REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Decebal Făgădău și viceprimarii Constanței se deplasează pe jos la serviciu! VIDEO

Decebal Făgădău și viceprimarii Constanței se deplasează pe jos la serviciu! VIDEO

Replica API 20 septembrie 2019 | 17:34 1408

În contextul „Săptămânii Europene a Mobilității“, vineri 20 septembrie 2019, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, viceprimarii Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu se deplasează la serviciu pe jos, deși nu au de parcurs o distanță chiar așa de mică. La un moment dat, aceștia se vor urca în autobuz. "Când obosesc, iau autobuzul", a spus Făgădău. La fel vor proceda,cel mai probabil,si cei doi vice.

„Alege autobuzul“ este o campanie civică derulată de Primăria Municipiului Constanța, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța“ în cadrul proiectului „PORTIS (PORT-Cities: Innovation for Sustainability) - Dezvoltare durabilă prin inovare“, ce are ca scop promovarea transportului public integral restructurat și încurajarea locuitorilor municipiului Constanța în alegerea autobuzelor RATC în detrimentul autoturismelor personale. Campania este parte integrantă a obiectivului general al actualei administrații constănțene, care vizează aerisirea bulevardelor și a străzilor principale prin fluidizarea întregului flux de transport, după conceptul - „omul înaintea mașinii”.

Reamintim că duminică, 22 septembrie, bulevardul Tomis va fi închis pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, între orele 09:00 – 19:00 și organizarea unor activități privind promovarea deplasării pietonale la care vor participa elevi, părinți și profesori de la mai multe unități de învățământ din Constanța, cluburi sportive, bicicliști.

Astfel, copiii și părinții pot veni să se bucure pentru prima dată de o plimbare pe bulevardul Tomis care va fi populat doar de bicicliști, de copii pe role, sportivi care își vor testa abilitățile în fotbal, handbal, rugby, baschet, tenis de masă, etc.

