REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DJ-ul australian Adam Sky a murit la vârsta de 42 de ani pe insula indoneziană Bali

DJ-ul australian Adam Sky a murit la vârsta de 42 de ani pe insula indoneziană Bali

Replica API 7 mai 2019 | 00:00 402

Adam Sky

Adam Sky, un popular DJ australian, a murit în urma unui accident suferit weekendul trecut pe insula Bali din Indonezia în timp ce încerca să ajute o prietenă aflată în dificultate, au anunţat luni autorităţile locale, citate de Reuters.

Artistul, în vârstă de 42 de ani şi al cărui nume real era Adam Neat, a murit după ce s-a prăbuşit printr-o uşă din sticlă în timp ce încerca să ajute o prietenă care căzuse de pe terasa unui imobil, potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

"Cu mare regret vă confirmăm că Adam Neat a fost implicat într-un accident fatal în timp ce încerca să ajute o prietenă care suferise fracturi multiple în Bali, sâmbătă, 4 mai 2019", precizează acelaşi mesaj online. Familia artistului s-a deplasat deja în Bali.

Născut în Melbourne şi stabilit în Singapore, Adam Sky a ocupat locul al treilea în topul celor mai populari DJ din Asia, potrivit site-ului său. Numeroşi admiratori şi prieteni au publicat mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare.

Potrivit unor companii mass-media, familia artistului a refuzat autopsia, iar autorităţile indoneziene nu anchetează acest deces ca pe o moarte suspectă.

"Am găsit mici tăieturi, vânătăi şi echimoze pe faţă şi pe ambii genunchi", a declarat Ida Bagus Putu Alit, medic legist la Spitalul General Sanglah din Denpasar, unde a fost transportat cadavrul DJ-ului. "Una dintre răni era profundă, la nivelul antebraţului drept", a adăugat medicul.

Conform autorităţilor indoneziene, prietena pe care muzicianul voia să o ajute a supravieţuit accidentului şi are un picior fracturat.

"Bănuim că Adam Sky a fost rănit de cioburile de sticlă în zona cotului drept", a precizat ofiţerul de poliţie Doddy Monza. "A primit tratament medical destul de târziu, pentru că accidentul s-a produs târziu, iar staţiunea de vacanţă în care a avut loc incidentul se află într-o zonă izolată", a adăugat el.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108