REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° ConstanÈ›a Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Descinderi la Constanța! Laborator de produse anabolizante descoperit de polițiști. Video

Descinderi la Constanța! Laborator de produse anabolizante descoperit de polițiști. Video

Valentina CAMARA 29 martie 2023 | 11:29 7733

La data de 29 martie a.c., poliÈ›iÈ™tii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate IaÈ™i, împreună cu procurorii DirecÈ›iei de Investigare a InfracÈ›iunilor de Criminalitate Organizată È™i Terorism – Serviciu Teritorial IaÈ™i, efectuează 15 percheziÈ›ii domiciliare, în judeÈ›ele IaÈ™i, Bacău, BucureÈ™ti, ConstanÈ›a È™i Sibiu, în vederea destructurării unui grup infracÈ›ional organizat, specializat în fabricarea È™i comercializarea în spaÈ›iul Uniunii Europene de substanÈ›e anabolizante.

Descinderi la Constanta! Laborator de produse anabolizante descoperit de politisti. Video

Simultan, pe teritoriul Republicii Moldova, procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate ÅŸi Cauze Speciale, împreună cu ofiÈ›erii Departamentului Antifraudă È™i Conformare al Serviciului Vamal, efectuează 22 de percheziÈ›ii domiciliare, în baza unui acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autoritățile judiciare moldovene, încheiat cu sprijinul EUROJUST.

Descinderi la Constanta! Laborator de produse anabolizante descoperit de politisti. Video

În cauză s-a reÈ›inut că mai multe persoane cu dublă cetățenie română/moldovenească ar fi constituit, în a doua jumătate a anului 2021, un grup infracÈ›ional, specializat în fabricarea de produse care conÈ›in substanÈ›e dopante cu grad de mare risc.

În urma percheziÈ›iilor domiciliare efectuate, a fost descoperit primul laborator de produse anabolizante din România. De asemenea, după efectuarea percheziÅ£iilor domiciliare, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial IaÅŸi, vor fi conduse 11 persoane, în vederea audierii.

AcÈ›iunea beneficiază de sprijinul poliÈ›iÈ™tilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate BucureÈ™ti È™i ConstanÈ›a, al poliÈ›iÈ™tilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu È™i Inspectoratului de PoliÈ›ie JudeÈ›ean Hunedoara – Serviciul pentru AcÈ›iuni Speciale, precum È™i al jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi judeÈ›ene IaÈ™i È™i ConstanÈ›a È™i al Brigăzii Speciale de IntervenÈ›ie a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de  DirecÈ›ia OperaÈ›iuni Speciale din cadrul I.G.P.R. È™i de lucrătorii din cadrul Biroului Tehnic È™i de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

Documentarea activității infracționale a fost realizată cu sprijinul EUROPOL.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile È™i garanÈ›iile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum È™i de prezumÈ›ia de nevinovăție.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am cumparat si eu de acolo de la … si numai probleme kkt la 10 ml
0
0
la fit gym se vinde ca in codru pitian mitea rup acolo nu se uita nimeni ?
0
0
Ați mâncat pe lângă ei , ați ciugulit din mâna lor și acum latrati . Lepre ce sunteți
0
0
todi ala e cel mai dulce baiat restul la gunoi
1
0
au fugit cu vibratoarele va stiti voi D
0
0
hristul cu magazinul si toata elita de la.fit gym
0
0
pe dumi nu la vazut nimeni ..
0
1
Acum sa vedem dacă politia își face treaba , sa ii ia din urma sa vedem de unde au avut băieți bani de facut blocuri mașini chestii ... trupa este mare nu stau sa mai dau nume , vedem ce descoperă politia , sunt mulți care ar depune declarații, dar vor avea probleme după, politia le va da numele celor care au probe și dovezi
0
6
Enciu ionut vinde de 10 ani și abia acum este descoperit , a facut bani mulți va scăpa, dorian popa și arsen clienți fideli
0
8
De unde își mai ia acum Dorian Popa suplimente de alea bio cum zice el? Lol
0
1
A lăsat mostenire prăduielile la păsărici ca bechir şi procuroru Arap
0
0
Toți homosexualii se injectează ca să pară infioratori. Arsen si alte p***e care ia ace in creț
4
2
Aia pe atelierelor vând la geam că la Profi......și voi arestați babe cu ceapă verde....!!! Ai legat tot orașul Albert și toată piața Chiliei....nu te liniștești sifon ordinar
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468