Precizăm că pentru ca toate activitățile să se desfășoare fără probleme, sâmbătă începând cu ora 18:00 se va interzice oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul amintit de pe bulevardul Tomis, iar duminică, între orele 08:00 – 22:00 circulația rutieră va fi oprită pe bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Mamaia până la intersecția cu bulevardul Ferdinand și de la bulevardul Ferdinand până la strada Traian. Vor fi închise intrările pe bd Tomis de pe străzile perpendiculare (str. Decebal, str. Dacia, str. Sarmizegetuza, str. Constantin Brătescu, str. Ștefan cel Mare, str. Cuza Vodă și str. Dragoș Vodă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propaganda ieftina! Si cu BMW-ul ce face?
0
0
Eu eu zic asa.Tuturor celor care le sta in git activitatea dnl-ui prim sa ne mai lase.Zic asta elegant far de jigniri cum vad muuulti se pricep chiar se intrec.Altfel as putea aduce si eu laude voinicilor;dragilor sa faceti bube la rect si sa aveti miini scurte.Leprelor.Dar dar nu nu spun asta.
1
1
Bai primarule idiot,nu intereseaza pe nimeni cum sau cu ce mergi tu la munca ci actele pe care le semnezi acolo sunt bani de care are nevoie orasul,bani care stau in pixul tau.
1
0
Ce harneala vine de la 100 de metri pe Jo's si masina e antre case cui vinde astia prosteala de asta ieftina vezi doamne ca ei merg la servici pe jos. Sa vada populatia..cauta.oare asa proasta e lumea asta nu stiu ma anteb singur.??
3
0
Departe de a fii un oras european si oameni deschisi spre realitatile cotidiene
3
0
Mergi,ba,pe jos prin compozitorilor ,dupa ploaie,sa te vad daca mai tii mana in buzunar
12
1
prosteala ieftina ! La Puscarie dupa atata hotie ... poate Kov iti vine de hac !
16
0
Nu punem accent pe jocuri de imagine ci pe realiatea din teren cu Grivitei blocata,zona peninsulara idem,Pandurului blocat de masini pe carosabil cu trotuare f.late libere...
14
1
Muye psd muye fagabou. Ti ai draq de neam de secaturi hoti si koorve
15
2
Multumesc pentru informatie! De acord! Nu conteaza forma in care si o fac. Oricum, astia nu fac diferenta. Eu am incercat sa vorbesc in limba primatelor. Se pare ca numai pe asta o inteleg, labarii astia prosti, aterizati fortat din copac.
10
1
Bai prostule, eu sunt roman si stiu sa scriu romaneste. Spre deosebire de tine, am si creier si gandesc inainte de a scrie. Du te dracu si cumpara ti un abecedar. Uita te si tu la poze, numara cate mere are Ana sau caut o pe Facebook. Chestii din astea simple. Oricum, mai mult nu esti in stare. Tu reprezinti imaginea imbecila si analfabeta a PSD. Spre deosebire de tine, nu fac politica. Si suntem multi, boule. Suntem oamenii cinstiti din jurul tau.
18
2
Mai Fagadau-saracie parvenita de Beidaud, nu uita ca te afli in Constanta. Degeaba ti-ai tras suvita alba si te dai intelectual. O sa dai socoteala pentru toate hotiile incepute cu Mazare si continuate cu babuinu.
16
3
ne puteti, va rog, sa ne dati amanunte despre traseu, orar, insotitori etc.? Suntem un grup de simpatizanti. Daca voi ne dati amanunte, noi va dam, imagini. Promitem sa fie interesante.
16
1
Sa te duci dracului de nenorocit! Mincinos agresiv penalule! Imitatie de boc ce esti! Mars de aici si cei care pun botul la circul asta ieftin de cacat ! Muie tie, tiganilor , romanilor care te apreciaza si machidonilor care ati nenorocit orasul !
14
3
Daca tu esti tampit si sau nu mai ai alte treburi pe acasa si iti arde de plimbare chiar si pe ploaie sau zapada - sa vedeti ce o sa fie la iarna cu stalisorii - n-ai decat mai FagaBOULE dar nu ma obliga tu pe mine sa ma intorc in Evul mediu ca asa ti s-a sculat tie sau ca nu esti tu in stare sa construiesti sosele si parcari sau NU VREI sa le construiesti ca sa-ti iei shpaga din stalpishori si borduri! Hai jet GUNOI BOLSEVIC! Daca iei 10 la suta la alegeri sa multumesti STS-ului securist al fecalei securiste Stroe!
15
2
Sa mearga pe jos si nevasta-sa acestui tzaranoi , poate o prind sa-mi faca o felatie.
14
4
Imi e greata
14
1
