REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dezbatere 'Cum protejăm drepturile copiilor?', la Complexul Pheonicia din Mamaia Nord

Dezbatere 'Cum protejăm drepturile copiilor?', la Complexul Pheonicia din Mamaia Nord

Replica API 2 iunie 2018 | 00:10 439

Complexul turistic Pheonicia din Mamaia Nord găzduieşte nu doar turiştii veniţi la mare, pentru relaxare, ci şi alte evenimente, cum ar fi cel dedicate Zilei de 1 Iunie. Chiar pe data de 1 Iunie, în incinta complexului, la piscine Olimpică, a fost organizată dezbaterea ''Cum protejăm drepturile copiilor?'', în cadrul căreia s-a discutat despre viitorul României dar și despre drepturile celor mici.

La finalul dezbaterii, micuții de la Ansamblul Babaianca i-au încântat pe cei prezenţi cu dansuri dobrogene. “Cu sufletul copiilor și cu viitorul României nu te joci!”, a transmis reprezentantul Pheonicia, Mohhamad Murad.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Murad, mai intai plateste oamenii care lucreaza sau au lucrat pt tine, arab lash. Dupa care baga la cap: nu avem nevoie de tine in viata sociala. Vezi-ti de pravalia ta de doi lei si lasa-ne cu cauzele nobile. 'te draq si pajte camila-n palastina.
0
0
Vorbiti si despre traumele copilariei! Traumele razboiului trait in copilarie care v-au impiedicat uneori sa mergeti la scoala, dar si linistea bucuriile intrerupte de rachete care transportau bombe, si nu stiati unde vor fi tintele! Traumele copilarie marcheaza pentru toata viata, oamenii nevinovati, condamnati sa suporte exteriorizarea celor care au putere! Razboiul din evul mediu, arma pentru cei care vor sa se afirme, nu prin dialog, prin relatii, prietenie, ajutor, prin razboiul asigurat de descoperirile inaintasilor!
0
1
Vine Murad si ne spune ca la ei in desert femeile si copiii nu au drepturi. Au doar datoria sa scalvageasca si sa mearga la pascut cu caprele. La ore fixe e musai sa se puna cu curu-n sus si sa se dea cu fruntea de pamant in cinstea lu' Allah. Si uite asa astia cu talpile goale cresc, dau vina pe altii pt mizeria in care se afla, si devin teroristi. Noroc ca unii s-au mai emancipat. Chiar si ei fug de indivizii cu metalitate medievala care viseaza Sharia - doar pt altii mai fraieri, ca ei se sterg la fund cu legea islamica.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108