REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Document EXPLOZIV prezentat la Antena 3: Procurori DNA i-au trimis lui Florian Coldea probe într-un dosar penal

Document EXPLOZIV prezentat la Antena 3: Procurori DNA i-au trimis lui Florian Coldea probe într-un dosar penal

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:00 231

Antena 3 a difuzat, marți seară, un document în care scrie că procurori din DNA Ploiești i-au trimis lui Florian Coldea, în perioada în care acesta era prim-adjunctul SRI, înscrisuri ridicate în urma perchezițiilor domiciliare într-un dosar penal.

„Pentru a crea aparența de obiectivitate, cererea privind încuviințarea perchezițiilor domiciale a fost formulată în dosarul numărul 150/P/2014 al DNA - Serviciul Teritorial Ploiești, dosar penal instrumentat de procurorii Onea Locuian Gabriel și Răileanu Elena Cerasela.

Cu prilejul efectuării acestor percheziții domiciliare, de la locuințele martorilor au fost ridicate înscrisuri care au fost trimite Serviciului Român de Informații - Cabinet prim adjunct prin adresa nr. 150/P/2014 din 07.03.2016. În cuprinsul acestei adrese s-a precizat că 'înscrisurile vă sunt puse la dispoziție în forma în care au fost ridicate și individualizate cu ocazia perchezițiilor domiciliare, sigilate sau semnate spre neschimbare și se compun din mai multe volume/mape'.

Transmiterea acestor înscrisuri către Serviciul Român de Informații a fost justificată de către procurorii de caz Onea Lucian Gabriel și Răileanu Elena Cerasela, de necesitatea efectuării unor verificări cu privire la existența unor date și informații cu caracter clasificat”, potrivit documentului prezentat de Antena 3, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca SRI, Fisc, politie ..., prin controalele pe care le fac gasesc niste documente care pot interesa siguranta nationala, nu trebuie sa informeze SRI?. Legea cu informatiile clasificate facuta in 2002 de PSD ii OBLIGA pe cei care gasesc niste documente clasificate sa le predea la SRI. Ziarul Replica, nu mai luati materiale de pe stiripesurse.ro, deveniti mincinosi ca si ei
5
3
Turnatorul ala sau Sifonaru latra in fiecare zi despre Artagea. Chiar daca articolul sau subiectul e altul, turnatoru stie una si buna. Daca in comunism meseria de turnator era f, rara si rusinoasa, in democratie toate leprele se inghesuie sa practice aceasta penibila meserie. Eu inteleg ca acest neghiob turnator e un frustrat , nu si-a vazut de treaba la locul de munca si toti ratatii da vina pe cineva.
0
5
ROMANIA...DESFIINTAREA DNA !. DOAR UN DOCUMENT PRIMEA SINCERITATEA ???. MUIE SECURITATEA SI DNA DIN ROMANIA URGENT !!!.
5
6
Bogdan Artagea ia spaga de la toate firmele cu care lucreaza aeroportul. Isi obliga angajatii sa faca ilegalitati si ii ameninta ca ii da afara. Si-a angajat toate cunostintele la aeroport si nici macar nu vin la munca. DNA IA-L PE ARTAGEA!!!!
0
1
DNA trebuie desfiitat E nascut de Basescu, cal mai mare dusman pentru dusmanii Rominiei devenita colonie N am fi acvut exSchengen, MCV si nici Macovei tradatoarea
8
6
Vezi ca iti intra tiganii in casa.Deja bulibasa al lor si-a pus coroana tiganeasca pe capul acvilei de pe stema Romaniei
14
3
Pana nu va intra in casa nu credeti. Lucrurile au cam inceput sa iasa la iveala. Doar ca unii cu creierul spalat nu se prind. Si asta e bine...
11
4
Egal KGB. Toti sunt niste lichele, si dna, si sri, dar mai ales pupatorii de dos ai varanului. Astia-s cei mai infecti.
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108