REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dosarul ‘Micul Regat’, tot mai aproape de o hotărâre definitivă

Dosarul ‘Micul Regat’, tot mai aproape de o hotărâre definitivă

Replica API 2 mai 2018 | 00:00 379

Dosarul penal denumit generic ”Micul Regat” sau ”Grădiniţa Groazei” se află astăzi, 2 mai, din nou pe ordinea de zi a Curţii de Apel Constanţa, unde se găseşte de la finele anului trecut, după ce atât Parchetul, cât şi persoanele inculpate, au atacat sentinţa Judecătoriei Constanţa care a stabilit, în decembrie anul trecut, condamnarea Cristinei Alina Arma, Irinei Petre şi Cristinei Manolache la câte un an de închisoare cu suspendare, iar Georgiana Vierescu şi Larissa Victoria Hercus, la câte un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă şi, totodată, s-a dispus achitarea directoarei unităţii, Eliza Pufleanu.

Din momentul formulării apelului în acest dosar, s-au acordat mai multe termene pentru administrare probe şi, mai mult decât atât, s-a cerut chiar reaudierea unor martori – psihologi, care au mai fost audiaţi, pe fondul cauzei, dar şi unii părinţi ai copiilor despre care se spune că au fost maltrataţi de cele cinci educatoare care, în mod normal, erau responsabile cu îngrijirea şi educarea copiilor, mai ales că era vorba despre o instituţie particulară, unde părinţii plăteau bani mulţi pentru aşa-zisa ”îngrijire” a micuţilor. Mai mulţi părinţi s-au constituit părţi civile în proces, iar hotărârea Curţii va decide definitiv cine are dreptate, prin admiterea sau respingerea recursurilor.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt tatal a doi copii, si as vrea sa spun un singur lucru : pentru oricine mi-ar atinge copiii, nu as vrea pedepse cu inchisoarea ,cu sau fara executare . As vrea doar 30 de minute singur cu acea persoana, inchisi intr-o camera.
17
0
poate avem o surpriza placuta si nu e cu suspendare ci cu executare cum este normal
20
1
Afara din invatamant cu Cristina Manolache!
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108