REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dăncilă: S-a propus sancţionarea celor care exprimă public opinii ce lezează candidatul la prezidenţiale

Dăncilă: S-a propus sancţionarea celor care exprimă public opinii ce lezează candidatul la prezidenţiale

Replica API 23 iulie 2019 | 00:00 142

Viorica Dăncilă

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat marţi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că social-democraţii au propus adoptarea unei rezoluţii potrivit căreia membrii care exprimă în spaţiul public opinii ce lezează partidul sau candidatul la prezidenţiale vor fi sancţionaţi de forurile de conducere.

"În cadrul Comitetului Executiv Naţional, colegii au propus adoptarea unei rezoluţii care să cuprindă un aspect important pentru partidul nostru şi anume faptul că, intrând în logica campaniei electorale, este important ca opiniile noastre, fie că ne plac, fie că nu ne plac - în democraţie trebuie fiecare să îşi exprime liber opinia - să fie spusă în cadrul forurilor statutare, iar cei care vor ieşi în spaţiul public cu diferite afirmaţii, opinii, care să lezeze partidul sau candidatul la prezidenţiale, să fie sancţionaţi în Comitetul Executiv Naţional", a precizat ea.

Conducerea PSD s-a reunit marţi la Palatul Parlamentului pentru a decide candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, acesta urmând a fi validat de Congres pe data de 3 august. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta se crede ceausescu. N,ai voie sa zici de rau de EA. Ca doar ea e candidatul.
3
0
Daca iese Vasilica presedint chiar suntem un poporde struti. Nu-i inteleg pe psdisti, hai, ziceam ca dracnea ii prostea , dar asta ? Cu ce ii are la mana ?
1
0
to'arsha veorica esti papagalul perfect. Esti atat de proasta incat faci de rusine si bancurile cu prosti daca crezi, macar ptr o secunda, ca o sa reusesti sa-i bagi pumnul in gura poporului roman sa nu iti mai spuna, verde-n fata cat de proasta esti!
5
1
Mare e gradina ta Doamne si poarta e deschisa. Vrei sa nu mai primesti critici doamna??? Atunci ai un strop de bun simt si pleaca inapoi la Zimnicea. Vecina dvs de bloc, Carmen Dan , a plecat. I-a mai ramas un neuron.
5
0
eu adi ,nepotul matusii tamara vreau sa o critic pe veorica- tzoapa de Teleorman,si vreau sa fiu batut lafund de toti membrii cseexului .ahhhh
3
1
Vrei sa devii tuta solemna?
8
0
HAI SICTIR PAVIAN BOLSEVIC IMPUTIT!
6
3
Mi se pare normal! Cum sa te atingi de augusta figura a Veoricai?! E crima de lezmajestate! Nu am vazut niste oameni mai prosti ca cei ce au propus-o si sustinut-o pe Veorica pentru candidatura la presedintia Romaniei. Am votat mereu PSD, dar acum nimeni din familia mea nu va mai vota PSD. Vom merge cu Tariceanu, chiar daca are sanse putine. PSD m-a dezamagit cumplit, e incredibil ce se intampla...
11
1
De la proasta satului la proasta statului nu comentam dar se vede.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108