REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De unde ia FĂGĂDĂU 533 de milioane de lei să BAGE într-un complex SPORTIV!

De unde ia FĂGĂDĂU 533 de milioane de lei să BAGE într-un complex SPORTIV!

Replica API 1 august 2020 | 00:00 1955

Decebal Făgădău, primarul Constanţei, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat proiectul pe care doreşte să îl implementeze în cadrul Complexului Sportiv "Gheorghe Hagi".

Investiția este de aproximativ 533 de milioane de lei

Construcția este planificată pentru următorii 10 ani și necesită o investiție de aproximativ 533 de milioane de lei. Proiectul a trecut de faza studiului de prefezabilitate, urmează faza studiului de fezabilitate, apoi toți ceilalți pași pentru ca proiectul să prindă viață. în cadrul complexului se vor construi: un stadion de fotbal, un stadion de rugby, o arenă de tenis cu 4.500 de locuri, o bază de antrenament și un centru de recuperare și cantonament.

”Acest plămân al orașului a îmbătranit de la an la an și parcă a fost abandonat. În 2016, anul în care am ajuns primar, situația sportului în Constanța era astfel: 0 terenuri de sport, o echipe și finanțări care erau doar anchetate. În acel moment mi-am propus, alături de oameni din lumea sportului să investim pe toate palierele, infrastructură, structură și să stabilim niște obiective. De aici bătea inima sportului constănțean, așa că ne-am chinuit să aducem acasă această bază care nu aparținea orașului.” a declarat Decebal Făgădău despre complexul ”Gheorghe Hagi”.

Bruno Andreșoiu, administratorul firmei Igloo, s-a ocupat de conceperea acestui proiect a cărui arhitectură va fi de ”port interior”.

VIDEO 1:

VIDEO 2:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fatalau, cum dracu de drachici are cimitirul pe eternitate? ce contract i-ai facut? DNA ce ar zice?
0
0
FAGABOU KAKADAU KAKAShTOU LA OKIU MAROU
2
0
0 terenuri de fotbal??? Nici acum, dupa ce a distrus 3 baze sportive nu poate afirma asta! Doar daca pe toate le vede viitoare investitii imobiliare...
3
0
La fiecare patru ani se promite
3
0
PSD cu toti primarii au fost zero pentru acest oras.Unde ati mai vazut un primar dat cu atata maclavais in cap si cu o asemenea tunsoare.Nu este nicio diferenta intre un manelist,cocalar etc si primar.Asta este al doilea mascarici al Constantei.Indiferent cat de mare este temperatura de afara trebuie sa porti o tinuta de protocol.Nu avem nevoie de mascarici mincinosi,vanzand gogosi,dorar furand.Ce am avut nu ati pastrat,nu zice nimic de un bazin ca doar suntem cu marea la nas,mai sunt si alte baze in paragina,nu numai Ghe.Hagi.Fac un cacat machidonesc cu mot,ei construiesc numai hidosenii.
3
0
tu esti un zerrroooo fagaboule
6
1
Ne vinde iluzii, clar. Niciun candidat nu promite mega proiecte, ei au bunul simt. Fagadau nu are bunul simt, minte fara rusine. A promis 4 parcari etajate in 2016, mai usor de construit, si totusi nu a facut nimic. E slab ca primar.
6
1
Minciuni electorale !----Cta nu are nevoie de o astfel de constructie ----tara arde si baba se piaptana
5
1
...de 4 ani nu ai facut nimic pentru constanteni...iar de 4 luni ai intors orasul cu susul in jos...e un dezastru in tot orasul ...acum in plin sezon...pe Dezrobirii...zona Balada...bd. Tomis...Bd Mamaia ...etc...se sapa la greu...se circula ca draqu...nervi intatinsi la maxim...praf si multa galagie...te imbeti cu apa rece daca mai gandesti ca vei mai prinde un mandat...chiar si cu sagetile ce s-au inscris ca sa mai rupa din voturi...cele 3 fufe...Hagi nu ar fi trebuit sa fie de acord sa isi asocieze numele cu desenele pe care tu le promiti...pentru ca totul va ramane la stadiul de desen...
11
1
la candidatii ceilalti pt primarie nu sunt posibile adaugarea de comentarii....la fagadau se poate??imputitilor care sunteti!!!
5
5
Vrajeala!!!
13
2
Acum 4 ani te jurai pe ma-ta ca va fi gata Polivalenta. Acum, tot pe ma-ta, stadionul. E iar campanie
18
3
Toata lumea ne critica ca nu atragem BANI EUROPENI pentru INVESTITII MAJORE . Acum avem aceasta oportunitate TONTILOR , nu mai plangeti precum MILOGII .
5
14
Votam permare unul care scoate tharusii si-i baga celui cu frizura de ginere mort in rect!
10
3
be pesedeilor,ba hotilor,terminati dreq cu aruncat banii in asa zise complexuri sportive.E plina cta si,mai ales,Mangalia,de sali de sport la toate scolile de harat,in care nu intra jimeni darcare maninca bani. altceva decitborduri,stilpi,betonari asfaltari spatii verzi,vilele alea de cacao olimp unde iti rupi picioarele in mare,panselute si alte hotii nu mai stiti? dar.ar covidul in goi si camncerul de plamini in iorgus,hotilor!
13
2
buzunarul meu se numeste complex sportiv. in caz ca n-ati prins aluzia. hihihi
9
2
Trebuie sa fi bolnav rau sa faci stadioane si complex sportiv cand zeci de ani de acum inainte NU va intra nimeni chiar cu masca in aceste spatii .Chiar cu vaccin . La noi ca la nimeni :cand toata europa introducea tramvaie si troleibuze Constanta le desfiinta .
18
0
pe langa tepele astea cu poze aratate la fiecare 4 ani, purtatul de pantaloni si camasi cu burta slim aka gay cocalar style, vine ca o completare a penibilului unui personaj ce se vrea barbat prima data si primar apoi.
18
1
Se plange ce dezastruoasa era situatia acum 4 ani... si uita ca a fost primar intre timp si nu a facut nimic.. Cat tupeu !
20
0
Cu mega proiectele din 2016, care erau mau simplu de realizat cum a ramas? Crezi ca ne prostesti ca si acum 4 ani? Nici o sansa, votul meu nu il ai, poti sa aduci Abu Dhabi in Cta. Esti un primar slab care are multa gargara, multa prostie. Nu meriti sa ramai in functie.
22
0
Il imprumuta Babu , Dobre jr , Stroe , Moga , Babus jr si apoi mars cu ei toti la DNA.
21
0
Sa vina alegerile mai repede,nascut ,crescut in Constanta,pui waze ca nu mai stii pe unde sa mergi cu masina.A zapacit nenorocitul asta toata ciculatia in oras!
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108