REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Delia a încins atmosfera pe Instagram! S-a fotografiat în cel mai mic top posibil

Delia a încins atmosfera pe Instagram! S-a fotografiat în cel mai mic top posibil

Replica API 5 aprilie 2022 | 00:00 2671

Delia Matache are 40 de ani și arată la fel de bine ca acum un deceniu. Cu forme voluptoase și o atitudine exuberantă, artista nu trece neobservată. Recent, a distribuit câteva instantanee foarte îndrăznețe care au fost apreciate de fani.

Delia Matache

Delia Matache este o femeie frumoasă și sigură de atuurile pe care le deține. Nu ezită niciodată să se afișeze în ținute excentrice, iar aparițiile sale nu rămân niciodată neobservate. În articole vestimentare supradimensionate, cu pantofi cu tocuri amețitoare sau în topuri minuscule, Delia pare să nu dea niciodată greș din punct de vedere stilistic.

De această dată, Delia s-a fotografiat într-un top roz, XXS și a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Deși mulți dintre fani au folosit cuvinte la superlativ pentru a descrie apariția Deliei și au felicitat-o pentru curajul de a se îmbrăca atât de provocator, au existat și critici care au fost de părere că Delia nu a fost prea inspirată atunci când a ales respectivul top, scrie click.ro.

Delia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete ale industriei muzicale din România. Are o carieră înfloritoare, iar melodiile sale ajung adesea în topurile naționale. Așadar, nu ne miră că artista câștigă bani frumoși în urma concertelor pe care le susține și a pieselor pe care le înregistrează. Munca pe care a depus-o, de-a lungul anilor, pare să dea roade căci artista și-a achiziționat un penthouse estimat la peste un milion de euro!

Atunci când nu este pe scena pentru a-și încânta fanii, Delia își rotunjește veniturile participând la diferite emisiuni televizate. La iUmor are rolul de jurat, iar comentariile pe care le face sunt pur și simplu savuroase.

Delia a împlinit în luna februarie 40 de ani, ocazie cu care și-a cumpărat o pereche de pantofi preferată chiar și de către artiștii internaționali. Atunci când vine vorba despre micile capricii, artista nu ține cont de bani și se răsfață.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
postari pentru labagii .chestii misto gasesti pe pornhub he he
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272