REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Desfrâu pe litoral! Peste 20 de tineri drogați și beți, ”săltați” de jandarmi

Desfrâu pe litoral! Peste 20 de tineri drogați și beți, ”săltați” de jandarmi

Mirela PASCAL, V.S. 28 aprilie 2023 | 11:11 5069

Jale pe litoral! Tineri prinși de jandarmi sub influența substanțelor sau a alcoolului, în prima zi de festival, la Sunwaves, Mamaia. Vorbim despre 22 de persoane, cărora li s-au întocmit actele procedurale întocmite de lege, și predați organelor de poliție.

Desfrau pe litoral! Peste 20 de tineri drogati si beti, ”saltati” de jandarmi

La Sunwaves Festival au fost prinși de jandarmii de la Gruparea Mobilă din Constanța, în noaptea de 27 spre 28 aprilie, 22 persoane aflate sub influența alcoolului s-au a substanțelor interzise.

Desfrau pe litoral! Peste 20 de tineri drogati si beti, ”saltati” de jandarmi

Li s-au întocmit actele procedurale întocmite de lege, și au fost predate organelor de poliție, după cum ne-a declarat locotenent colonel Constantin Murariu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța. ”22 de persoane au fost blocate de către colegii noștri, asupra acestora au fost găsite substanțe interzise din rândul celor psihoactive. Nu au fost prinși sub formă de grup. Ei au fost prinși în zona de desfășurare în zona festivalului Sunwaves. Persoanelor în cauză li s-au întocmit documentele procedurale cerute de lege în astfel de cazuri și au fost predate către poliție”, a spus Murariu.

Desfrau pe litoral! Peste 20 de tineri drogati si beti, ”saltati” de jandarmi

La Costinești, a fost ceva mai liniște, nefiind incidente majore sau tineri care să creeze probleme.  ”În ceea ce privește scandalurile, a ordinii și liniștii publice, nu am primit nici o sesizare prin apel 112. La festivalul Beach Please nu au fost găsite persoane care să dețină asupra lor substanțe interzise”, a completat acesta.

Reamintim că sute de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor interveni în minivacanță. Costinești, Vama Veche și Mamaia, unde vor avea loc mai multe evenimente și festivaluri. Oamenii legii vor acționa zilnic pentru ca turiștii să fie în siguranță

