REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DEMOLĂRI și EVACUĂRI la Mangalia! La una dintre acțiuni a fost găsită o femeie moartă!

DEMOLĂRI și EVACUĂRI la Mangalia! La una dintre acțiuni a fost găsită o femeie moartă!

Replica API 15 septembrie 2017 | 12:46 555

Agitație la Mangalia! Dimineața de vineri, 15 septembrie, a fost una plină pentru autoritățile locale. În timp ce Primăria a fost ocupată cu o acțiune de demolare, polițiștii locali, jandarmii și un executor judecătoresc au luat parte la o altă intervenție, acolo unde au avut parte și de ”surprize”: o femeie a fost descoperită decedată.

Scandal la Mangalia! Mai multe persoane s-au arătat revoltate de faptul că o femeie ar fi decedat din pricina acțiunii executorului judecătoresc. Acesta își făcea doar treaba, însă oamenii au ținut să puncteze că ”din cauza lui” și a acțiunii în sine. Mai exact, în dimineața de vineri, 15 septembrie, o acțiune de evacuare dintr-un imobil, coordonată de un executor judecătoresc, a avut loc la o adresă din Mangalia. La acțiune au participat și jandarmii, dar și polițiștii locali. Însă, în momentul în care s-a pătruns în imobil, a fost găsită, după cum spun sursele noastre, o femeie de 75 de ani, cunoscută cu mai multe probleme de sănătate. Se pare că jandarmii au fost cei care au găsit-o și au solicitat sprijinul echipajelor de la Ambulanță. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. I-a fost declarat decesul. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cauza decesului. Așa cum este specificat mai sus, unii susțin că i-a cedat inima de frică, alții că s-ar fi sinucis, pe când există și posibilitatea ca ea să fi decedat de dinainte întrucât este cunoscută cu afecțiuni medicale. Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut nefericitul eveniment.

Totodată, precizăm și faptul că, tot în dimineața de vineri, 15 septembrie, angajații Primăriei au fost angrenați în altă acțiune, acolo unde au fost făcute și fotografiile, fiind vorba despre o anexă a unui imobil, construită ilegal.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o stire praf, neverificata scrisa doar sa produca senzational....de niste ziaristi care ii bate foamea cu 3:0 La pauza
7
0
Jandarmeria. Punct ! Rup tot ce vad in cale !
2
5
Acest primar arestat si punct in frunte cu seful de politie din cauza spargerilor de locuinte si masini distrugere si viceprimarului si cativa interlopi care se folosesc de ani de sile abuziv sau cu acte de oras si plaji nu mai vorbim de mizerie si intuneric in oras cum de nu se sesizeaza nimeni ca acest primar a ruinat orasul .
4
5
Si refugiati ce fac in mangalia de ce nu le demonolati vapoarele care vin cu ele ca aia se duc inapoi la carat migranti
0
0
La puscarie ! DNA vino si scapa-ne de excrocul asta de primar !
11
6
Jos cu radu cristian, revolutie mor oameni din cauza ta ba piticule!!! Afaraaaaa cu jigodia
5
7
Oricum ,daca intr-adevar moartea a fost indusa de efectele actiunii de evacuare,lucrurile vor ramane sub pres. Nici un om nu mai conteaza cu adevarat,din clipa in care se ia o decizie de catre institutiile de forta.Vinovat sau nu,orice roman poate fi oricand abuzat,linsat,tocmai de asta lumea nici nu prea mai reclama tot felul de nenorociri autoritatilor,din neincrederea ca autoritatile ar mai fi aparatoare ale romanilor cinstiti si normali.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108