REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Delicoti: Adio PDL, dar rămân cu tine!; Gheorghe: Blaga este opţiunea angajaţilor şi familiei domnului Chiru, mai puţin a membrilor de partid

Delicoti: Adio PDL, dar rămân cu tine!; Gheorghe: Blaga este opţiunea angajaţilor şi familiei domnului Chiru, mai puţin a membrilor de partid

Replica API 24 martie 2013 | 00:00 160

SCANDALUL ia amploare

SCANDALUL ia amploare

Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, nu pleacă din PDL, dar nici nu rămâne pe funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Constanţa, atâta timp cât reproşează că alegerile din partid nu au fost corecte.

Iată ce anunţă Vasile Delicoti prin intermediul unui comunicat de presă:

"Democrat-liberalii care cred cu adevărat în valorile dreptei autentice şi în democraţie vor să pună capăt jocurilor de culise şi intoxicărilor din mass-media care au caracterizat PDL în ultima perioadă.

Alături de alţi colegi primari, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, credem că este datoria noastră să spunem lucrurilor pe nume şi să lăsăm practicile furtului de voturi, de urne sau alte materiale în seama celor care ne-au dovedit că numai folosind astfel de practici pot obţine numărul necesar de voturi pentru o funcţie în partid. În lumina faptelor petrecute la Convenţia Naţională PDL din 23 martie şi a prestaţiei organizaţiei Constanţa credem că lucrurile nu mai pot fi ţinute sub preş: legitimitatea unui lider nu stă în alegeri trucate-aranjate.

De aceea vă invităm la o conferinţă de presă ce va fi susţinută luni, 25 martie...".

Iată ce spune, pe acest subiect, vicepreşedintele BPJ al PDL Constanţa, Corina Gheorghe:

"PDL este opţiunea mea, indiferent cine îl conduce. Dar nici nu pot să nu constat că dl. Blaga este doar preşedintele angajaţilor şi familiei domnului Chiru de la Constanţa şi într-o măsură mult mai mică a membrilor de partid, aleşilor, primarilor. Adică a celor cu legitimitate la electorat. Pentru opţiunile noastre nu trebuie să ne fie frică, nici în interiorul PDL, nici în afară. Trebuie să respectăm şi opiniile şi colegii", spune Corina Gheorghe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108