REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum se FURĂ maşinile în Valu lui Traian: ai uitat ceva în casă?? Surpriză!

Cum se FURĂ maşinile în Valu lui Traian: ai uitat ceva în casă?? Surpriză!

Replica API 16 decembrie 2017 | 00:00 472

Anchetă

Anchetă

Doi tineri au furat un autoturism marca Dacia Logan de pe raza localității Valu lui Traian, fiind prinși, la scurt timp, în trafic, de către polițiști. Cei doi ar fi precizat că se cunosc cu proprietarul mașinii și că, de fapt, nu au vrut s-o fure, ci doar s-o ”împrumute” pentru o scurtă plimbare. De menționat este și faptul că tânărul aflat la volan nu are permis de conducere și este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat în trecut tot pentru furturi.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt al unui autoturism, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un tânăr de 21 de ani, Cristian Zaharia Daniel, și un minor de 16 ani, Adil Zabar, ambii din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi, în noaptea de 11 spre12 decembrie a.c., ar fi sustras un autoturism marca Dacia Logan, de pe raza localității Valu lui Traian, care aparține unui bărbat pe care îl cunoșteau.

Mașina se afla parcată și era lăsată neasigurată, cu cheile în contact. Cel mai probabil că omul intrase până în casă, iar când s-a întors... surpriză: ia mașina de unde nu-i. Imediat a alertat Poliția, iar, la scurt timp, hoții au fost prinși. Autoturismul, evaluat la 4.500 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul de 21 de ani pe bază de ordonanță, iar la data de 14 decembrie l-au prezentat Judecătoriei Constanța, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scursuri tiganesti
0
0
Pai puscarie dar psd ii scoate
1
0
moarte tiganilor si tigancilor
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108