburant vândute, însă, nu livra carburant, așa că acesta a filmat tot incidentul și a șantajat managerul societății, cerându-i mai multe plinuri gratuite la mașină, sfârșind însă prins în flagrant. 

Cum a incercat un sofer sa-si faca cateva plinuri la masina... moca?!

 

Totul a început pe 3 februarie 2022, atunci când Mădălin J. a sesizat o defecțiune la o pompă de alimentare din cadrul benzinăriei Lukoil în timp ce încerca să-și alimenteze cu carburant autoturismul. Observând defecțiunea, Mădălin J. a scos imediat telefonul și a filmat tot ce s-a întâmplat, iar mai apoi, timp de două zile a constrâns managerul societății că va publica pe internet înregistrarea, în cazul în care nu îi dă suma de bani solicitată. 

Dat pe mâna poliției

Tatiana B., managerul societății, s-a prezentat a doua zi la Biroul de Investigații Criminale pentru a depune plângere împotriva lui Mădălin J. Managerul societății a declarat că în urmă cu o zi a fost contactată de către un operator la stația de carburant care i-a comunicat faptul că un client a sesizat că este o defecțiune la pompă și a început să filmeze cu telefonul faptul că pompa cuantifica suma de bani aferentă cantității de carburant vândute, însă, în realitate, nu livra carburant. 

Tatiana B. s-a prezentat la fața locului și i-a comunicat clientului că nu va achita contravaloarea carburantului. Clientul i-a comunicat managerului societății că sunt două variante prin care se poate soluționa incidentul, în sensul că ori va publica înregistrarea pe internet, ori i se vor oferi niște vouchere sau un card pentru a alimenta gratis. Fiind întrebat ce înseamnă „nişte vouchere” bărbatul a solicitat carburant în valoare de 1.000 lei sau 4 plinuri, Tatiana B. i-a comunicat clientului că nu este în măsură să ia astfel de decizii şi îşi va anunța superiorii.  În cele din urmă, clientul i-a transmis că în cazul în care până la data de 4 februarie, ora 09:00, nu va primi un răspuns, va publica filmarea și că la data de 4 februarie va solicita suma de 2.000 lei. Pe 4 februarie, Mădălin J. i-a trimis mesaj managerului societății pentru a se întâlni, însă aceasta i-a transmis faptul că nu este în localitate și că ar trebui să reprogrameze întâlnirea mai pe după-amiază. 

În jurul orelor 15:00, organele de cercetare din cadrul Poliţiei Municipiului Constanța - Biroului de Investigații Criminale, au organizat şi realizat acțiunea de prindere în flagrant a autorului, la scurt timp după ce acesta primise suma de 2.000 lei, de la Tatiana B. în incinta stației de carburant Lukoil, cu scopul de a nu da în vileag o faptă reală compromițătoare pentru persoana vătămată. 

Cum a incercat un sofer sa-si faca cateva plinuri la masina... moca?!Minută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să admită acordul de recunoaștere a vinovăției, condamnându-l pe Mădălin J. la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
treaba trebuia facuta atunci, pe loc, dupa aia uite ce sa intamplat
4
1
Si cu banii luati si la puscarie hahaha. Loser
8
3
Si benzina nelivrata de la pompa???
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468