REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputat USR, postare controversată: Iisus avea o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit

Deputat USR, postare controversată: Iisus avea o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit

Replica API 28 decembrie 2019 | 00:32 500

Iulian Bulai, deputat USR, face pe Facebook o declarație controversată. El spune că Iisus, a cărui naștere o sărbătorim de Crăciun, are o „familie ciudată”, „cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”. De asemenea, Bulai face o comparație între comunitatea de acum 2000 de ani din Betleem și comunitățile „eșuate” de astăzi din România.

„Un copil. Sărac şi provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi. Naşterea lui arată extradordinarul, dar şi limitele societăţii în care a apărut. Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtăşită de mulţi copii din România, dar care nu au avut alături părinţi atât de iubitori”, scrie Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook. Postarea respectivă a stârnit numeroase reacții negative.

„Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3.000 de copii anual daţi spre adopţie. Mai mult de o treime din cei 3.000 nu îşi găsesc o familie. Anual aprox. 2.000 de copii sunt declaraţi greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficaţi doar în UK până în 2007. Recent, justiţia română nu a găsit niciun vinovat din cele câteva zeci/ sute care ar fi fost implicaţi în traficul a aproape 200 de copii din Ţăndărei. Acesta este cel mai mediatizat caz recent de trafic de fiinţe umane din România, dar nicidecum singurul. Asta arată multe comunităţi eşuate sau cvasi eşuate în România. Comunităţi eşuate la fel de mult ca cea din Betleem de acum 2000 de ani. Eşuate din lipsă de implicare a celor din jur”, a mai scris deputatul USR, care consideră că „politicienii oneşti ar trebui să fie păstorii şi magii zilelor noastre care dau o mână de ajutor celor care au nevoie”.

”Într-o Românie cu mulţi baronaşi şi combinatori, politicienii oneşti ar trebui să fie păstorii şi magii zilelor noastre care dau o mână de ajutor celor care au nevoie: comunităţi eşuate cu nevoie de solidaritate, generozitate şi bună gestionare a bugetului local. În interesul părinţilor şi pruncilor. Pentru mine şi despre asta este Crăciunul: implicare în comunitatea locală pentru cei mai vulnerabili şi măsuri de intervenţie din partea comunităţii dincolo de incapacităţile individului”, a mai scris politicianul, scrie romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici in ce te priveste, Bulai, tat-tu n-are nicio contributie. Doar ma-ta stie cati au fost la curul ei...
3
2
Majoritatea membrilor usere au infatisare de neterminati, ce muian dezordonat are bulaiul asta
5
3
asta-i deputat si beneficiaza de 10000 de lei pe viata lunar,chiar si dupa o alegere beneficiaza de pensie speciala,de ce nu se aplica referendul cu plafonarea secaturilor la 300,oare sa le fie frica din cauza filmului,cei 300 de la termopile
1
1
un nemernic acest individ.
7
2
Limbajul folosit de marele ales al neamului este limbajul tipic al elevilor si studentilor din ultimii 20 de ani. Seamana ca stil cu perlele de la bac. Este rodul invatamantului nostru. Ce ar fi sa adunam diferitele "prostioare" ale diferitilor useristii ? Oare i-am mai vota ? Ce guvernare "minunata" am avea ! Cred ca si ei ca si intreaga clasa politica trebuie desfiintata si promovati oameni cu alta pregatire, bun simt si respect pentru popor. Cu alt standard Coruptia are multe forme nu inseamna numai hotie ci si incompetenta si trebuie eliminata.
5
2
La cum arata zici ca e retardat, nu se vede in oglinda a rezolvat probleme ca membru usr si a ramas sa despice firul in 4 cu religia , nu mai are nimic de facut?
5
5
Asta e drogat bine de tot.
7
7
Mananci cacat cu toti PSDisti tai!
6
5
ietete ce au sarit "crestinii" de cur in sus ,ba sa-mi spuneti de ce a plecat "mama surogat"130 km cit sunt de la nazareth la bethlem pe jos sau cu magarul in luna a 9 a ? stie cineva scopul calatoriei? sa va aud intai cu injuraturile pe urma cu ceva stiinta daca puteti
5
9
Pentru astia habotnici nu trebuie decat sa le nasca sotiile cate un negru cand ei sunt plecati iar ei sa-l creada Iisus.Asta credinta!
6
6
Ce figura de nebun are !
12
12
Domnului Bulai ii recomand tratamentul aluia din Iasi, o oetarda aprinsa in gura, ca poate i se mai ordoneaza neuronii. Oricum nu mai are nimic de pierdut.
20
15
Ce va mirati atata.Biblia are multe controverse. Ca gasim similitudini in societatea de astazi este un fapt si inca se mai merge pe principiul: crede si nu cerceta.
12
9
Domnul Bulai gandeste. Observa chestiuni din crestinism pe care altii nu le observa. Romanii au impus crestinismul ca religie obligatorie in tot imperiul in graba. Aveau alte obiective decat banuie astazi credinciosii. Astfel au scapat din vedere logica.
16
17
mananci cacat de zici ca este surogat.Labagiule sa ma dejectez pe mintea ta de pervers handicapat zdreanta a sec.21.Sa ma cac pe toata familia ta de handy.... capati.
16
19
Un idiot incorigibil !Idei de dement!
25
16
usr-istii sa insoteasca declaratiile de note explicative, in subsol, scrise in dancileza, astfel incat sa priceapa si idiotii pzdei sensul declaratiilor!
19
23
Nu ati inteles nimic din ceea ce a explicat in viziunea lui, dl deputat USR nu PSD draga comentac fara cap 27 dec. 18.30, a vrut sa spuna ca daca miliardarul Ion Tiriac nu facea colectia de fiare automobile de lux, si ar fi donat sumele de pe auto copiilor nevoiasi, astazi nu mai aveam atata nimicnicie in sufletele romanilor. La-m dat pe Tiriac exemplu, dar mai sunt si altii,de exemplu manelistii care au saltele de euro si la buget nu vireaza niciun euro, si multi alti bogatani care fura de la stat si intra in visteriile lor toata furaciunea, si noi avem ANAF, Politie, CSAT, Parlament, Guvern.
20
18
Sigur, asta este facut din laba si carat de muste in p___a!
24
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108