REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Curtea Constituțională a DECIS: Kovesi poate fi REVOCATĂ

Curtea Constituțională a DECIS: Kovesi poate fi REVOCATĂ

Replica API 31 mai 2018 | 01:21 359

Curtea Constituţională a României a pronunţat miercuri decizia pe tema conflictului între puteri în cazul respingerii revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Judecătorii CCR au admis sesizarea Guvernului și s-a constatat existența conflictului de natura constituțională între Guvern și Administrația Prezidențială.

Conform stiripesurse.ro, la Curtea Constituțională s-au purtat poartă negocieri extrem de dure în speța revocării din funcție a Laurei Codruța Kovesi. Surse din cadrul CCR ne-au precizat, pentru stiripesurse.ro, că cinci dintre judecători s-au ”retras” în toaleta de la Curtea Constituțională și au discutat minute în șir.

Anterior, preşedintele României, Klaus Iohannis declarase: „Indiferent ce va decide Curtea, eu voi aştepta decizia, voi citi motivaţia şi voi acţiona în consecinţă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mult mai multa gutuie cu lamaie...succersuri depline !
3
1
Numai psd isti spalati pe creier pe aicim.cata vreme traiesc mosii astia soalati pe creier tara aia se duce de rapa..nu vad nimic din toate neregulile partidului,voteaza ca oaia in continuare cu orice ar decide partidul..nu mai suntem in comunism,mosilor
1
4
1.Cred ca multi din cei care comenteaza aici si ii iau apararea Cucuvelei, au uitat ca ea a fost pusa acolo politic, la un o betie intre Baselu si Ponta, iar acum este nevoie de o curte suprema sa o schimbam. 2. Nu uitati un lucru important vrem raspunderea magistratilor doar atunci ROMANIA se va fafe bine, cand procurorii si judecatorii vor raspunde cu bunurile si puscaria daca fac dosare in joaca si isi bat joc de viata unui om.. SA MUNCEASCA DRACU SI SA FACA TOTUL PE BUNE NU PE ASCULTARI SI CE DECLARA UN BOSCHETAR... Doctorii cum raspund? Si altii
4
2
Kovesi my muianos pe faras vrea sa se puna in lanturi si sa si dea foc in sediul dna,dulapul ambulant fierbe si sta precum cacatul in iarba ptr dosarele cu furaciuni de case din sertarul parasutei.Procurorii ai plmele jepcari ajunsi mahari pe colonia romana.Pe ei ...pe misei Tudorele !
12
5
Prostii care nu invata din greselile istoriei, sunt condamnati sa le repete. Cariatul va face legea. Sper ca v-a placut olteanul cate a stat la putere pana in 89. Cam aceeasi dorinta de putere absoluta e si acum.
5
7
Bai tudorele .... cand il numesti pe valcov in locul lu coana Kovesi? Ca .... de ... anu' trecut psd a spus ca tu propui sefii dna. pentru hotul de la 20.59, zis si Xman x, probabil de la zabrelel puscariei sa stii ca prosti om fi ca tanti drancila da orbi ca justitia care nu va vede cand furati nu suntem. Asta e se pare ca este iar randul vostru. Pana cand .... insa. O sa va scoateti ochii ca chiorii sau o sa va fedanzeze asiaticii candd toti tinerii vor pleca din tara asta de cacat. CCR cand aplica constitutia care-mi spune ca statul trebuie sa-mi asigure protectie. Nenorocitilor!!!
5
12
Revocat este prea putin! Atat ea cat si toti magistratii care au intocmit dosare pe coruptie,cusute cu ata alba doar ca sa dea bine la comisia europeana de unde s-au luat bani petru acest program,bani folositi in cu totul alte scopuri sa primeasca cate un an de inchisoare pt fiecare dosar in parte si sa plateasca daune morale tuturor celor care le-au fost intocmite astfel de dosare. Cand spun dosare de coruptie nu ma refer doar la politicieni ci la toate dosarele din competenta celor abilitati sa cerceteze si sa judece faptele de coruptie! Sunt multi condamnati pe coruptie degeaba!
13
8
ce ati fi vrut acum sa stea si asta cat a stat isarescu la bnr, sa fim seriosi e totusi democratie, cred ca unii isi vor pierde statutul de protejati ai DNA daca plaeca Kovesi de aia tipa disperati
13
6
Sunt fericit si ma simt bine, cand vad ofticatii de sub mine! Ce ma bucur! Toti tzutzerii locatarului de la Cotroceni au luat-o in mufa! Ofticatilor! O sa muriti cu gheara in gat, ca pitigoii... Tudorel Toader v-a facut mat. Asta inseamna sa stii ce faci, sa fii profesionist. Daca aveti crize de tensiune, daca ati intrat in fibrilatiii, va reamintesc: numarul unic de urgenta este 112...
15
15
bai prostilor si tampitilor va bateti in like si dislike.bah eu pot sa iau 1000000000 de dislike dar voi tot prosti comentatori din spate net ramaneti.va meritati soarta bah oilor,cat de cretin si de megatronic de idiot sa fi si sa nu vezi ca toti politicienii fara NICI o exceptie sunt la fel! diferenta dintre ei e ca unu prosteste multimea mai cu talent de cat altu!! adunati va dracu mintea daca aveti, le permiteti bah si de aia va da exact cum meritati pana va dati duhu! pastele mamii lor de parlamentari si de toata rasa lor.
