REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

DECIZIE DEFINITIVĂ în CAZUL CRIMEI de la OLTINA

DECIZIE DEFINITIVĂ în CAZUL CRIMEI de la OLTINA

Replica API 21 mai 2021 | 23:58 1773

Vasile B. din Oltina și-a omorât concubina în bătaie, pe fondul consumului de alcool, după ce aceasta a recunoscut că l-a înșelat în mai multe rânduri. Condamnat la 15 ani de închisoare, inculpatul a făcut apel la această sentinţă, cerând micşorarea pedepsei pentru că, în momentul comiterii crimei, ar fi fost în stare de ebrietate. Apelul s-a judecat pe 7 mai, instanţa respingându-l ca nefondat.

Cum a fost comisă crima

Pe fondul consumului de alcool, în cursul unui conflict spontan și din cauza unor sentimente razbunătoare născute ca efect a geloziei și infidelității, Vasile B. i-a aplicat concubinei sale mai multe lovituri cu pumnii la nivelul întregului corp, iar după căderea acesteia la sol i-a aplicat multiple lovituri cu o bâtă de lemn pe întregul corp, cauzându-i leziuni care au condus la deces. În urma loviturilor primite, victima a căzut la sol, rămânând întinsă la podea. Inculpatul nu a mai lovit-o, ci a învelit-o cu o patură, culcându-se apoi în patul alăturat. A doua zi când s-a trezit, inculpatul și-a dat seama că victima era moartă. După ce a fost sunat de fiul său pentru a-l felicita cu ocazia zilei de naștere, i-a mărturisit acestuia că a omorât-o pe concubina sa.

Inculpatul și-a recunoscut vina. Pe parcursul urmăririi penale, inculpatul nu a revenit în nici un fel asupra declarației dată anterior. În timpul cercetărilor inculpatul Vasile B. a fost sincer și a declarat că regretă fapta comisă, dar nu ar fi dorit să-i suprime viața.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a gandit judecatorul ca poate mai iese inculpatul cu ceva la interval.
3
0
Au trecut doi ani de la comiterea omorului ! Justitie inceata !
4
0
In ce tara traim! Pe viata! In SUA era condamnat la moarte!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272