REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cupșa, Murad, Gică Slabu, întâlnire de gradul 0, la Colonadelor. Video

Cupșa, Murad, Gică Slabu, întâlnire de gradul 0, la Colonadelor. Video

V.S., V.R., A.F. 16 noiembrie 2023 | 16:36 6122

Partidul AUR organizează la Constanța, joi, 16 noiembrie a.c., un eveniment regional extraordinar intitulat ,,Agenda Rozmarin - Femeia, Nucleu de AUR", care se desfășoară în Salonul Imperial de  la restaurantul Colonadelor, începând cu ora 17.00.

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. VideoMohammad Murad, stânga, Ovidiu Cupșa, mijloc, Gică Slabu, dreapta

La eveniment se dezbate rolul femeii în familie și societate, la întrunire participând doamne din organizația de femei a partidului și nu numai, moderator fiind Ramona Ioana Bruynseels, președinta Organizației de Femei a Partidului AUR.

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. VideoMohammad Murad, Ovidiu Cupșa

Invitat la dezbatere este și George Simion, președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Ovidiu Cupșa, președintele CERONAV, afaceristul Mohammad Murad, cooptat recent în partidul AUR, Gică Slabu, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. VideoMohammad Murad, Ovidiu Cupșa

Mohammad Murad s-a înscris recent în formațiunea politică iar alături de el s-au mai alăturat și Sorin Constantinescu, Lidia Vadim, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dar și fostul ministru Ilan Laufer.

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. VideoGică Slabu, mijloc

Afaceristul Mohammad Murad a declarat că Ovidiu Cupșa va fi următorul primar al Constanței.

.
Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. Video
Evenimentul a debutat cu intonarea imnului național, toți participanții ridicându-se în picioare în semn de respect.


Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. VideoIPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, mijloc

Video:

.

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. Video Nicolae Vlahu

„Mă bucur să mă aflu în fata dumneavoastră. Eu sunt armân, iar familia pentru mine este cel mai frumos lucru pe care îl poți avea. O voi invita alături de mine pe Evdochia Aelenei“, a transmis Nicolae Vlahu, candidat la europarlamentare din partea AUR Constanța.

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. VideoNicolae Vlahu, Evdochia Aelenei

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. VideoEvdochia Aelenei

„Este o seară specială pentru noi pentru că astăzi Organizația de femei a partidului AUR face un pas hotărât în fața dumneavoastră și spune: Oameni buni, uitați-vă la noi, nu venim în fața dumneavoastră ca să ne dăm mari politicieni, poate nu vom fi niciodată politicieni din aceia versați. Noi venim în fața dumneavoastră în calitate de femei, de mame, de soții românce, de piloni ai societății care poartă pe umerii lor responsabilitate multe griji, multă iubire, dragoste pentru ce e frumos în viața noastră dar și durere, îngrijorare, așa cum știm că se întâmplă tuturor femeilor. Venim în fața dumneavoastră ca oameni care vor să fie mai mult bine și mai puțin rău, care s-au săturat de haos și dezorganizare, de ură sau dezbinare, de eșec continuu“, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, președinta Organizației de Femei a Partidului AUR.


Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. Video.

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. Video.

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. Video.

Cupsa, Murad, Gica Slabu, intalnire de gradul 0, la Colonadelor. Video

Video:

