REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

De ce au renunțat PSD și PNL la certificatul verde

De ce au renunțat PSD și PNL la certificatul verde

Replica API 31 decembrie 2021 | 22:46 2626

Liderii PSD și PNL au renunțat la implementarea certificatului verde ca urmare a unor sondaje discutate în coaliției, care arătau că aproape 60% din români se opun vaccinării, potrivit unor surse, scrie ziare.com, citat de stiripesurse.ro.

Impunerea unui certificat verde obligatoriu la locul de muncă ar afecta electoral atât PSD, cât și PNL. Singurul politician care susține în continuare certificatul verde e ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, însă și acesta se supune ordinului de partid.

„Sunt mai multe sondaje comandate de PSD și de PNL care arată un procent covârșitor împotriva vaccinării: în jur de 60%. Cifra nu e chiar surprinzătoare, în condițiile în care avem doar 40% populație vaccinată după un an de zile, iar campania de vaccinare vedem că bate pasul pe loc. Alarmant este faptul că în urmă cu câteva luni, procentul celor care respingeau vaccinarea era undeva la 20%. S-a triplat între timp, deci mesajele antivaccinsm chiar au prins în societate”, susțin sursele citate.

Printre politicienii care s-au opus certificatului verde s-ar număra și președintele Klaus Iohannis.

Măsura introducerii certificatului verde la locul de muncă nu va fi adoptată de Guvern până la sfârşitul acestui an, a declarat, miercuri, la Horezu, în judeţul Vâlcea, premierul Nicolae Ciucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca n-au coaie, de-asta au renuntat. Le e frica ca scad in sondaje.
5
2
de frica de sosoaca, budeanu, dragusanca si ultima pe lista Groazaaa
2
4
Vaccinul degaja o energie negativo-ostopo-cernobilibilubiardanicanizana. Mie imi place mai mult s-o sug decat sa o iau in mana. La seringa ma refer. Sunt anti-vaccinista, anti-ue si ginecoloaga. Fac bine si mue dar sunt anti-avort.
11
9
mai lasati-ne dracului cu ceferticatul verde de paris, ca nu ne omoara covrigul ci ne omoara foamea si inghetarea in ce hal au luat-o razna preturile la utilitati adica la strictul necesar
7
5
Moartea sta in fata zidului orasului si asteapta.Un savant trece pe aici si se asaza si intreaba:"Ce faci aici?" Moartea raspunde:"Ma duc in oras si iau 100 oameni".Savantul fuge in oras si striga entuziasmat:"Moartea va veni si ia 100 oameni!"Ca urmare,toti oamenii alearga panicati in casele lor si se inchid pentru multe saptamani.5000 oameni mor.Cand savantul paraseste orasul,moartea sta inca acolo si savantul spune cu manie:"Ai vrut sa iei 100 persoane, dar au fost 5000!".Moartea a raspuns:"Am primit 100, bolnavi si batrani.Restul au murit de frica de care esti tu responsabil!"
18
5
era normal sa creasca numarul antivaccinistilor din moment ce si-au dat seama ca vaccinul nu-i protejeaza si trebuie sa faca n-spe doze!!! ba se mai aleg si cu alte urmari de pe urma vaccinului!!!
17
7
Si ce fac ???...Nu ma imbolnavesc de covid?...O mare aberatie !!!.Terminati odata cu acest certificat.Daca e.u sa vaccinat ce face ?.Vreti discriminare unii sa muncesca altii nu?.
20
9
RO va intra in fali ment. Econo mia se va prabusi. Deci va dati seama ce criza va urma chiar si fara certif
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272