REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Decizia lui Iohannis de a respinge bugetul de stat ar putea amâna majorarea alocațiilor și a salariilor

Decizia lui Iohannis de a respinge bugetul de stat ar putea amâna majorarea alocațiilor și a salariilor

Replica API 23 februarie 2019 | 00:00 281

Majorarea alocațiilor pentru copii se amână după ce președintele Klaus Iohannis ‎a respins bugetul pe 2019. După votul parlamentarilor, alocațiile ar fi trebuit să crească de la 1 martie. Marius Budăi, ministrul Muncii, a reacționat după ce șeful statului a hotărât să blocheze bugetul.

Marius Budăi, ministrul Muncii, a declarat în exclusivitate la România TV că președintele Klaus Iohannis este dispus în acest moment să îi facă pe români să sufere pentru câștigul său electoral.

"Din punctul meu de vedere, domnul președinte Iohannis a creat o situație fără precedent în istoria României, și anume: eu nu-mi aduc aminte în țara noastră să mai fi fost vreodată situația în care un șef de stat să blocheze bugetul propriei țări. Sincer, nu înțeleg ce urmărește domnia sa, dar e o abordare electorală care nu are legătură cu economia și intersul cetățenilor. Aș merge mai departe pe firul logicii, vă spun că eu cred că domnul Iohannis chiar a încercat prin respingere să blocheze majorarea alocațiilor și salariilor, și apoi să dea vina pe guvern, pe PSD, și să ne întrebe retoric 'mai aveți bani pentru plata salariilor?' Eu cred că domnul președinte este dispus în acest moment să-i facă pe români să sufere pentru câștigul personal. Asta este părerea mea", a declarat ministrul Muncii Marius Budăi, la România TV.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Futuva in gurita de puscariasi.... Si pe aia care va sustin.... De ce nu zice mortul asta ca presedintele sa opus de fapt furaciunii a 50 mil euro de catre psd... Mortii mamii lor.... Sa va vad in ocna pe toti..... Luati si pe aia care va voteaza..
3
0
care e problema ta mai budigai? trebuia sa duceti proiectul de buget din luna noiembrie in parlament. dupa ce verifica curtea constitutionala proiectul de buget,puteti da retroactiv alocatiile marite, cine va opreste? oricum psd-ul nu dorea marirea alocatiilor, nu plangea infractorul la tribuna parlamentului ca nu sunt bani pt marirea alocatiilor!
4
0
Ce rau va pare pesedistilor, dar va ascundeti dupa iohanis
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108