REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dancu a câştigat concursul pentru comanda IPJ Constanţa. Urmează numirea în funcţie

Dancu a câştigat concursul pentru comanda IPJ Constanţa. Urmează numirea în funcţie

Replica API 18 mai 2018 | 00:00 249

În urma concursului desfăşurat joi, 17 mai, comisarul-şef Constantin Dancu este noul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa. El a obţinut nota cea mai mare la concursul organizat la IGPR – Bucureşti, fiind declarat „admis” pentru postul de comandă, urmând a primi oficial numirea în funcţie.

De precizat că în cursă au intrat trei polițiști, respectiv comisarul-șef Constantin Dancu, comisarul-șef Ciprian Sobaru, adjunct al IPJ Constanța, și comisarul-șef Constantin Adrian Glugă, în momentul de față comandant al IPJ Brăila.

Până în prezent, Dancu a fost împuternicit la comanda inspectoratului. "Momentan, până la numirea în funcţie, sunt tot şef "provizoriu" în cadrul inspectoratului. Aşteptâm formalităţile", ne-a declarat, în spirit de glumă, şeful IPJ Constanţa.

Înainte de a fi împuternicit pe funcţia de inspector-şef, Constantin Dancu a fost comandant al Serviciului Rutier. Şi Ciprian Sobaru, contracandidatul său la acest concurs, a activat tot la Rutieră, după care a fost numit adjunct al IPJ Constanţa. Revenind la Dancu, el a absolvit Facultatea de Mecanică a Universităţi Braşov şi cea de Drept a Universităţii Ovidius. Este în Poliţie din 1991, deţinând funcţia de şef Birou Poliţie Rutieră şi adjunct al Secţiei 1 Poliţie, iar din 2005 a fost numit "definitiv" la conducerea Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. După cum singur recunoaşte, Dancu îşi dorea să ajungă la conducerea IPJ din 1991, adică fix de când a început cariera sa în MAI.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cezar a avut un vis si acela era Roma,Dancu a avut un vis si acela era sef ipj! Bravo lui dar sa nu uite un lucru marunt,cu cat cazi mai de sus cu atat doare mai tare! Inca nu am vazut politisti invincibili! Fiecare om este cu pasarica lui. ''SUCCESURI''
0
0
In ce lume traiem. Am tampit cu totii
0
1
Comenteaza doar aici!Este Dl.DANCU sef si voi doar comentati si ramaneti la fel!
1
5
ok! felicitari ,dar dorim un oras in care sa fim in siguranta.Toleranta zero fata de infractori
2
3
La noi, numai curul se schimba-limbile raman aceleasi !
4
0
Jupanu-i tot jupan, da-va-n plm....
2
7
Rusinea politiei constantene. Huooooo
7
2
ce surpriza
10
0
Face parte din lotul olimpic de luat shaorma, kebab, clatite si papanas. SIPI VEGHEAZA. CU MARE DRAG C. MANEA
13
1
sunteti niste infractori cu totii. Cel mai puscarie sef este si va fi. multe spagi si multi mizerabili vor fi promovati in functii rutiera e la putere, serv de tablagii, in locul celor cu carte de la alte servicii
11
1
bun asa. va felicitam. sa ne mai scapati de belele ca si pana acum. cel mai combinator gabor. apropo vilele alea din km5 cum e cu ele? si Zu ala editie limitata. salarii imperiale la politie
18
2
Noroc cu fratele.
6
4
Inca mai are cerculetele maro pe nas, din perioada Mazare.
12
2
S-a asigurat betivanul ceapist primarul Cristea Traian din Costinesti de siguranta condusului beat la volan !Primarul si prietenii lui de pahar,inclusiv seful de post Racaru de locul caldut de la politia Costinesti pana la pensie.Sa tot traim in comuna Costinesti cu astfel de oameni in fruntea comunitatii! Nu-i luati de exemplul bun cand sunt dupa chef, Cum ei sunt in fiecare zi in stare de euforie,eu cetatean al comunei sunt dezamagit de acesti oameni.Traim in Romania !
9
3
Felicitari.a facut intradevar ceva.daca nu era el sectia 1 si rutiera tot in cocina isi desfasurau activitatea.
7
19
Felicitari!Avem un profesionist dupa mult timp de golaneala!
9
23
treaba in sistem.Absolvent de inginerie rutiera cand in m.a.i trebuie sa fi absolvit academia de specialitate.Oameni veniti pe diferite filiere intrati prin spatele usilor.Iar cei cu studii de specialitate indepartati cat mai departe.Sobaru participant la examen ptr ai tine spatele lui Dancu doar de vrajeala s.a smenarii made in m.a.i.La noi ca la nimeni.Ourvoir !
21
7
FELICITARI ! SUCCES SI REALIZARI DEOSEBITE IN CONTINUARE !
7
21
Felicitari!
8
21
Un om deosebit si dedicat. Felicitari !
11
24

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108