pe tomis unde luxten a incasat gros ca sa schimbe stalpii de iluminat cu unii de aluminiu si becurile cu led-uri e o bezna de-ti bagi degetele-n ochi. Ce va plangeati de cum e pe Lapusneanu la zodiac, dar acum pe Tomis e si mai si. Sunt curios cati ba ni a futut acest nenorocit fagadau ca sa ne lase in bezna. Idiotul dracului, sper sa dea canceru-n el si-n ma-sa.
19
2
Oameni sunt nebuni de legat
9
1
Makidoni imputiti adta sunteti. Va rupeti in figuri la mio sai sugeti chilotii cacati lu babu si acum mancati kkt in ziar. Zdrente makidonesti mars la voi in saivan. Van gura de useristi makidoni.
11
16
doi cretini
15
2
Vai sigur v-au sunat sa ii urmariti
16
2
astia fug de la munca... se duc la baut !
18
2
bine ca au scos trolebusele si tramvaiele CA POLUAU
21
1
Nu mai comparati Constanta cu orase din vestul tarii. Cluj, Oradea, Arad au facut parte din imperiul austro ungar iar Constanta a fost pasalac turcesc. In Constanta e plin de turci tigani si moldoveni.
27
3
Ce sila mi-e de campanii de astea ca sa dea bine, cica. Un singur lucru a facut in orasul asta, borduri.
20
5
politia sa i amendeze.trec amandoi pe rosu.poza 2
20
1
A facut trotuarele pe Baba Novac, a pus stalpi, a inaltat bordurile, nu mai parcheaza bizonii pe tot trotuarul. E bine. Dar de la Poporului pana pe Eliberarii, pe partea dreapta in directia spusa mai sus, daca nu esti atent iti rupi gatul. Capacele de la canalizari sau ce or fi de pe trotuar sunt cu 15-20 de centimetrii sub nivelul pietonal. Pe partea opusa e rezolvata problema, pe partea mentionata nu. Tipic Constantei, daca nu s-a facut treba la timp adio....
17
2
Ati gresit titlul baietii mei. Ar trebui sa fie: 3 branzari bulangi merg cracanati spre primarie dupa ce s-au ars in chec.
33
2
In plm ce fata are Fagabou zici ca se ateapta ca dupa colt sa apara Dinca si sa-l fute in cur! Mergi ba pe jos pe Tomis noaptea sa-ti intre bezna si frica in oase de la lumina pulii de LED de lanterna care de-abia se vede printre frunze!
27
2
aia de care vorbeai tu sa si-o dea singuri, se numeste selfsuck
7
3
V-a fut in gura de comentatori de cacat
4
18
Cat de urat s-a imbracat Babu...
10
0
Ce oras mizerabil si trist
21
1
Ce mi place de trambitele proaste si rosii de mai jos! Bai infectilor, voi nu ati inteles ca oamenii care injura aici sunt o majoritate covarsitoare, care nu apartine unui partid. Sunt oameni normali, care doresc o tara normala. Mizeria de astazi ati cladit o voi, animalelor! Voi cei care ati mancat pe langa partidul infect pe care il slaviti! Asa ca...stiti voi zicala cu muie! Sa v o dati singuri! De la noi aveti tot suportul! Apoi sa va si fotografiati, cu muia si rucsacul plin!
32
2
O zi pe an - ziua pietonului - nu omoara pe nimeni. Ba chiar este benefica pentru organism.
17
10
SA TRANVERSATI PE LA MIGA ! SA VA RUPETI CAPETELE PE MOZAICUL PULI !!! PESTE UN AN VETI MERGE LA PAS PRIN CURTEA PENITENCIARUL POARTA ALBA !!! VA ASTEAPTA MAZARE SA I TURNATI IN PAHARE ! PAHRNICILOR !!!
27
2
sa nu mergi noaptea pe baba novac. iti rupi gatul si genuchii lovindu-te in piticii montati din metru in metru.
23
3
Daca tot mergeti pe jos, poate vedeti si masinile oprite peste tot pe trotuar. Politia locala nu exista in orasul nostru
15
4
In fiecare zi sau doar o data pe an, inainte de campanie, sa dea bine la prostime?
28
2
In poza cu Rasauteanu se poate vedea haosul in toata splendoarea lui...pe o portiune de trotuar de 10 metri liniari avem piatra cubica gri, asfalt si piatra cubica rosie...curcubeu pe cerul gurii
22
2
prima poza - filicori, spatiu de inchiriat, apoi toata zona cu rascoalei, stefan cel mare este plina de magazine goale, de inchiriat, duduie economia orasului. teatru ieftin cu mersul pe jos. marche
29
2
Alupigus mult!
23
3
Bravo, Constanta arata din ce in ce mai bine.
6
36
Sper sa i loveasca cu masina unu beat si drogat si dupa sa ia 2 ani cu suspendare
23
5
Tine-l de mana pe Babu, ca e frica sa mearga singur de cand cu Dinca. In plus castigi si voturile comunitatii LGBT
35
2
teatru ieftin, actori prosti.. da prosti rau
41
4
