REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DIGUL de la NEPTUN a FOST lăsat în PARAGINĂ de AUTORITĂȚI

DIGUL de la NEPTUN a FOST lăsat în PARAGINĂ de AUTORITĂȚI

Replica API 11 ianuarie 2021 | 15:42 3144

Construcția digului din zona Steaguri, din stațiunea Neptun, a ajuns o ruină. Cetățenii sunt de părere că din cauza lipsei de responsabilitate a conducerii, în mai puțin de 10 ani, digul al urma să dispară definitiv.

Renumitul dig pornește din centrul stațiunii, mai exact din centrul plajei „La Steaguri” din stațiunea Neptun și înaintează în mare aproximativ 500 de metri. Construcția arată deplorabil. Cetățenii sunt siderați de indiferența autorităților locale, deși problema nu ține de primărie, ci mai degrabă de Apele Române. Plajele și digurile sunt în administrarea Apelor Române.

Barajul este plin de obiecte ruginite și goluri în bucățile de ciment. Astfel, o simplă plimbare se poate transforma într-o adevărată peripeție.

Contactat de reporterii cotidianului Replica, pentru a oferi un punct de vedere, primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, nu a dorit să răspundă.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati votat acum Mui3 . Lasati omul in pace 4 ani !!!
3
0
Este un fel de lasa ma ca sa te las.
0
0
Ba,cuii ii trebuie dig cind ai steaguri cu aer conditionat,borduri peste borduri peste borduri,stejari din rezervatie taiati de popa si de hoti,salciile plingatoare de pe malul lacului taiate fara mila,betoen peste beton bpeste pavele,cum ii place bizonului pesedist bugetar voucherist mocangiu,tigan!
2
0
Da,sa-l intrebe si pe primar pentru ca digurile sunt constructii speciale supuse impozitarii si se platesc la Serv.de taxe si impozite din Primaria zonei arondate.Ziarista a cerut un punct de vedere,nu l-a pus la zid pe primar.
2
2
Acest dig de 500 m nu se poatr repara in 50 de ani , si alte tari construiesc poduri peninsulare si intercontinentale in 2 ani . Trageti voi concluzia cum sa mearga afacerile bine daca toti cu afaceri pe faleza aia se hranesc din evaziune fiscala si nu au un plan sa creeze ceva acolo. Toti care sunteti smekeri asa zisi faceti ceva numai va ganditi la urmatoarea vila dupa pandemie.
4
0
CU DEMOLAREA TERASELOR DE LA ANTURAJ, MIO SI ZORILE S-A MAI AUZIT CEVA ? INTREB PENTRU UN PRIETEN
4
0
Trebuia sa sunati la abadl, ei se ocupa de diguri, de ce l-ati sunat pe Radu Cristian?!Sunati conducerea abadl pentru un punct de vedere pertinent,ati gresit persoana praduitorilor!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108