REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Doi tineri din Murflatlar, dispăruți de două săptămâni. I-ați văzut?

Doi tineri din Murflatlar, dispăruți de două săptămâni. I-ați văzut?

Replica API 24 februarie 2019 | 00:00 955

Doi tineri din Murfatlar, căutați de familii de două săptămâni. Parcă au intrat în pământ! Adrian Costel Foca și Gabriel Leonte au dispărut din data de 12 februarie, în jurul orei 13.00. Familia lui Adrian îl caută disperată și a cerut ajutorul inclusiv pe rețelele de socializare, în speranța că cineva poate oferi un indiciu despre el.

”Știm că purta o geacă cărămizie și posibil să fi fost văzut într-o mașină Skoda gri metalizat cu nr CT-68-DSM. Nu avea nici un motiv să dispară. Adrian, dragul mostru, dacă citești sau cineva își arată această postare, te rugăm vino acasă pentru că toate au o rezolvare”, a scris verișoara lui Adrian pe facebook.

”Vă rugăm distribuiți, este nepotul meu! Persoana din fotografie se numește Foca Adrian Costel, este din localitatea Murfatlar județul Constanța. A dispărut în data de 12 .02.2019, în jurul orei 13.00. Dacă cineva l-a văzut sau are vreo informație este rugat să contacteze Poliția din Murfatlar sau să sune la 112. Știm că purta o geacă de culoare cărămiziu și posibil să fie văzut că circulă cu o mașină Skoda gri metalizat nr Ct-68- Dsm . Tot ce putem spune este că era o persoană foarte liniștită și, aparent, nu avea nici un motiv să dispară. Mulțumim!”, a scris mătușa dispărutului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt ok baietii, s-au intors acasa. Multumiri celor ce "au ajutat" macar cu o vorba buna, iar frustratilor care in fata ii pupa in fund iar aici au comentat exact cum se descriu ei insisi ca si caracter..sa va dea dumnezeu sa va cautati rudele in canal!
3
0
Sunt foarte periculosi . Doi drogati care atrag foarte multi tineri in capcaca asta a consumului de etnobotanice .
1
0
Ar cam trebui intrebati de acesti disparuti . Dardanel si cu Iosiv cunosc sursele de unde isi procura etnobotanice . Sigur au legatura etnobotanicile cu disparitia lor .
3
2
Off Leoo..
1
3
Buna tuturor.Tin sa multumesc in numele familiei pentru ineresul acordat pentru acesti doi tineri asa cum incercati sa mentionati ca sunt buni sau rai.Scopul era altul dar ca intodeauna deviem de la subiectul cel mai important de-ai gasi si ai aduce acasa.Inca odata in numele familiei avem rugamintea de-a nu va mai certa aici sau sa dati informatii gresite pentru ca voit sau nevoit faceti niste persoane sa sufere mai mult.Sunt oameni care le citesc mesajele voastre persoanelor dragi celor disparuti cu o varsta foarte inaintata.Sunt sigura ca nu va doriti de-a aduce un necaz mai mare.Multumim.
5
0
cum ziceau niste baieti ..... ne gandim la cei doi disparuti ca sunt bine . Dar daca nu sunt bine , ne pare rau pentru ei .
3
1
Vaaaai e grele cu foka
0
0
Adi se plangea de bani mereu. Gabi de mama vitrega cruela cum ii zice el ca ia stricat relatia cu tasu dar astea nu se rezolva asa. Sa nu fuga de datorii
4
0
Ba nu mai vorbiti aiurea si comentati ca de astea sunteti buni toti dar sa ajutati nu vad pe niciunul doar sa aduceti injuri si jigniri atat sunteti buni daca oameni vau cerut un simplu ajutor datil din suflet sa va mai ierte si voua pacatele pacatosilor
2
1
Erau la gara in Constanta azi cu pungi de prenlandez murdari si cu paru mare
0
4
sant doi drogati si au plecat sa asi faca groapa in loc sa-si faca viata sau dus prin afara sau constanta ori bucuresti 2 prosti
0
2
Il cheama Albu Gabriel Leontin...
1
2
Ce sunt ch mesajele acestea de rautate ? Ce va priveste pe voi ciata lor personala. Sung sora unui dintre tineri si familia mea este distrusa. Putin bun simt nu aveti ? Decat sa comentati numai "porcari" . Aveti o rautate uni din voi...... Nu este frumos ceea ce faceti... si nj va priveste pe voi ce fac ei. Mai bine lasati un comentariu daca stiti ceva ne.ar ajuta mult mai mult o informarie decat niste vorbe adresate aiurea fara rost. Urat din partea celor care comenteaza aiurea...
3
1
"Leonte" e de fapt "Leontin" care e prenume, numele lui fiind altul. Greselile gramaticale din stirea asta nu sunt acceptate nici copiilor de clasa a doua. Si celor perfecti care comenteaza cum stiu ei mai bine: candva veti avea copii si nu va doresc sa treceti prin ce trec familiile celor doi, asa cum sunt ei. Daca sunteti atat de inteligenti, bravi si exemplari incat sa aratati cu degetul spre altcineva..de ce la postarile de pe facebook nu ati comentat asa "spumos"? Aici se poate comenta sub anonimat si nu va taie mami cu tati din buget drept pedeapsa? Mai..roata e rotunda!
12
1
Ce rai puteti fi, o mana de ajutor chiar nu puteti sa dati ? Puneti-va in locul parintilor care sufera cel mai mult , doar de criticat sunteti buni , oameni fara suflet.
9
0
Fac sex neprotejat in dos si fumeaza zombi
6
5
IA VEDETI PRIN CASA ,,BANI ,,AUR ,,NU VA DISPARUT ,,LA GHERTOI LE TREBUE SI BANI DE CHELTUIALA.
6
7
Nu mai fiti rai..ganditi.va ca ati putea fi in locul celor care.i cauta acum...nu va costa nimik sa sunati la 112 daca stiti ceva..chiar daca consuma etnobotanice chiar daca au olecat inafara sau in alta parte..impirtant este ca familiile lor sa stie ca sunt in viata oriunde sar afla ei acuma...puneti.va putin in locul lor ..nu mai fiti rai...ajutati daca puteti...daca nu tineti comentariile rautacoiase ptr voi...
10
5
Daca ii vedeti pe acesti doi tineri , este posibil sa ii vedeti intr-o stare nu tocmai normala . Se drogheaza cu etnobotanice .sa-i ajutati sa ajunga la politie sau sa sunati la politie . Sa nu va fie teama , nu sunt agresivi . Posibil sa fie dezorientati . Vad ca sunt foarte multi romani rautaciosi , dar nu ma mira . Asa este natiea asta crestin ortodoxa . Cand te vad cazut te lovesc cu picioru . Altfel nu ar indrazni sa faca asa ceva .
22
7
au plecat "pa anglia"cu o fetita ceva
18
11
Ca majoritatea lor : probabil ca trag cate un joint si se ard in part ! Astia sunt viitorul tarii !
19
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108