Va spun eu de ce au mers pe jos la birou ! Ca sa numere stalpisorii din Tomis Nord pana in fata Primariei si eventual sa mai depisteze locuri unde sa mai poata amplasa ptr ca Mitica Babu are pe stoc si trebuiesc amplasati ! Escroci de doi lei
33
6
Omul inaintea masinii? Pai in ziua de azi omul nu este nimic fara masina adica transport!!!
18
7
sper sa mearga cu ochii deschisi!!!
26
4
Dom primare, vezi ca te prinde radarul !
16
4
Ai inceput tarziu dar trebuie sa continui! Elibereaza trotuarele si introdu cat mai repede sensurile unice in rot orasul. Pune Politia Locala la treaba sa-i arda pe nesimtiti.
10
21
da de mers pe compozitorilor,baba novac,dorului cand, asa prin centru merge sa-si numere pasii cu aplicatia lui halepra
22
3
Daca merge pe jos, de ce merge ...si ca isi face campanie, daca nu ar fi mers , il dadeati toti exemplu pe Boc...Asa ca ai sictir bai jegosilor.Indiferent ce ar face, tot partea negativa o veti vedea...pt ca sunteti niste jegosi de PNL-sti sau USR-sti si nu veti fi de acord NEVER EVER cu ce face sau va face Fagadau!
9
41
ce gaozeala regizata, ziar de 2 lei care pentru 50 de lei face un articol, mars..
42
4
si daca mergeti in fata primariei BMW seria 5 a domnului primar se afla la locul ei
39
4
Boc meege zi de zi!Tu iti faci campanie
40
7
daca decizi sa mergi pe jos o faci fara sa mai trambitezi pe la jurnalisti asta.Jurnalistii au fost anuntati ca sa fie prin preajma si sa fotografieze, totul este foarte regizat.Asta nu e reclama?Fagadau efectiv nu are realizari si nu stie cu ce sa mai apara prin ziare,ca daca avea si el ceva realizari nu mai recurgea la asa ceva.Si uitati-va-n poza, Rasauteanu este singur, dar Fagabou este cu Babu,oare de ce?locuiesc in acelasi bloc?pe aceeasi strada?sau a dormit Babu pe la Fagabou?intre si eu
44
5
Iti platesc eu numai bilet dus, cat mai departe
32
6
si ce vrea sa transmita?ce sa intelegem noi?in mod clar aici este un mesaj catre constanteni.N-a facut nimic de cand s-a inscaunat primar si iese acum pe dinaintea noastra cu fel si fel de artificii ca sa ne arate ca poate si el ceva,dar acest ceva nu numai ca nu ne este de folos,dar ne si deranjeaza cu modul gorsolan in care manipuleaza opinia publica lasand sa se vada ca este un om nu diferit de noi toti,asta isi doreste sa transmita ca nu s-a detasat ca bogatie si opulenta de popor ci este chiar din popor,m-a sensibilizat atat de tare ca-mi vina sa plang nu numai cu lacrimi dar si cu vorbe
25
5
Sa faci comparatii , de genul Oradea , Cluji , Iasi , Targu Muresi , etc.cu Constanta este de-a dreptul o mare tampenie , la halul in care se afla Constanta ! Cine nu crede , inseamna ca nu a vizitat orasele mentionate mai sus ! S-au refuza adevarul !!
32
5
Urmatorul pas pentru distrugerea traficului in Constanta va fi interzicerea circulatiei auto pe drumurile publice si revenirea la cai, carute, magari, cotigi, singurul cu masina va fi primarul!
22
7
Numai oamenii bolnavi la cap pot scrie de rau. Mi se pare aberant sa critici orice initiativa. Sunt aici cativa idioti plictisiti de viata care scriu numai de rau. Pai bai tampitilor voi nu va vedeti pe voi insiva...
15
35
baltile din tot orasul, pe care trebuie sa le ocoleasca deopotriva pietonii si masinile? Oare ce o avea in ghiozdanel? Sandwich-ul?
36
5
Fagabou, mai taie din ele, da-le draku !!!
21
9
F frumos. Cta isi va reveni dupa perioada de neglijare in avantajul statiunii Mamaia.
11
21
Pentru cei care nu au inteles de ce au mers pe jos azi: pentru a da un exemplu de comportament civic, intr-o zi in care in toata Uniunea Europeana se sarbatoreste saptamana mobilitatii. Am putea sa urmam acest exemplu, ne-ar face bine si noua, nu numai mediului
18
9
imi vine sa vomit .doamne cate as scrie
34
11
Pe Emil Boc, nu il filmeaza nimeni cand merge cu autobuzul
33
7
Asta e stire? Asta e exemplu? Cum merge primarul pe jos pe un bulevard pustiu? Sincer, atat se poate? Constanta este un uras pe moarte si Fagadau cu ai lui se dau in spectacol....ridicolul la superlativ
41
10
Bravo! Exemplu de urmat...
9
36
Dovada de normalitate, puterea exemplului, sacrificiu pentru un mediu mai curat.Felicitari !
10
41

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108