REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum îi mulțumește Constanța Simonei Halep? „Domnule primar, construiți o bază de tenis care să îi poarte numele, nu e onoare mai mare!”

Cum îi mulțumește Constanța Simonei Halep? „Domnule primar, construiți o bază de tenis care să îi poarte numele, nu e onoare mai mare!”

Replica API 13 iunie 2018 | 00:28 311

Scrisoarea unei constănțence

Tenismena constănțeancă Simona Halep a făcut, sâmbătă după-amiază, meciul vieții ei și s-a clasat în fruntea clasamentului la Roland Garros, ediția 2018. Au trecut 40 de ani de când titlul nu a mai adjudecat de un sportiv român, astfel că performanța este cu atât mai apreciată. De altfel, comentatorii sportivi își pun deja întrebarea dacă succesul Simonei Halep la Roland Garros poate fi considerată cea mai mare performanță sportivă de după Revoluție.

Luni, 11 iunie, Gabriela Firea, primar al Capitalei României, i-a înmânat tenismenei Simona Halep cheia orașului București și o plachetă ovațională. Tenismena a fost ovaționată, primăriță huiduită.

Ce se va organiza la Constanța pentru Simona Halep? Întrebarea este ridicată de numeroși constănțeni. O cititoare a cotidianului „Replica de Constanța” chiar a adresat un mesaj public administrației publice, pe care îl redăm în continuare.

„Vă scriu aceste rânduri pentru a-i adresa o întrebare domnului primar: sunteți conștient și aveți în plan să organizați vreun eveniment prin care orașul Constanța să îi mulțumească și să o felicite public pe Simona Halep pentru performanța extraordinară pe care a realizat-o prin câștigarea turneului de Mare Șlem de la Roland Garros și pentru că numele orașului Constanța apare mereu pe cele mai mari arene ale tenisului mondial?

