REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Doi bărbați care pretindeau că sunt surdo-muți și solicitau bani, săltați de polițiști

Doi bărbați care pretindeau că sunt surdo-muți și solicitau bani, săltați de polițiști

A.F. 8 iulie 2023 | 09:57 3520

Polițiștii locali din cadrul Direcției generale poliția locală Constanța - Serviciul ordine publică, Biroul monitorizare zone publice și intervenții, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în stațiunea Mamaia, au depistat, la data de 7 iunie a.c., în jurul orei 21:30, doi bărbați, de 27 ani, respectiv 34 ani, ambii din comuna Bărbulești, județul Ialomița, care solicitau diverse sume de bani de la trecători, prin inducerea acestora în eroare, simulând faptul că sunt persoane surdo-mute.

Doi barbati care pretindeau ca sunt surdo-muti si solicitau bani, saltati de politisti

În același timp, cele două persoane prezentau și un formular cu inscripția unei asociații regionale pentru persoane cu handicap de auz și vorbire.  

Doi barbati care pretindeau ca sunt surdo-muti si solicitau bani, saltati de politisti

Ca urmare a celor constatate, s-a procedat la interceptarea, legitimarea și conducerea  acestora la Secția 1 Poliție Constanța pentru întocmirea documentației specifice și predarea persoanelor în cauză, în vederea continuării cercetărilor, fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de tentativă la înșelăciune.  

Doi barbati care pretindeau ca sunt surdo-muti si solicitau bani, saltati de politisti

Cetățenii sunt rugați să semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.  

Doi barbati care pretindeau ca sunt surdo-muti si solicitau bani, saltati de politisti

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mentionez ca tipul din DEDEMAN era tanar la vreo 18-20 de ani
0
0
Unul dintre ei era in DEDEMAN Tomis si se ruga de oameni sa citeasca si le intindea pixul insistent implorand donatii. Formularul era si in romana dar si in engleza iar tabelul avea cateva nume trecute cu semnaturi si valoarea donatiei !
0
0
In seara asta, ultima de la Neversea, vreo zece fete m-au acostat pt bani si aveau aceleasi formulare cai cei doi ,,handicapati'' din articol.
0
0
Zici ca sunt de la Bohemian Grove si bu l angii aia tot asa fac dar au alt logo.Au chiar mai multe unul e cu BlackRock ,BigPharma,Bigtech de ce nu si Bifetec fara Worcestershire sauce.
0
0
trebuesc internati la ...voluntari!
1
0
O stire nu dati depre crucile eroilor r*mâni demolate cu buldozerul ..leprelor de jurnalist
4
0
Astia sunt consilierii lui mos teaca. Aduna banii, ca vine campania electorala.
5
1
au fost si in Lidl Mamaia Nord. daca vrei sa faci un bine nu mai stii daca banii ajung la cei care au nevoie sau ajung la pacanele. statul o freaca prin oganele lui incopetente.
9
0
Acesti indivizi sunt prezenti si pe plaja Modern, abordeaza participantii la Neversea.
9
0
hahaha luati-i la misto pe unde ii prindeti. eu am crezut in naivitatea mea ca e de luat bani, nu de dat, si am trecut si eu acolo pe formular ca vreau 100 lei. asteptam sa imi dea banii si cand colo imi face semn ca eu trebuie sa ii dau lui, dar crezi ca s-a intalnit hotul cu prostul sau cum? hai jet atunci
2
0
Astia nu sunt aceiasi care umblau si prin Auchan, Vivo?
9
0
Daca te pacalesc doi urangutani de astia sa le dai bani…iti meriti soarta.Nu vedeti ce fetze au?Nici stil nu mai au borfasii de astazi!Cand vad baba amarata ii dau si 50 de lei,dar ma uit la fata ei intai,sa nu fie croncanitoare,in rest…mucles
10
0
Fara mila, pe unde prindeti interlopii scuipatii... Orice interlop ne-ar ucide pe la spate pt o suma mica de bani daca ar avea ocazia. Mascatii dati fara mila cu bastoanele in ei, rupeti oasele. Orice interlop vrea sa faca numai rau celorlalti oameni, si se bucura povestind toata viata. Chiar daca e plin de joburi bine platite in tara ei tot vor sa faca numai si numai rautati...
14
1
Aceasi poveste si astazi la Auchan pe soseaua Mangaliei, si agentii de paza stau si dorm in papuci
10
0
Azi in LIDL Delfinariu erau un baiat si o fata cu formulare pe care le ni le bagau sub ochi, dandu-se la fel surdo-muti.
10
0
Sa vina si prin mall politia ca stau pe aici cu orele atat domni cat si doamne care pretind a fi surdomuti, culmea e ca chiar fac bani
9
0
unul din ei era primarul, degeaba spunem noi ca a demolat orasul, nu aude.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468