REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

DNA, oficial despre perchezițiile de la fostul RAEDPP Constanța! Video

DNA, oficial despre perchezițiile de la fostul RAEDPP Constanța! Video

Mirela PASCAL 12 aprilie 2023 | 10:33 10709

Procurorii DNA efectuează miercuri, 12 aprilie a.c., percheziții la fostul RAEDPP Constanța, în prezent Administrația Fondului Imobiliar Constanța. Anchetatorii ridică mai multe documente, din perioada conducerii anterioare. Percheziții au loc și la domiciliul unei persoane fizice.

DNA, oficial despre perchezitiile de la fostul RAEDPP Constanta! Video

Procurorii sunt încă în sediul de pe bulevardul Tomis, aceștia ajungând la instituție la primele ore ale dimineții. Iuliana Dobrin, directorul instituției, nu a putut fi contactată. Aceasta se află într-o ședință, spun surse din cadrul Administrației Fondului Imobiliar Constanța.

Update:

Ar fi vorba, de fapt, despre două dosare. Unul vizează depozitarea deșeurilor provenite din lucrările din oraș, în curtea Confort Urban.

DNA, oficial despre perchezitiile de la fostul RAEDPP Constanta! Video

Update:

Precizăm că miercuri, 12 aprilie, membrii Consiliului de Administrație, ar fi trebuit să se întâlnească în ședință, pe ordinea de zi aflându-se și proiectul privind acordarea unor prime pentru Paște. Totodată, pe ordinea de zi se află și proiectul privind aprobarea și oportunitatea decontării cheltuielilor reprezentând contravaloarea achiziției de materiale electrice la unitățile locative din cartierul Henri Coandă. Pe ordinea de zi se afla și un proiect ce vizează închirierea unor spații.

Ar fi fost atribuite nelegal locuințe din patrimoniul municipiului

Update: DNA, oficial despre percheziții


Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2019-2021, în legătură cu atribuirea nelegală a unor locuințe din patrimoniul municipiului Constanța. În cursul zilei de 12 aprilie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 3 locații situate pe raza municipiului Constanța din care două sunt sedii ale unor instituții publice, cea de-a treia reprezentând domiciliul unei persoane fizice.

Update:

Procurorii au terminat perchezițiile.

Video:



 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici cred ca e de vina si cine l-a pus in fruntea rajdpeului, pai cum sa reziste tentatiei?
4
0
Aratati-mi un minoritar din tribul lui hira care nu fura. Bai, pana nu te fura nu se simt bine. Astia au inceput vu spagile si combinatiile in RO. Dar si cu complicitatea mukanilor au reusit sa faca acest lucru. Asa e in neamul lor, ala cinstit e p***t si ala care ciordeste e descurcaret. Nu conteaza ca-si pateaza reputatia cu puscaria, ei sa se descurce. Vezi speta cu epurila de la Ovidius, prins in fapt, ispasit pârnaia si tot se da virgin.
3
1
Hira, fii barbat. Dar caracterul care va reprezinta, nu iti da voie.
5
1
Eu îl dau în gât pe Zagon. Am experienta de la universitate.
5
0
Îl încalță pe țăranul de Hira, era prea pe hoție machidonul
10
2
Bai cum pui un m******n pe un post cum fura el ceva bine dacă pui un roman ăla e prea p***t sa facă ceva deci cum o dai tot nu i bine Bai elenutza așa se face casa la ficior ? Se face vila lea cu coloane nu garsoniera pe bratianu Nu hi fruntea
7
5
Hai nea Hira si te spovedeste ! Te strang procurorii de momitze si incepi sa l dai pe goarna pe vecinul chitz chitz !
10
2
Deci mămica Elena enache s a gândit ea sa i dea ficiorului ei o garsoniera ca are putere in pix și poate Hira si el nu s a lăsat mai prejos si l a dat pe un om afara ca vezi doamne nu sta confortabil l a trimis pe ăla in heny Coandă si i a dat o casa in centru lui nășicul Auzi dar garsoniera in Henri Coandă nu vrea Dna enache pt fecior? Acolo cu ghiftzii f bun pt el ar fi
14
2
Hai H I R A, unde te ascunzi? Șpăgile aduse la sediul Maestro Pizza pe strada Hașdeu pentru autorizații de construire au început să se "vadă"! Hai H I R A, fii bărbat!
19
1
Vrem casa si teren moca ca suntem nespalati O Ramai si fara casa si fara terenul de pe Pionierului
3
0
Noi am FURAT dar nu ne au prins sub conducerea vicelui de la judetcare coordana regia.
4
0
E vorba de locuință atribuita dr. Omocea?
8
2
Dna se pregateste sa ajunga la DGAS zilele astea sa le ridice pe cele 2 directoare care deconteaza sute de cazari la ucrainieni pe degeaba. Nume inventate de pe Facebook. Poptile + Barbat = love
10
3
Avocatul lungu ana maria este sifon în baroul cta, ia a făcut sesizarea
6
1
Sa vada cum sau inpropietarit fam Hagi si Samata dupa ce tatăl lor vânduse casa cu chitanța de mana aceasta fiind imprescriptibilă si acum cere din nou bani sa faca acte unor bătrâni si bolnavi care defapt cumpărase de buna credință de la tatăl lor tot de cei de la radppau fost ajutate
14
3
aruncatii in mare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
1
Este praduiala mare acolo mai ales pe vremea lui mazare s-a vandut pe nimic terenurile orasului
15
1
Domnule acolo este unul sau a fost șef care-și ajutat neamurile care dupa ce a vândut casa unor fam cu chitanța de mana dupa care sau împroprietărit si nu lea facut acte de moștenitorii au luat si bani despăgubiri si acum cere din nou bani sale faca acte unul din face parte din fam Hagi care au rude in aceasta instituție si și-au batut joc de 2 fam amandoua cu prob de sanatate
13
3
Oare au platit parcarea , sau doar amaratii de locatari trebuie sa plateasca slavitului amiral de carton?
13
1
Te-aştept să vii Să te întorci la mine
10
5
zagon va intra la puscarie si eu voi fi director general .
6
11
Următorii suntem noi, fomiștii de la RAJDP. Cheia este cheia intrării noastre la bulău. Cunoscătorii știu despre ce e vorba!
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468