REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Doliu în presă! A murit un tânăr jurnalist

Doliu în presă! A murit un tânăr jurnalist

Mirela PASCAL 15 octombrie 2023 | 00:00 3527

Cancerul este maladia necruțătoare care ne răpește persoanele dragi, de cele mai multe ori, mult prea devreme. Este și cazul lui Vlad Iordăchescu, un tânăr jurnalist inimos care avea tot viitorul în față. Vlad a pierdut însă lupta cu boala și a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni.

Doliu in presa! A murit un tanar jurnalist

Vlad s-a luptat luni de zile cu boala nemiloasă, a făcut mii de investigații și a luat tratamentele prescrise de doctori, dar totul a fost în zadar. Acum, pentru colegi, Vlad rămâne un băiat frumos pentru o viață.  Vlad a dus o luptă crâncenă în ultimele luni pentru a rămâne în viață, însă boala a fost mult mai puternică și l-a luat dintre noi mult prea devreme. Familia, prietenii și colegii l-au condus pe ultimul drum, iar acum trăiește printre îngeri, scrie realitatea.net.

Lupta lui Vlad a început în luna aprilie anul trecut atunci când a început să aibă dureri puternice de stomac. A fost la spital, iar în urma verificărilor, medicii i-au dat tratament pentru gastrită. O lună a luat pastilele prescrise, dar calvarul devenea de la o zi la alta mai greu de suportat. Au urmat alte și alte investigații ca mai apoi, în luna martie a acestui an, să fie diagnosticat cu cancer. O adevărată lovitură a primit Vlad atunci când a fost anunțat de medici că operația nu poate fi făcută și are nevoie de mai multe ședințe de chimioterapie. Deși, într-un final s-a găsit un tratament într-o clinică privată de la noi, Vlad n-a mai avut puterea în fața bolii, iar maladia l-a învins. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
medicului care l-a tratet de gastrita !!!
3
0
Sunt plăcut surprins să văd într-un outlet local această știre; l-am cunoscut pe Vlad, băiatul frumos în toate felurile, Drum lin prieten drag, iar vouă celor care ați scris atât de frumos deși nu l-ați cunoscut; Domnul să vă răsplătească blândețea sufletelor!
5
0
imi curg lacrimi dintre picioare
0
12
Dumnezeu sa il ierte si sa il primeasca in cetele ingeresti !Condoleante familiei,prietenilor,colegilor si tuturor celor care l-au iubit si apreciat ! Le doresc putere sa mearga mai departe.Am avut doi frati si mi i-a luat cancerul pe amandoi,stiu cum e....Imi pare nespus de rau cand inca un suflet pierde lupta.
7
0
Pacat;Dumnezeu sa-l ierte si sa le dea putere sa treaca peste momentele astea prietenilor si familiei lui
7
0
Doar cine cine nu trece prin asemenea momente total Dureroase si Groaznice nu intelege simtamintele familiei lui,parintilor lui, sotiei/iubitei lui ! Dumnezeu sa-l ierte si sa-i aseze calea lui in Lumina !
9
0
DUMNEZEUSA-L IERTE . SINCERE CONDOLEANTE FA MILIEI
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468