REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dan Negru a ales o școală de stat pentru copiii săi. „România e ticsită de părinți de bani gata”

Dan Negru a ales o școală de stat pentru copiii săi. „România e ticsită de părinți de bani gata”

Replica API 8 septembrie 2022 | 12:49 963

Deși și-ar fi permis să își ducă cei doi copii la o școală privată, așa cum au ales multe dintre vedetele de la noi, Dan Negru a decis ca Bogdan și Dara să meargă la o școală de stat. Prezentatorul de la Kanal D consideră că un profesor bun poate schimba viața unui copil.

„Școala de stat pare că-i dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România, dar cel mai important în decizia noastră au contat învățătorii și profesorii. Un profesor bun îți poate schimba viața”, a declarat Dan Negru pentru ego.ro, citează Libertatea.

„România e ticsită de părinți de bani gata, cu bani făcuți ușor și care nu dau doi bani pe educație”

Prezentatorul show-urilor „Tu urmezi” și „Jocul cuvintelor” este de acord cu purtarea uniformelor de către elevi.

„Eu cred că uniforma uniformizează și estompează din frustrări. România e ticsită de părinți de bani gata, cu bani făcuți ușor și care nu dau doi bani pe educație, crescându-și copiii în spiritul aroganței, îmbrăcându-i scump și de fiță. Uniforma te face să nu pui accent pe ambalaj. Degeaba îi învățăm pe copii la școală proverbe, precum „nu haina îl face pe om”, dacă nu le și arătăm asta”, a spus Dan Negru.

De asemenea, vedeta de la Kanal D speră ca cei doi copii ai săi, Dara și Bogdan, să nu-i calce pe urme și să nu aleagă televiziunea.

„Este prea devreme ca să-și găsească drumul în viață, dar eu îmi doresc o meserie departe de ecrane media și am noroc că deocamdată nu sunt pasionați de asta”, a mai mărturisit Dan Negru pentru sursa mai sus menționată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nush cum o fi la scolile particulare, sigur sunt si acolo copii bine pregatiti, insa cred ca are dreptate cu anticorpii pe care ti-i da scoala de stat, care e mai aproape de realitatea comunitatii. Copilul realizeaza mai rapid cum functioneaza societatea romaneasca si, daca are noroc si de cativa profesori dedicati, iese din scoala foarte bine pregatit pentru viitorul lor in Romania sau oriunde in lume!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272