REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Doi actori din ''Game of Thrones'', în distribuţia noului serial ''Lord of the Rings'' produs de Amazon

Doi actori din ''Game of Thrones'', în distribuţia noului serial ''Lord of the Rings'' produs de Amazon

Replica API 16 ianuarie 2020 | 00:00 565

Sursa foto: The Lord of the Rings on Prime / Twitter

Amazon.com Inc. a anunţat marţi primul grup de actori care vor face parte din distribuţia mult aşteptatului serial "Lord of the Rings", produs de platforma sa de streaming, printre care se vor afla şi doi veterani din "Game of Thrones", şi a dezvăluit că filmările de la noua producţie vor debuta luna viitoare în Noua Zeelandă, informează Reuters.

Printre cei 15 membri anunţaţi în distribuţiei noii producţii TV se află actorii britanici Robert Aramayo, care a interpretat o versiune din tinereţe a personajului Ned Stark, şi Joseph Mawle, care l-a jucat pe Benjen Stark, în serialul fantasy cu accente medievale "Game of Thrones".

În primul sezon al serialului "Lord of the Rings" vor mai fi prezenţi actorul britanic de teatru Owain Arthur, actriţa britanico-iraniană Nazanin Boniadi, actorul australian Tom Budge, actriţa britanică Morfydd Clark şi actriţa slovaco-americană Ema Horvath, au precizat reprezentanţii grupului Amazon.

Creatorii acestui serial TV produs de Amazon sunt J.D. Payne şi Patrick McKay.

Adaptarea pentru televiziune va explora noi linii narative, ce preced evenimentele relatate de J.R.R. Tolkien în "The Fellowship of the Ring", primul volum din celebra trilogie fantasy "Stăpânul inelelor", a cărei acţiune este plasată în tărâmul fictiv Pământul de Mijloc.

Amazon a făcut acest anunţ la un eveniment organizat de Television Critics Association, unde reţelele de televiziune îşi prezintă producţiile viitoare.

"Au mai rămas câteva roluri-cheie care urmează să fie distribuite", a dezvăluit Vernon Sanders, codirector al diviziei de televiziune din grupul Amazon.

Compania americană nu a făcut alte dezvăluiri despre rolurile pe care actorii din distribuţie le vor interpreta în această producţie. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108