REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Descinderi în Constanţa: mai mulţi proxeneţi au fost săltaţi de mascaţi. O minoră de 13 ani, obligată să se prostitueze, i-a "turnat"!

Descinderi în Constanţa: mai mulţi proxeneţi au fost săltaţi de mascaţi. O minoră de 13 ani, obligată să se prostitueze, i-a "turnat"!

Replica API 9 august 2012 | 00:00 1431

Pe surse: Una dintre fete, minoră, este seropozitivă

Pe surse: Una dintre fete, minoră, este seropozitivă

Mai multe persoane au fost audiate, la IPJ Constanţa, conform oamenilor legii. 3 percheziţii au avut loc în Constanţa şi Ovidiu, pentru destructurarea unei reţele de prostituţie.

Cazul a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce o minoră de 13 ani a reuşit să scape din mâinile proxenetului şi să ajungă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru a depune o plângere. A fost declanşată ancheta sub coordonarea unui procuror, cu sprijinul SIPI, SOS, Jandarmerie şi SIR, ajungându-se astfel la descoperirea unei reţele de prostituţie condusă de un constănţean de 32 de ani. În cadrul anchetei a fost organizat şi un flagrant, unul dintre proxeneţi fiind prins în flagrant, în staţiunea Mamaia, în timp ce negocia pentru plasarea a 3 prostituate. În afară de 3 prostituate majoare, oamenii legii au descoperit că proxeneţii obligau să se prostitueze şi alte două fete minore.

Iată şi comunicatul IPJ Constanţa:

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa au reţinut doi bărbaţi din Constanţa pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, lipsire de liberate şi loviri sau alte violenţe, în formă continuată.

La data de 09 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul S.I.P.I., D.O.S., S.I.A.S. şi I.J.J. Constanţa, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au organizat şi executat o acţiune pe linie de prostituţie-proxenetism pe raza judeţului Constanţa, ocazie cu care au fost depistate în flagrant B. NICOLETA, de 26 ani, din municipiul Constanţa, F. MIHAELA, de 20 ani, şi P. ELENA, de 22 ani, ambele din municipiul Bucureşti, suspectate că practicau prostituţia în folosul lui C. MARIAN, de 32 ani, din Constanţa.

În cadrul acţiunii s-au efectuat şi trei percheziţii domiciliare în cursul cărora a fost depistat şi T. DANIEL, de 18 ani, din municipiul Constanţa, suspectat cu privire la faptul că a exploatat-o sexual, împreună cu C. MARIAN, pe minora G. L., în perioada mai-iulie 2012.

Cu ocazia acţiunii, a mai fost depistată şi C. G., de 17 ani, persoană neînregistrată, suspectată că practica prostituţia în folosul lui C. MARIAN.

C. MARIAN şi T. DANIEL au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, fiind introduşi în arestul I.P.J. Constanţa, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, lipsire de liberate şi loviri sau alte violenţe, în formă continuată, urmând ca la data de 10 august a.c. să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108