REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deranj în PNL din cauza fostului prefect Culeţu

Deranj în PNL din cauza fostului prefect Culeţu

Replica API 18 august 2011 | 00:00 129

Evenimentul la care a participat Anastase continuă să facă valuri

Evenimentul la care a participat Anastase continuă să facă valuri

Zilele trecute, PDL Constanţa anunţa că 250 de foşti liberali se alătură organizaţiei judeţene. Înscrierea respectivilor în PDL a avut loc în prezenţa preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a primarilor pedelişti constănţeni, a deputatei Maria Stavrositu, evident a liderului judeţean Christian Gigi Chiru. Evenimentul, prezentat ca o reuşită a organizaţiei PDL de la malul mării a avut parte, cum era de aşteptat, şi de câteva momente... vesele. Bunăoară, Maria Stavrositu a avut schiţat, pe o foaie cu antetul Parlamentului României, discursul pe care urma să îl rostească, iar presa nu a iertat ocazia de a "imortaliza" momentul, în timp ce unii pensionari foşti liberali s-au bâlbâit în faţa camerelor de luat vederi. Întrebările prea insistente, marca "televiziunilor ostile", cum le numeşte PDL, i-a făcut pe oameni să nu fie tocmai fermi în explicaţiile date privind părăsirea PNL, lucru imediat taxat de liberali prin intermediul unui comunicat de presă.

Dar asta nu e tot. La întâlnirea democrat-liberală, ţinută la restaurantul Hotelului Parc, a fost prezent şi Vasile Leu, dornic să dea mâna şi să se întreţină cu Roberta Anastase. Aceeaşi bucurie a avut-o şi fostul prefect liberal Dănuţ Culeţu, precum şi primarul ţărănist Cati Hristu. Despre Hristu, PNŢCD are o teorie foarte interesantă, şi anume că e bine ca edilul să pactizeze cu oricine, doar să îşi rezolve problemele, prin urmare el nu riscă nici o sancţiune de la partid. Nu acelaşi lucru se aude în cazul lui Dănuţ Culeţu, dar şi a lui Gheorghe Babu (liberal, fost director la Apele Române). Din câte se pare, prezenţa lor la evenimentul pedelist a deranjat apele liberale, chiar dacă PNL Constanţa a bravat prin intermediul unui comunicat de presă care minimaliza evenimentul per ansamblu. În particular, mai exact în privinţa lui Culeţu şi Babu (anunţat ca fiind prezent la eveniment de către pedelişti), liberalii consideră că ei au legitimat cumva povestea cu migrarea de la PNL către PDL a unor oameni. În concluzie, chiar dacă Dănuţ Culeţu a susţinut că a onorat de fapt o invitaţie la o petrecere de Sfânta Maria, PNL Constanţa analizează serios posibilitatea sancţionării fostului prefect. Cel puţin aşa susţin unii liberali.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108