REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DE LUNI SE MONTEAZĂ PARAPETUL ÎNTRE CONSTANŢA ŞI VALU LUI TRAIAN

DE LUNI SE MONTEAZĂ PARAPETUL ÎNTRE CONSTANŢA ŞI VALU LUI TRAIAN

Replica API 26 ianuarie 2018 | 00:00 279

Este oficial! Compania Națională de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră anunță că încep lucrările de montare a parapetului între Constanța și Valu lui Traian, după ce au fost expuse în neumărate rânduri faptul că șoferii neglijează linia dublă continuă, princpiala cauză a accidentelor pe tronsonul menționat. Astfel, în prima parte a lunii februarie, lucrările vor fi finalizate pe DN 3.

Conform CNAIR, de luni, 29 ianuarie 2018, demarează lucrările de montare a parapetului de beton, de separare a fluxurilor de trafic, pe zona mediană a drumului național DN3, între km 252+950 - 256+000, între Constanța și Valu lui Traian. Finalizarea acestor lucrări este estimată în circa 8-10 zile de la data începerii lor, în funcție de condițiile meteorologice.

Conducătorii auto vor avea posibilitatea de a întoarce la km 254+000 - Nod Rutier A4 și la girațiile de la km 255+400, respectiv km 256+000 - intrare în Municipiul Constanţa.

Reprezentanţii CNAIR mai precizează că vor furniza şi alte informaţii, pe parcurs. Asta în condiţiile în care parapetul ar urma să fie montat de undeva din zona sensului giratoriu de la Dacia Renault şi nu ar avea o lungime mai mare de 3 km, adică până în zona Creţoiu, fapt sesizat de locuitori din Valu care au citit anunţul Companiei de Drumuri: „Dacă este doar atât, nu au făcut nimic. Se întoarce pe dunga dublă şi mai în sus, spre Valu”, au comentat oamenii.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ia d.n.a. la intrebari pe aia care nu au finalizat iluminatul la bresa autostrazi a4,costanta,valu.pai noaptea este bezna de asta soferi nu vad intrarile p autostrada.cum au finalizat autostrada,ca macar nici odata nu a mers iluminatul.in valu traian trebuie pe putin 4 sensuri giratoriii.
0
0
Trebuie facut un sens giratoriu pentru cei care rateaza intrarea e A4 din cauza proastei semnalizari cu semnele de circulatie.
0
0
terenurile in zona dn 3 constanta valu intrare o sa scada mult din cauza parapetului de beton
0
1
Daca nu e parapet trebuie. Daca e parapet nu trebuie! Cum o dai tot apare cate un tarus!
1
0
aceste SEPARATOARE DE SENS ca asa le zice NU PARAPETE mai tanti ziarista, ar trebui montate pana la intersectia cu A4 ca e pericol toata zona mai ales de la cei care rateaza iesirea intrarea ptr ca e semnalizata ca pwla cand vezi indicatorul deja e prea tarziu ca nu mai poti face nimic trebuie PRESEMNALIZATA de la 1km si apoi de la 500m ca sa fie suficient timp ptr incadrare dar ce stiu nerozii de la cnadr trebuie sa moara oameni si sa fie amentati cu proces cum a fost cu giratoriu de la reprez Renaul alfel nu intelg mai militiene vb cu colegii si faca presiuni unde trebuie mai lasati spaga
1
0
parapetele puse pe bani multi de cnadr sunt egale aproape cu zero ca nu-s prinse de sosea ci doar asezate ca lego, mai acum cateva zile spre Lazu o masina a sarit peste si prin ele iar un camion nici nu le simte totusi sunt mult mai bune decat nimic scopul lor fiind de a opri intoarcerea pe linie continua in nici un caz o masina scapate de sub control au rol mai mult decorativ dar eficient cat de cat
3
0
Ai dracului de prosti. Din cauza neatentilor care au luat-o in bot, trebuie sa sufere restul acum. Pana mai intorci acum...
1
4
Este o problema daca vor monta acest parapet . Cand va ninge si va bata vantu , acest parapet va ajuta zapada sa se aaseze pe carosabil . Vedem cand va ninge si cand va fi viscolita zapada ce va fi .
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108