.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vreau si eu in AUR.sa moara copilasii mei care nu i am si nu i avea niciodata de nu vreau in AUR.ma lasati si pe mine sa intru? renunt si la pacanele..va rog eu frumos sa ma lasati in aur.vreau aur si eu macar cateva grame.ma regasesti in partid ca sunt p***t si ma dau cu puterea foarte usor
5
0
daca a fost ips T*o acolo și arabu, e clar ce rol are femeia in AUR... la coada maturii. o adunatura de tristi. o gloata de no name. ips un jeg, care se vrea mitropolit. cupsa vesnicul perdant, care s-a autopropus candidat la primaria constantei. doar in mintea lui e candidat, ca Aur n-a confirmat. Vlahu un avocat ratat, cu firma de taxiuri. Murat e de poleiala, sponsor. Restul, figuranti platiti cu ora.
7
0
daca a fost ips T*o acolo și arabu, e clar ce rol are femeia in AUR... la coada maturii. o adunatura de tristi. o gloata de no name. ips un jeg, care se vrea mitropolit. cupsa vesnicul perdant, care s-a autopropus candidat la primaria constantei. doar in mintea lui e candidat, ca Aur n-a confirmat. Vlahu un avocat ratat, cu firma de taxiuri. Murat e de poleiala, sponsor. Restul, figuranti platiti cu ora.
5
0
Ma frate s-au terminat romanii in tara asta de promovam numai straini de neam si tara ? Au ; arab Mohamad Murat , nemtoaica Ramona Bronsil ,evreu Ilan Lawtfer , 3 straini la un roman si in AUR ?
6
1
in completare ptr avocat VLAHU am intrebat daca stie ceva de LG154/2021 ca avocat ar trebuii sa stie ca viitor ales ar trebuii sa ridice problema LG care e tot amanata dar dupa cum se vede haur nu urmareste decat CIOLANUL
4
1
toti descultii si toti neavenitii ...
8
0
ma bucur ptr dumneavoastra D-LE NICU VLAHU ca nu ascundeti etnia si o sustinti dar am si eu o intrebare....LG 154/2021 va spune ceva ??? asa ptr ETNIA DV
6
1
Votam cu tatarii nene.Singurii dobrogeni adevarati
6
4
S-au adunat la ciolan toate scursurile Constantei.
21
0
Nu mai avem scapare fratilor,scapi de dracu da-i de tasu :))))
17
0
Dacă ei cred ca ne vor mai pacafli ca acum 4 ani, când au trecut neobservați, se inseala! De data asta suntem atenți și nu vor mai ieși parlamentari toate asistentele, toți bețivii sau boschetarii, etc. Uitați va în poze, niciun intelectual printre ei...r***i, valutisti, geambași de mașini, bombardiere, toți s au înghesuit crezând ca I mai pot p****i pe p****i! Nu cred!
21
0
Ireal.
19
0
eveniment extraordinar - cu KUrwa si patri Hotzi, la konstantza
16
0
M-am lamurit cu AUR - L-au pus pe analfabetul Fasole la masa de Prezidiu AUR. Il bate iar Korshate? Iar Fasole Batuta??? Eforie e Fasole? Serios? Da-ti-l afara pe Fasole din Eforie. Fasole NU E Eforie !!! EFORIE POATE MULT SI MAI MULT
14
1
Moderatoarea e Secretara, urmeaza Shawormarul, Kurwarul si Pescarul. Vai noua, Prostilor.
15
0
Mangalia e praf. E praf si cu Radul si cu Ciuhabul. E Nevoie de Oameni in Sud, in Mangalia.
9
0
traisca 47 patri hotzii
13
0
s ooge- o Ramona
8
1
cwwurva, pruoosti si alte cuvinte cu *
11
1
Venim sa va salvam. rumanilor. Cu c***a-n frunte, evreul dupa si ciuhabul dupa munte. Voi doar fiti p****i si votati-ne, ca intotdeauna. Din 1947 incoace. Traiasca Partidul Comunist Roman. Adunarea Fomistilor.
12
0
Murad pierde mereu
11
0
curvva si mortii vii
10
1
Ne-am lamurit si cu hAUR daca crede ca arabii si judanii vin sa ajute romanii crestini Ortodoxi ! Vrem sa votam romani de ai nostri Nu pe Murad arabul , nu pe Ronsil Ramona ( SIE ) , nu pe Ilan ecreul , nu masonul Cupsa .
18
1
Putina rușine nu au și aceste partide politice 'm
15
0
s-au activat ca vin alegerile si le e foame.
21
1
In fuga ta după bani și putere, ai facut cakatul praf la Constanta, Simioane!
22
1
Imi vine sa vomit,cand ii vad pe astia!
23
0
Cupsa betivule parvenit care treci prin toate partidele ca un oportunist paduchios, ia mai intra sub masa si fa-ne o sugealca jegolanule ce esti