Să-i înmâneze premiul Gheorghe Hagi

Eu, ca și constănțeancă, fan și practicant al tenisului și bineînțeles fan al Simonei Halep vă adresez această cerere publică de a o onora și premia pe această persoană deosebită. Și am și o sugestie, cum cred eu că o puteți onora în mod special: construiți o bază de tenis în Constanța, care să îi poarte numele, nu există onoare mai mare. Și promovați tenisul, și sportul în general, în școli. Dar vă rog să nu prezinte domnul primar că îi stricați iar ziua Simonei, cum s-a întâmplat ieri cu doamna Firea pe Arena Națională, PSD este cel mai urât partid politic și toți membrii ei vor fi tratați la fel, dacă încearcă să profite de munca și imaginea Simonei și a oricărui sportiv sau artist, mai ales că România nu a mai ajutat-o cu nimic în cariera ei, cu atât mai puțin PSD. Să-i înmâneze premiul Gheorghe Hagi, asta pentru ea ca și machedoancă este onoare maximă și mai mare mândrie și bucurie nu îi poate face orașul Constanța. Vă mulțumesc anticipat”, este mesajul transmis de constănțeanca Roxana S.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, s-a luat deja legătura cu familia tenismenei, încă de sâmbătă, 9 iunie a.c., din ziua meciului câștigător, în vederea aflării mai multor informații privind data la care va sosi Simona Halep la Constanța și disponibilitatea de a participa la evenimentele organizate de administrația locală în cinstea ei. În prezent, se așteaptă un răspuns din partea familiei și a tenismenei, ulterior urmând să fie anunțate mai multe informații.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat, marți, 12 iunie a.c., la finalul ședinței de îndată desfășurate că nu dorește să iasă în fața cu evenimente precum cel organizat la București, dar că se va discuta cu familia tenismenei Simona Halep și se va decide ulterior în ce mod va fi omagiată.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prin postarile lor, unii din "cetatenii de fala" ai Constantei vor s-o indeparteze pe Simona de orasul ei. Asa au procedat si cu Hagi... Vor un oras fara personalitati, un oras al cocalarilor, nulitatilor si scursurilor... Du-te Simona la Brasov, investeste acolo, vei fi bine primita si apreciata.
0
0
Faceti ceva domnule primar pentru aceasta performanta, sa poata fi dusa mai departe!
3
2
Este doar o sportiva si nu trebuie sa cadem toti in ghenunchi in fata ei pentru un titlu de GS! Reveniti-va dracului in simtiri!!
3
0
Natie de ghifti ............romanilor ! Hagi si Halep Simona fac cinste orasului,saraciilor de romani ! BETIVI SI FEMEI CUR...E ! Un minstru roman al vostru a spus asta si avea DREPTATE.........ROMAN NATIE DE DOI LEI
2
3
In cinstea titlului de domnisoara de onoare a Municipiului Cinstanta poate ajuta primaria sa asfalteze o strada.
4
0
Sa i dea jumate de parc sa faca machidonii blocuri
5
1
bravo felix stroe si pesede constanta ati reusit sa dati cu noroi in simona postind kkt-urile alea ale lui george harabagiu .nu simona a fost huiduita pe stadion ci fatatoarea de firea care isi asuma niste merite si asta a vazut toata lumea chiar si tuiganii din HC
3
0
Deci, makedonetii HALEP au afaceri tot judetul, legaturi cu HAGI si restu boraciunilor isi fac de cap in judet si voi vreti sa le da-ti apa la moara cu proasta asta urata!Deci nu-mi vine sa cred ce idioti sunt romanii din judetul Constanta, chiar daca sunt minoritate acum, majoritari fiind tiganoizii, makedonetii, tataroii amestecati cu turci si tigani, lipovebii ai moldovenii!Chiar si unguroizi acem cu miile in cta! BRAVO fratilor, adio Constanta, romanii prosti tin cu inamicu, ca de obicei !
5
5
Ma rog, tu, ca analfabeta, poti cere orice. Dar ar fi bine sa ceri si un DOOM si un DEX. Pana la urmatoarea cerere inveti ca SI nu se pune acolo!
2
2
Ii e frica sa nu fie si el fluierat.
5
1
Da o mwe nu vrea ? Sa-i faca tacsu branzaru ! Ce plm , joaca pentru mine? Joaca pentru pixda ei ! Decat sa faca blocuri mai bine sa faca un stadion! Ce plm !
4
9
Relu nu este groapa de gunoi. Este chiar gunoi. Un jeg de om complexat. La Palazu cu el
3
5
Sa ma cac pe toate jigodiile de la rezist niste pulifrici fara munca niste japite si putori care au strigat uuuuoooo aseara pe national arena.
2
11
Simona nu vrea sala de tenis ca nu are ce sa faca cu ea. Halep inca va mai juca vreo 5 ani tenis pe afara si cand se va intoarce nu cred ca va mai juca tenis, sala era pentru copii nostrii dar unii oameni sunt prea prosti ca sa poata intelege ce se poate face cu o sala de tenis.
17
4
vorba mea de acum multi ani .. " meritam statuie " ...scoatem romania din anonimat , si asa arata ca o balega ordinara, si voi tot tare in gura sunteti
10
3
Nu-i este rusine domn8soarei Halep la cati bani a castigat. Sa-si construiasca SALA DE TENIS cu propriul nume ca are de unde. CUM ATENTEAZA LA BUGETUL LOCAL SI ARE PRETENTII CAND BANII PE CARE-I CASTIGA SI-I CHELTUIESTE SINGURA.
7
17
Mai vrem oras frumos in Constanta... Ce oras poti avea cu asa jeguri de oameni ca relu?
12
6
Sa-i dea, naibii, Cazinoul. Sa-l botezam casa simona halep si terminam un balci.
9
5
Sa i dea niste teren in parcul tabararie sa faca niste betoane
7
6
macar daca ar fi reamenajate terenurile de tenis de la Clubul Elevilor,facute de comunisti ...!
19
3
Nu inteleg de ce constantenii sant rasisti cu machidonii si pe tigani din psd ii tine in brate cum nu aduce Simona beneficii mai cta da banii care i a primit ca premiu nu ii investeste in Ro nu ca dragnea in brazilia s au mazare prin israel si madagascar Simona a muncit de copil pentru acest premiu meritat dar daca este machidoanca nu da bine la tiganii din Cta si nu are nevoie de teren de tenis isi face ia unul singura sa nu mai jigniti cu spume la gura .Simona felicitari
22
5
sa-i ridicam statuie sa ne dea de sus la ... a castigat un trofeu in sport, nu a descoperit leac la cancer. E deja cetatean de oroare, i-a dat Mazare si pamant...
13
10
Pasarica asta nu a luat premiul Nobel; nu a contribuit la un evinement care sa schimbe din temelie soarta oamenilor. A castigat un JOC. Pentru un joc nu trebuie sa o pupati in pasarica.
18
16
Tot municipalitatea sa achite si datoriile l catre ANAF ale intregii familii Halep. Propun si acordarea unui premiu Pulitzer celebrului Mitica Babu, pentru intreaga sa activitate literara.
13
11
Relule...inca se mai judeca tac.tu cu durex ca i s.a rupt prezervativu ??...
11
6
Pai nici un constantean nu a participat la evolutia Simonei Halep,nu va participa nici la construirea unui edificiu cu scop sportiv ,cu numele Simonei. Ce e asa de greu? Nici pentru cladirea celebra de pe faleza, care aduce bani jucatorilor de poker ,ruleta si altele nu s-au gasit investitori ,ce sa pretinzi pentru simbolul un om care a muncit de unul singur,fara sprijinul real al tarii? Denigram genii ca Eminescu,la ce sa te astepti in privinta unui jucator de tenis,chiar daca e contremporan ?
21
2
bai relu...tu esti o groapa de gunoi...
29
11
Groape de gunoi de la Ovidiu se va numi: GROAPA DE GUNOI SIMONA HALEP.
14
29

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108