REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Destinul TRAGIC al unei femei din Tariverde şi după MOARTE! Înmormântată ABIA după 9 zile!

Destinul TRAGIC al unei femei din Tariverde şi după MOARTE! Înmormântată ABIA după 9 zile!

Replica API 28 ianuarie 2017 | 08:27 467

Se întâmplă în județul Constanța! O femeie din localitatea Tariverde a avut de suferit și după moarte! Aceasta a decedat la jumătatea lunii ianuarie din cauza unor complicații de sănătate, însă a fost înmormântată abia după...9 zile! Oamenii din sat acuză Primăria că nu a ajutat în timpul util la obținerea unor acte pentru ca bătrâna să fie scoasă din spital și înmormântată!

Situație incredibilă la Tariverde! Trupul neînsuflețit al unei bătrâne, Lili B., a zăcut la morga spitalului mai bine de o săptămână din cauza dezinteresului Primăriei. “Pe data de 9 ianuarie a fost găsită de o vecină aproape înghețată și a anunțat salvarea și a fost dusă la Centrul de Urgență din Cogealac. Apoi a fost trimisă la spital, știu că era bolnavă de plămâni .

Apoi pe data de 17 a fost anunțat preotul din sat despre deces si din cauza drumului închis de viscol si a zilelor libere de 23 si 24 au anunțat ca o vor aduce pe 25, dar nu au adus-o. Acea femeie nu avea nici un act, nici buletin, nici certificat de naștere. Cu banii adunați de la oamenii cu suflet mare s-au făcut pregătirile. Așteptam din partea primariei doar să îi facă actele și să o scoată”, povestesc oamenii care o cunoșteau. Femeia a fost grea încercată de viață, fiind lăsată pe drumuri de fostul soț și de copii.

“Ea a fost căsătorită și avea doi copii, dar nu mai ținea legătura cu ei. A divorțat acum mulți ani. Soțul ei a murit, dar până să moară se recăsătorise și a crescut unul dintre cei doi copii cu acea femeie. Din păcate, Lili B. a ajuns pe drumuri. Fata a fost la înmormântare, însă de băiat nu știm nimic”, au precizat vecinii. Se pare că Primăria nu i-a acordat ajutor femeii nici când trăia, fiind lăsată de izbeliște. “Ea locuia într-o clădire fără curent, fără căldură și mânca din mila vecinilor. Nici când era în viață primăria nu a ajutat-o cu nimic, deși trăia în condiții inumane”, au spus revoltați oamenii.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat de aceasta femeie tanara caci la 51 de ani nu putem spune ca era batrana. Locuia intr-o cladire veche de la IRTA sau "drumuri si poduri" dupa cum se spune acum. Aceasta cladire este fara curent cu geamuri sparte si o soba veche din care tot fumul iese inauntru mai bine spus conditii inumane . In cei 5 ani cat a locuit in aceats cladire nimeni di partea primariei nu i-a adus macar o paine , manca doar din ce primea de la vecini. Pacat ca nici la moartea acesteia primaria nu s-a mobilizat la timp.
5
1
Pe la scoala ai dat vreodata? dupa gramatica mea, corect e v-a dat. Vai de capul tau!
5
0
Doamna strungaru stie multe puna intro oarecare zi Cind oso iei in gura
0
4
Sigur!!! Dar nu uitati,ca in momentul in care ii amplasati statuia pe postament,sa-i puneti o foarfeca in mana si un pieptane! Doar,vorba aia,unu-i frizeru Alexa.Vrei nu vrei,primar tot frizeru Macavei.Ha ha ha ha ha
5
2
Mai oameni buni primaria are un contract incheiat cu o firma de pompe funebre,acestia sau ocupat sa aduca mortu! Felicitari doamnei Costoiu ca sa ocupat de inmormantare aceste persoane,dar nu mai aruncati la orice chestie cu noroi in primar!Nu neg ca ar fi facut ceva bun in comuna asta dar nu la toate este vinovat!Nu cred ca cineva a venit si a solicitat acte pentru acea persoana decedata si nu i sa dat! Nu mai vorbiti aiurea daca sunteti in necunostinta de cauza!Si cu filmuletu cu zapada care il tot distribuie doamna Strugaru,care este la fel in necunostiinta de cauza,nu apartine de primarie!
4
7
Vrem statuie cu Alexa !!!!!
3
2
Ba mincati de cacat atifost voi si nu va dat primaria acte
3
6
Ce pretentii sa ai de la acest nemernic care se gandeste doar la interesele lui. Cat a trait acesta femeie in acea cladire care arata ca un grajd nu i-a adus macar o paine ca doar in are pe fratisu brutar . Noroc cu Stefania Costoiu ca s-a ocupat de cele necesare inmormantarii si el s-a lasat pana in ultima zi sa ii faca actele.
10
3
ca este primarul ori alta persoana sa fie trasa la raspundere pentru aceasta bataie de joc ca nu stiu cum sa o cataloghez, sa fie demis fara dor si poate !
12
2
Mai oameni buni dece nu vreti sa intelegeti caci pe primaru nostru nul intereseaza soarta localitati si a locuitorilor Pe domnul primar il intereseaza numai banisi sa se indrepte timpu casa poata sa ia bani de la drumuri si dela inzapeziri chiar suntem o comuna considerati de fraeri Sa luat bani la alegerile locale dela primar acum sati tina gura sau vindut pe bani pe bani primiti dela primar acum sa suporte locuitori isi merita soarta sau vindut este cea mai tare adimistratie cu relatie expresedintele Basescu
9
4
Mai fratilor,ce nu intelegeti? Pe primarul Gheorghe Alexa nu-l intereseaza de soarta localitatii si a populatiei. Pe el il intereseaza profitul si sa vina dracu odata caldura sa umfle banii de la drumuri si de la deszapezire! Chiar sunteti o comuna de papagali prosti! Baaa,a-ti luat banii la votare la locale? Suportati si ciocu mic! Va meritati soarta,vandutilor!Aveti cea mai smechera administratie,cu relatii directe la expresedintele Basescu! Sa fiti mandrii,saracilor! Ar trebui sa dati jos statuia din parc a soldatului necunoscut si sa o inlocuiti cu bustul lui Alexa,hahalerelor!
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108