19
2
Au adunat toti boschetarii acolo. Niste fete de fomisti care spera sa prinda ceva ciolan. Fac pana si psd-ul sa para un partid onorabil...
27
0
Pentru imnul asta au murit oameni, bai impostorilor!
26
1
Ați spurcat imnul, ‘ra-ți ai dreq.
22
1
Da-te Stefane PLesca din poza, ca duhnești a alcool. Fețe de drojdieri și el și Cupsa.
19
0
Uite cum se fac aranjamentele. Cum se Adina precum muștele la miere, ca slava domnului! borcanul este plin. Dacă ajunge unul sus, ii trage pe toți, sa te ții contracte pe bani publici trecute prin firmele lor personale și cum se vor imbogati cu sute de mii de euro. Sau milioane, ce sute de mii! ĂȘTIA NU AU NICIO TREABA CU NAȚIONALISMUL. ĂȘTIA NU SUNT NAȚIONALIȘTI. Sunt infractori fomisti. Ciolănari scârboși.
24
0
Pesediștii și penelistii au migrat la AUR. Dacă votam AUR, ii Vitan pe aceiași de 30 de ani. Cupsa, penelist sadea de o viața, încă înscris in PNL pt ca încă este director la ceronav, veniți pa ciolan ca partidul e nou și in ascensiune, și-a adus și haita de rude, prieteni și p******e pe care i-a postat strategic, Stela (prietena lui cupsa) și-a numit-o fără alegeri, ci abuziv și rapid , președinta organizației de femei, stefan plesca (nasul lui cupsa) este vioara întâi la organizarea alegerilor, Cristinel Dragomir vânează administrația și are ciolanul promis, in timp ce pe naționaliștii adevărați i-au înlăturat tot abuziv din partid. Sictir, canaliilor.
25
0
Băh, dar psihopatul de E P U R E cum de nu e prezent în adunătura asta de escroci?
20
1
A fost si sotia mea acolo,sa vezi bataia draku cei dau acasa !
19
0
S-au adunat toți rusofilii.
24
3
În față numai păpuși..în spate numai mătuși. A-ti adunat toate fosilele din oraș, să mănânce și să bea gratis,din partea Aoleuuu. Toți expirații și toate rablele orașului...fac parte din haur. Cine dracu sa vă voteze că voi sunteți mai flamanzi la toți
27
0
Prin declaratia lui Murat se intelege clar ca el va candida la Mangalia din partea AUR…
13
6
Nu am intzeles,ashtia trei fac parte din conducerea partidului A.U.R. din judetzul Constantza ?,caci daca este asha de restul numai trebuie sa spunetzi nimic,daca oameni ca astia sunt alternativa la PSD. PNL inseamna ca inlocuim raul cu ceva si mai rau pentru romani.
30
1
Sigur nu mai votez aur dacă tot v ați întâlnit voi acolo să visați frumos cum o să fie ciolanul când câștigați ! N o să fie ca nici noi nu suntem fraieri să va votăm!
24
0
AUR un partid care doream sa il votez pt a taxa Psd PNL si USR si avea pe alocuri o speranta. Dar la Constanta s-a transformat intr o struto camila urata rau . Asteptam oameni tineri noi si capabili cu ideii noi si curati cât de cat , ce este acum la AUR CT e jale. Iar nu avem ce vota , de fapt poate asta este si interesul .
28
0
Daca foametea aia de Cupsa Ovidiu.....spagarul ala iese primar ma mut din Romania nu doar din Constanta !!!
30
0
Spagarul ala de Cupsa .......e normal sa se duca la AUR !!!!
24
0
Din aceste poze cu RATATI,lipsesc Aurelian Pavelescu și bețivul ala care se pisa pe el ,Adrian Tapliuc de la PNTCD , Succes !
22
1
Ioan, Ioan, tu c***t mancat, eu la tine m**e dat.
10
5
Doamne iarta ma si pazeste ma , ce specimene au aparut la AUR , cu Spagoveanu in frunte , nu il vad pe finul ''poetului'' neinteles ! Chiar voiam sa ma uit mai cu atentie asupra acestei formatiuni ,pentru intentie de vot, ca ne am saturat de PULaraii pnl +psd DAR MI A TRECUT,SINCER ! MI A TRECUT !
30
0
Cupsa lingau ai fost tot timpul, cunosti dupe gustul pe limba cururili linse
23
1
Trei, Doamne ... si toti trei . Full de clovni sinistri cu dama-n coada. Toate scursurile adera la aur ca pilitura la magnet.
32
0
ZERO BARAT!
24
0
E loc de cașcaval? unde miroase a bani apare mereu ma.. i.. ni și ara..bi,pe unde trec nici iarba nu mai creste
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468