REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dosar penal pentru proprietarul mașinii cu numere anti PSD. Presa americană reacționează

Dosar penal pentru proprietarul mașinii cu numere anti PSD. Presa americană reacționează

Replica API 31 iulie 2018 | 02:28 387

Iata articolul din Washington Post:

Poliția rutieră din România a anunțat luni că investighează un bărbat care a condus ilegal o mașină cu plăcuțe de înmatriculare care prezintă un slogan obscen antiguvernamental.

Poliția l-a oprit luni, luni și i-au confiscat plăcuțele de înmatriculare. De asemenea permisul i-a fost suspendat. Bărbatul a fost dus la secția de poliție și informat că poliția deschide o anchetă împotriva lui.

Omul care locuiește în Suedia a declarat reporterilor că acțiunea poliției este o "hărțuire".

Cazul a câștigat atenția națională în ultimele zile, iar unele mass-media din România au declarat că mașina a fost autorizată să fie condusă doar în Suedia, informație dezmințită chiar de ambasada Suediei în România, potrivit stiridiaspora.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sclavie,cu capu' jos,in loc sa va uitati pe cer la chemi-trails si sa va intrebati de unde sunt...stam si ne mascarrim ne batem in numere de inmatriculare cand restu' de agenti sunt la conducere ,scot prejudiciul din tara prin vedete de Monaco
3
0
Stam ca fraierii si ne minunam de efectul hormonilor feminini injectabili pe care i foloseste un boschete de teleorman precum si alti politruci si ne intrebam ca prostii de unde atat tupeu si nesimtire .....fara sa jignesc femeile
3
0
Si mai multa mooie PSD-ului!
8
4
va zic sincer ca toti psd-istii ca si votantii lor sunt oligofreni sau semi-oligofreni.
9
5
au ajuns fraierii de la pesede cunoscuti pe tot mapamondul. Mai bine taceau in iarba. Asa au pus-o !!! De vis !!! Mai bine nu se putea !!! Inca o data se demonstreaza ca veorica nu e o greseala.
11
4
ia sa apara si numere de genu' MUIE USA sau MUIE UNCLE SAM, din moment ce avem precedente si amerikakanii vad asta ca pe ceva firesc, ia sa ne kkam si noi pe ei sa vedem ce iese, daca se mai simt la fel de comfortabil.
4
11
Nu mai dati muie la PSD ca LE PLACE
12
3
Daca imi iau numere cu MUIE TRAMP ESTE OK ?.
6
8
Manca-mi-ati pula de ofticati, A fost MUIE PSD, acum este MUIE DE LA PSD!!!
7
17
soferul considera ca actiunea politiei este o hartuire? dar ceea ce face el cum se cheama? este un atac ordinar premeditat facut cu intentie pentru a genera ce? un circ ieftin
9
17
Muie PSD Muie PNL muie toti cu natia de hoti si koorve
9
4
asa. ostasii mei. politia din constanta e sclava mea. a fost a lu mazare si acum sunt sclavii mei. si in tara politia este sclava psd. sclaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. milogilor. gabori. capete de creta. sa veniti sa imi spalati septarul bai sclavilor. ala imprumutat
11
0
De cand are voie o cashcheta sa puna mana pe muia,pardon...numarul de la masina unui proprietar?Ptr ca nu muia,pardon...cashcheta e cea care a pus numarul in suportul respectiv.
11
3
Muie PSD. Pupati-ne in cur, dar nu ne puteti cenzura. Suntem liberi si va spunem M U I E P S D !!!!!!!!
16
1
Hahahaha,sal gratieze mutantulCinste Politia Romana!
1
11
Bravo postacul de la 21:28 . Sunt curios sa vad ce raspuns primesti. Poate raspunde hotul brailoiu,neam de hoti notorii ! Sau replica sa zica cat primeste !!!
13
3
Daca imi iau un numar de inmatriculare cu MUIE HOT KLAUSS imi iau ceva puscarie?.Daca imi iau un nr inmatriculare MUIE CODRUTA patesc ceva ?.
13
12
Vrem parerea senatorului PSD Tit-Liviu Brailoiu, ca tot are casa si hotel in Spania: e legal sau nu? Replica ii face reclama lui Tit Brailoiu. Vrem ca Replica sa ceara un punct de vedere senatorului pesedist Brailoiu. Alo, Replica, ca tot analizezi parerile de pe site, inghiti in sec acum dupa ce ai primit si tu m... asa cum ne spune numarul de inmatriculare?
17
3
Muie sagetilor pnl care posteaza mai jos, cat mai da ludovicul si soristul sa va scoata in strada.... mariti si voi tariful, ce naiba
12
20
Creier nu creer. Consulta dex online. Si dupa aceea poti sa postezi.
14
6
Bine ca are dragnea voie sa isi injecteze hormoni feminini de 25 de mii de euro pe luna
21
6
Avem o opozitie josnica fara solutii sau programe si proiecte viabile pentru tara, omul a fost cu siguranta sponsorizat sa dea 650 euro pentru aceste numere ca sa incinga fraierii. oricine de la psd putea sa sponsorizeze niste numere cu muieusr sau muiepnl dar prostului nu trebuie sa-i faci jocul.
13
19
soferul este neamul lui manivela care fura in Suedia iar despre numere ar trebui sa stie si muia de la ora 17;58 ca nu sunt valabile pe teritoriul tarii noastre si s-a considerat ca jegul a condus o masina neanmatriculata fapta pentru care se face dosar penal soferului. Trebuie sa ai putin creer ca sa si gandesti nu doar sa sugi pula. Valabil pentru labagii de mai jos.
11
33
MUIEPSD MUIEPSD MUIEPSD
31
10
Ar trebui facuta plangere penala pentru abuz... numerele sunt perfect legale, iar amenda si suspendarea permisului sunt abuzive.
39
11
Pe dragnea cand il ridica sa-l duca unde ii este locu ? FUTUVA IN GURA DE CIMATI
37
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108