REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Din prea multă IUBIRE, a AMENINȚAT-o că îi taie GÂTUL

Din prea multă IUBIRE, a AMENINȚAT-o că îi taie GÂTUL

Replica API 24 noiembrie 2020 | 10:01 1702

Dragoste cu năbădăi într-un cuplu din Constanța, unde o femeie a cerut ordin de protecţie împotriva concubinului ei, după ce acesta a ameninţat-o în mai multe rânduri cu moartea. Conform declaraţiilor lui V.C., atitudinea iubitei sale s-a schimbat odată cu venirea acesteia din Italia.

Ce a declarat victima

Conform declaraţiilor victimei, de la sfârșitul anului 2013 a început o relație cu V.C. și locuiesc în orașul Constanța, loc unde este și sediul societății comerciale pe care au înființat-o împreună. A menționat că V.C. are ieșiri nervoase de mai mulți ani care însă în ultima perioadă s-au intensificat. Pârâtul a amenințat-o cu moartea dacă renunță la relație (că îi taie gâtul) iar de mai bine de un an doarme cu ușa încuiată.Nu au fost exercitate violențe fizice asupra sa, însă se teme pentru siguranța ei.

Ce a declarat inculpatul

Audiat de organele de poliție, V.C. a declarat că părțile au înființat o societate comercială iar în anul 2018, când acesta a achiziționat un autoturism, reclamanta s-a supărat deoarece a cumpărat mașina în loc să-i dea acesteia banii. Din acel moment și până în prezent au început certurile pe această temă, pârâtul adresându-i în repetate rânduri expresii și cuvinte jignitoare. Pârâtul a recunoscut că în luna august 2019 a amenințat-o pe reclamantă cu acte de violență dar la scurt timp s-au împăcat. Tot din declarația pârâtului s-a reținut că la data de 02.10.2020 pârâtul i-a adresat reclamantei expresii, cuvinte jignitoare și a amenințat-o cu acte de violență, spunându-I ”Tu ești averea mea! N-am nevoie de banii pe care îi ai. Unde am să mă duc eu o să vii și tu cu mine, o să fim amândoi împreună”. În continuare, V.C. că în urmă cu 2-3 luni, fiind provocat de reclamantă, pe seama unei discuții legate de modul de cheltuire a banilor, reclamanta s-a dus să facă duș, s-a închis în baie, moment în care acesta a început să țipe la ea și a lovit geamul de 3-4 ori care s-a spart. Ulterior, a înlocuit geamul spart cu altul. De asemenea acesta a precizat că este adevărat ca a amenințat-o de mai multe ori, a spus ca o omoară însă la nervi, dar i-a trecut.

Ce a spus instanța

Instanța a concluzionat că probatoriul administrat în cauză dovedește, fără putere de tăgadă, exercitarea asupra reclamantei, de către pârât, a unor acte de violență verbală, psihologică și fizică, cât și starea de pericol în care reclamanta se află din cauza acestor manifestări.

Instanța a decis emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de 3 luni și a dispus obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 100 m față de reclamantă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108