Desfrau pe litoral! Peste 20 de tineri drogati si beti, ”saltati” de jandarmi

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
romania educata ,bautura, droguri ,destrabalare cat cuprinde! tineretul viitor ei!
0
0
ma-ta la Fit Gym!
1
1
Si pe la Fit Gym se vinde…
4
0
DROGALAI LA MWWIEE
6
0
Desfiintarea Politiei ia bani degeaba de la stat Jandarmeria oameni bine pregătiți corecți de nota 10 Bravo Atribuțiile poliției la jandarmerie Desfiintarea Politiei economie la bugetul statului
6
2
La fiecare concert cu peste cinci sute persoane tinerii ar trebui verificați ca la auto cu test alcool și test drog TINERET IUBITI SPORTUL MUZICA ZERO DROGURI. VICTORIA
6
0
Nu va mai drogaț'! Mergeț' la Cenaclul Flacara! E cwrve si acolo!
1
1
Atentie la vama veche .Aia tac si fac.
6
0
Libertatea nu este gratis, globalismul are efectele lui, droguri, depresie, alcoolism, etc si o sa mai fie si altele.
11
3
Pentru Autoritatile Romane. Nici tu nu crezi ce spui ma,pai fenomenul asta nu este de ieri si ani trecuti cand drogalai astia erau criticati pe net de mine sau de altzi tot ei sareau cu formule de genul:"ce pwla mea va intereseaza pe voi ca ma droghez ma,ce imi cumpar marfa pe bani vostri?",daca vrei sa spui ca organele de control ale statului sunt complice cu dileri de droguri,cu interlopi sau cu mici traficanti care vand tigari netrimbrate sau alte produse la n***u atunci da,ai dreptate,caci nu se poate ca totzi amatori de droguri sau tigari la n***u sa stie unde se gasesc dileri de produse dastea dar politia nationala,jandarmi sau politia locala sa nu stie cu toate ca dileri astia activeaza de zeci de ani in aceleasi zone.
12
2
La Costinești au fost jandarmii cu ochi in 10. Cine are discernământ își însoțeste minorul la eveniment
25
0
Asta este capitalismul - vine la pachet cu abuzul de alcool si droguri - modelul american si occidental inca din anii 60 pana azi; o multime de vedete celebre si azi din anii 60 si 70 au murit sau au ramas cunoscuti pentru abuzul de droguri si alcool si bineinteles ca nu erau numai vedetele, era si este si acum consum de masa; asta este si a fost intotdeauna “normalitatea” asa zisei “democratii” si “lumi libere”; libertate inclusiv la droguri; iar la noi va fi si mai rau pentru ca tendinta este de crestere puternica a consumului iar politia este depasita, dezorganizata si corupta
23
3
Toate acestea vin in mod special si natural din familie Dacă iti lasi progenitura in voia sortii, mergand pe principiul ca ai incredere in el/ea ca nu ar consuma asa ceva sau dimpotriva ,vezi în asta un mod de a se distra si nu ai nimic impotriva ..nu esti decat un parinte esuat. Nu dai vina pe autoritati ca nu se ocupa sa demareze proceduri pentru a opri aceste practici cand minunata ta progenitura nu are habar pe ce lume se afla si ce vrea cu adevarat de la viata inafara de droguri ,bautura si alte hobby-uri din acestea . Iti e si scarba sa te uiti la ei cand ii vezi drogati,betivi si in speta valabil pentru domnisoare intinse peste tot . Dar ..sa va traiasca asa distrusi cum ii doriti
22
5
La Costinești nu mai sunt droguri le-a furat Scupra !!!
10
0
Degeaba dai vina pe autoritatile romane cand adevarata problema este ca tu n-ai fost in stare sa-ti educi plodul! Totul pleaca de la educatie, mai ales cea facuta copiilor de parinti!
22
7
Bagati-i pe toti in camioane si duceti-i la munca silnica o saptamana peste tot prin tara! Sunt atatea locuri care trebuie curatate de gunoaie si mizerie! Sa vezi ce le trec fitzele cu droguri si bautura!
24
3
Autoritatile romane au cam scapat haturile si dintr-o tara de tranzit , am devenit o tara de consumatori . Pentru cei care ii judeca pe acesti tineri , sa nu-si mai ranjeasca fasolea ca cei care vand droguri sunt la coltul casei si daca nu astazi , maine sigur le va da droguri copiilor lor . Daca astazi nu ati fost inca atinsi de acest flagel , sa nu va inchipuiti ca maine nu se va putea intapla . Nu-mi inchipuiam ca copilul meu nu va fi atins . Sapte ani am avut de tras ca sa sa-mi scot copilu din IAD . Pentru ca in Romania institutiile statului care sa faca asta , nu sunt si cele care sunt , sunt reci , indiferenti la durerea rudelor sa nu spun a celor care devin dependenti . FRUSTRAREA CEA MAI MARE ESTE ATUNCI CAND TE VEZI SINGUR LUPTANDUTE CU FANTOMELE . PENTRU CA CEI CARE DEVIN DEPENDENTI SUNT AMENINTATI SI NU DIVULGA SURSELE DE UNDE ISI PROCURA DROGURILE . EU AM REUSIT SA PENETREZ IN LUMEA LOR SI DOAR ASA AM REUSIT .
15
5
de muzica nu sunt decat mijloace de vanzare alcool si droguri. Tinerii fara discernamant se imbata si se drogheaza sub acoperirea unor evenimente numite "culturale". Asa este cand tara este condusa de carciumari.
26
1
Haha cica nu sunt droguri la Costinesti. Buna gluma...
21
0
Pe de o parte te salta jandarmii si iti intocmesc “actele procedurale conform de legii” iar pe de alta parte vezi reclame la alcool zilnic la tv si nu exista nici o campanie de prevenire a abuzului de alcool si droguri in randul tinerilor convingatoare si care sa aiba efect; prezentarile sporadice ale politistilor in scoli nu au nici o valoare pentru ca nu sunt in stare sa comunice, nu sunt specializati in campanii si comunicare si nu este nici treaba lor sa faca campanii; este treaba guvernului si a ministerului sanatii; guvern care nu stie decat sa dea amenzi pentru ca nu se mai satura de furat din banul public si nu il intereseaza nimic altceva
22
2
Noi tineri sântem viitoru țări. Ști ce zic?
18
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468