20
3
MUIE. multa MUIE, la dinti basinistilor, iohanistilo, securistilorr si tuturor gunoaielor din ROM. Odata si odata trebuia sa se faca dreptate. Adica bagi oameni la puscarie, le faci dosare penale obligand oameni cu pistolul la tampla sa spuna minciuni, apoi sant achitati si acei procurori sa nu raspunda. O mare victorie a dreptatii.
15
16
De ce se tine de scaun Kovesi, cumva ii este frica , SUA isi retrage sprijinul si ajunge la parnaie. Oare DNA este numai si numai Kovesi? Fara ea chiar nu mai sunt alti procurori corecti? Tine ,,vita" o tara in tensiune si ii da apa la moara si lui Iohanis penalul, vorba lui.
16
12
Baschetbalista nenorocita care face parte din sistemul ticalosit creat de bashinescu, acelasi sistem care manipuleaza prostii creduli romani.
13
14
mata te-a avortat mancator de cacat meritati cu totii astia care sustineti hotia trasi in teapa mancator de cacat cu tot neamul tau de avortoni.
6
10
De ce toti cei care injura in comentarii traiesc in Henry Coanda ?
15
5
TARA ASTA A AJUNS DE NELOCUIT. IAR TARANII SE INGHESUIE SA CUMPERE APARTAMENTE IN BLOCURI CONSTRUITE INTRE CASE. IESI PE BALCON - VEZI VECINUL CUM SE CACA SI TE INTREBI CE DRACU AU FACUT JUDECATORII CCR IN WC.
13
4
Dar cine plateste jaful din tara?
14
4
bai astia de la rezist ,fierti in bhasini, mitingistii lui peste, sa va adune si sa va puna la munca ca avem nevoie de autostrazi ,cai ferate si nu au cine le face ,asa ca la lopata, nu la zbierat in fata prefecturii!
16
14
Esti cel putin dobitoc.
12
7
Bravo PSD bravo Mazare
11
20
Nu numai ca trebuie revocata, dar trebui bagata la parnaie ptr abuzurile comise, alaturi de Coldea, dar si pentru tot raul facut imaginii Romaniei!
17
17
Evreii au un obicei prin care se jura cu mana la puta celuilalt. La wc au jurat cu mana pe pasatica celeilalte.
5
7
Ma intreb ,domnilor dece nu va convine decizia ccr,a fost mai corecta sau dreapta justitia,cand a fost numita Stanciu la ccr,cand a fost destituit Grebla dela ccr,cand sau schimbat anumite hotarari noaptea sa ramana Basescu presedinte,cand Cheovesi sia ascuns dosarul penal al fratelui.dece nu ati reactionat si atunci cu inversunare,sau va placut,cand sunteti corecti atunci sau acum.Sa fie justitie pentru toti,presedintele cu a fost tolerat pentru cele 6 case,astea nu se vad,sau ce va convine nu se pune.Dece justitia tine la sertar dosare si le scoate numai cand trebuie sa loveasca.
16
8
sa vii cu ma-ta la prefectura , sa-i dam la muie ca a fatat un bou ! jegosilor , toata lumea respecta decizia curtii , cand l-a tinut pe basescu pe scaun a fost buna curtea , acum nu va convine , jegosilor !
18
13
merge si mata aia care te-a fatat pe tine un idiot ?
20
7
De diseara haideti la prefectura cu mic cu mare. Jos guvernu psd alde udmr.
18
30
Jigodiilor sa i lingeti pizda Codrutei.De limbisti ca voi are nevoie jigodia internationala.Sunteti niste gunoaie care faceti umbra pamantului.La cacat cu voi si sa raspunda si procurorii din tara asta.Sa saturat Romania de escrocheriile din justitia romana
29
10
O tara cu niste conducatori corupti , cei mai penali si nenorociti din istoria Romaniei... au subjugat iarasi Justitia !!! Mi-e scarba de toata clasa politica , plecati fratilor din tara cat mai puteti asta inainte sa dea jegurile astea vreo lege sa interzica sa pleci , ca sa te poata subjuga cum vor mai rau ca in comunism !!! Din pacate Romania moare mai mult pe zi ce trece , doar inca o revolutie pisibil sa ne mai poata salva !!!
19
16
justitie de cacat, o tara tremura din cauza unor nenorociti ordinari. Penalul draknea spera in achitare- pe viata nenorocitule, cu familia ta cu tot . CCR desfiintata, avocatul poporului desfiintat, ciuma rosie inchisa. Inadmisibil ca niste penali ordinari sa arunce tara in aer. Dle Iohanis nu demiteti pe nimeni, constitutia va permite, sa va suspende si vor primi ceea ce merita , vor disparea ca parti. Ajunge
28
28
Judecatori de la curtea constitutionala sunt numiti politic . Acesti judecatori nu vor judeca niciodata corect .
25
26
Asta cu motivatia ,suna ca trenul in gara!!
15
7
Presedintele numeste presedintele demite restul sant parerologi ca ei zice ca TT un oportunist moldovean numit in fruntea ministerului cu fam lui pe salarii grase asta este altceva se vrea cred o revolutie urata din care psd nu o sa iasa bine
20
20
totul se decide la wc in tara asta .......rasul lumii
32
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108