REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu! PROTEST anunțat în CARACAL

Doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu! PROTEST anunțat în CARACAL

Replica API 24 iulie 2021 | 18:49 725

Astăzi se împlinesc doi ani de când Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă și nu a mai fost văzută niciodată. Pe data de 24 iulie Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie de pe o stradă din Caracal, iar ultimele cuvintele ale tinerei au fost la 112, scrie spynews.ro

Unul dintre cele mai tragice evenimente ale ultimilor doi ani a fost dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu din Caracal în anul 2019, atunci când Gheorghe Dincă le-ar fi ucis cu sânge rece pe cele două minore chiar în curtea sa.

Astăzi se împlinesc 2 ani de la tragicul eveniment, din momentul în care Alexandra Măceșanu a fost răpită de către bărbat de pe o stradă din Caracal, la ocazie, iar de atunci nu a mai fost niciodată văzută.

În ziua de 24 iulie, la ora 09:00, Alexandra Măceșanu în vârstă de 15 ani s-a urcat singură în mașina lui Gheorghe Dincă și a cerut să fie dusă în Caracal, acolo unde urma să se întâlnească cu prietenul ei. Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată.

Aceasta a fost dusă acasă, iar la o zi distanță, după ce a fost răpită, Alexandra Măceșeanu a reușit să se dezlege în timp ce criminalul era plecat și să sune la 112, apelurile fiind însă în zadar.

Câteva ore m-ai târziu s-a descoperit că fusese ucisă și arsă de către Gheorghe Dincă în curtea casei, însă în continuare acest lucru e anchetat, asta deoarece presupusul criminal și-a schimbat declarațiile de-a lungul timpului.

Dosarul în care Gheorghe Dincă e acuzat de moartea Alexandrei Măceșanu, dar și a Luizei Melencu, se află în continuare în faza de judecată.

Se anunță protest la Primăria Caracal

Pe pagina de Facebook, oamenii au decis să comemoreze dispariția Alexandrei Măceșeanu printr-un protest ce va avea loc la Primăria din Caracal, în această seară.

Aceștia au decis să se strânge cu toții în fața instituției și să ceară dreptate în ceea ce privește dispariția tinerei de 15 ani și a Luizei Melencu, care de asemenea ar fi trecut prin aceeași situație cu doar câteva luni înainte.

Familiile celor două speră însă la o minune și își doresc ca poate fetele vor ajunge înapoi acasă, ele fiind de părere că nu au fost ucise, ci doar răpite și trimise în străinătate, așa cum Gheorghe Dincă a dat de înțeles.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie blondu' 45 ce se facea.Urmeaza nume grele.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108