REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Discuții pentru șefia Direcției Județene de Pază Constanța

Discuții pentru șefia Direcției Județene de Pază Constanța

Replica API 7 septembrie 2017 | 00:38 1279

Consiliul Județean Constanța caută om capabil pentru preluarea conducerii Direcției Județene de Pază Constanța, după ce fostul șef a fost demis în iulie a.c. Potrivit surselor noastre, în discuții a fost luat în calcul fostul șef al Serviciului de Acțiuni Speciale, comisarul şef Emanoil Moraru. Aceleași surse informează că un alt nume vehiculat pentru preluarea conducerii este Costel Stamat, fostul adjunct de la Secția 2 de Poliție Constanța, care a ieșit la pensie la începutul lunii septembrie.

Remintim că fostul șef al instituției, Titi Giurcă, a fost demis în luna iulie după ce a tras mai multe focuri de armă dintr-o mașină aflată în trafic pe bulevardul 1 Mai din Constanța. La volanul autoturismului era un coleg de serviciu. Cei doi consumaseră băuturi alcoolice şi au fost opriți de organele legii.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alo divizia de paza ne vrem salariile pe luna trecuta vrem salariile jegurilor
1
0
Tot respectul pt dl Moraru. Un om cu mult bun simt si corect. Am lucrat cu el si am invatat lucruri profesioniste de la el. Nu prea stia el munca de politie f bine, dar era TATIC pe SWAT. Foarte cinstit si curajos si organizator desavarsit. Ne-a ajutat la multe misiuni grele cu baietii lui de la SAS . La fel, baieti de nota 10. Mai putin doi care au fotoshopat pozele alea din sala de sport. Bafta multa Emile !
2
6
Moraru ne-a antrenat si pe noi, cei din tara. Este un om foarte pregatit sobolanilor si este un adevarat SWAT. A demonstrat-o ! Voi care mancati rahat, ce-ati facut pentru judetul vostru. Am inteles ca a fost 8 ani ales Presedinte la Corpul Nat. al Politistilor onstanta. Nu va inrebati de ce ? Pentru ca a fost f bun. Nu poti sa prostesti un inspectorat fara sa ai calitati. Nea Moraru, ca acu esti pensionar, TOT RESPECTUL.
3
8
Emil Moraru este un profesionist care-si trateaza cu respect si corectitudine colegii dar are toleranta zero pentru hoti, mincinosi si puturosi. D-ul Moraru a dovedit ca este un bun aparator al ordinii publice motiv pentru care consider ca ar fi un castig pentru CJC.
4
17
Doi spagari notorii ... Acum depinde cine le tine spatele ...
3
3
Moraru asta pana la demilitizarea politiei in 2002 se ocupa culmea si de flagrante facute politailor care puneau botu l-a spaga .El l-a facut pe un ofiter de la paza si ordine.... deci are calitati de codos !
14
4
Sper ca Consiliul Judetean CT sa evite un om fara caracter, lipsit de profesioinalism, arogant, increzut, impulsiv si fara 7 ani de acasa cum a fost si este acest indivit numit Moraru.
21
3
Emil Moraru este un jeg uman. In afara de gargara ieftina nu stie nimic. Este genul tare in gura si prost in mesrie. Colegii lui din politie au dat petrecere cand au scapat de el. O curva cu 7 fete si un pupator in cur al clanului Mazare care l-a facut cetatean de onoare al orasului. Asa onoare are acest jeg uman incat a plecat din sistem, pe usa din spate cand a aparut in presa cu arme in maini si in pielea goala. Daca l-a pacalit pe Fagadau sa il faca consilier, sper ca Tutuianu sa fie baiat destept si sa nu se incurce cu un astfel de dezaxat. E mai periculos si mai imoral decat Giurca
27
4
moraru a fost omul de casa a dl. MAZRE ESTE UN BAIAT FFF FIDEL SEFULUI SI DACA SEFUL PLEACA ESL ESTE PRIMUL CARE IL BARFESTE SI UITA CA A FOST DEFUL LUI. EX. DL
19
4
Nu exista grad de comparatie intre Moraru si Stamat. Moraru este tipul de filfizon imbracat cu o uniforma atipica care mai face putina gargara sa-l vada si sa-l auda lumea. La adresa lui Costel Stamat nu cred ca poate spune cine ceva,un caracter deosebit,un sef si coleg de asemenea.
18
4
Emil Moraru e cea mai buna alegere, omul asta se bate cu tigani si are si pregatire militara in strainatate. Acum 10 ani nu miscau tiganii cand auzeau de DIAS. Sper sa faca Consiliul Judetean alegerea corecta
6
17
este necesar un examen psihologic adevarat si serios la angajare. si poate se incearca organizarea de concurs real pentru ocuparea functiilor si nu numirea pe criteriul unic al obedientei politice care automat inseamna incompetenta coruptie si abuzuri
22
1
nu ancurca borcanele ,a fost fortat sa-si dea demisia pentru netrepniciile lui.A fost zburat afara asta este realitatea
15
2
Lasa tii pe acesti pensionari....
8
2
Aveam o parere buna despre el, pana m-a injurat ca la usa cortului, din cauza ca am intarziat o secunda la semafor...un jeg de om, a meritat ce i s-a intamplat..
11
4
Iat combinam pensia cu salariu
7
2
nu a fost demis si-a dat demisia de onoare, e o diferenta
8
10
Doi spagari , unu mai mare ca altu...
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108