REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Dani Oțil, criticat pentru prețurile din restaurantul său

Dani Oțil, criticat pentru prețurile din restaurantul său

Valentina CAMARA 1 aprilie 2023 | 00:00 1111

Dani Oțil deține unul dintre cele mai luxoase restaurante din Herăstrău, „The Grill”. Chiar dacă a spus că a investit bani mulți în local, nici vedetele nu pot să înțeleagă prețurile uriașe pe care le are.

Dani Otil, criticat pentru preturile din restaurantul sau

Dani Oțil deține unul dintre cele mai luxoase restaurante din Herăstrău, „The Grill”. Prezentatorul de la Antena 1 a povestit că s-a confruntat cu o serie de probleme și cu mulți clienți dificili. El a spus că nu poate accepta fițele pe care unele persoane le au.

„Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă…avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n.r. – Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație) să vă dea la palmă fiecăruia”, a început să povestească prezentatorul la Antena 1. Și a continuat: „În schimb, niște aere…vai de capul meu. Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți…s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: ‘Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?’. Dobitocule! Ieși afară în primul rând!”, a răbufnit Dani Oțil.

Prețuri uriașe în restaurantul lui Dani Oțil

Dani Oțil se mai confruntă și cu clienți nemulțumiți din cauza prețurilor uriașe. Colegul său de breaslă, Mihai Bobonete, a povestit că nu i-a venit să creadă când a văzut nota de plată. Actorul a declarat că a plătit 1500 lei pentru câteva felii de șuncă.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: ‘Eu cred că ‘Neața cu Răzvan și Dani’ rămâne doar cu Răzvan’. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a povestit Bobonete, în urmă cu doi ani.

În restaurantul lui Dani Oțil, doar o porție banală de cartofi prăjiți costă 19 lei. Un pire simplu costă 24 de lei. O pulpă de țară costă nu mai puțin de 68 de lei. Prețurile cresc în funcție de calitatea preparatelor, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PIRE::::))))) !!!
0
0
Pireul e de baza hahahaha
2
0
Pire :)))
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468