REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Două minore au fost dezbrăcate, după ce au fost prinse la furat: Vânzătoarele le-au scos afară, fără haine

Două minore au fost dezbrăcate, după ce au fost prinse la furat: Vânzătoarele le-au scos afară, fără haine

Replica API 14 ianuarie 2020 | 13:23 958

O fată a fost desenată cu markerul pe faţă şi dată afară dezbrăcată, doar în lenjerie intimă, dintr-un magazin din Alexandria după o tentativă de furt şi Poliţia a demarat cercetări după ce a intrat în posesia filmării incidentului potrivit Agerpres

Filmarea cu fata umilită a apărut în spaţiul public şi IPJ Teleorman a anunţat, marţi, că minora nu a fost identificată.

"Având în vederea înregistrarea video apărută în spaţiul public, în care o fată este lovită după ce a încercat să sustragă articole vestimentare dintr-un magazin, Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Teleorman este abilitat să comunice următoarele: poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", precizează IPJ Teleorman.

Totodată, poliţiştii au audiat mai multe persoane.

"Au fost audiate mai multe persoane şi se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate. În ceea ce o priveşte pe fată, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt. La acest moment nu a fost identificată. Aceasta nu a sesizat poliţia cu privire la eveniment şi nici nu a formulat plângere în acest sens", informează IPJ Teleorman.

Video: AICI

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alea maine sunt la produs intra pesti loverboy pe ele le ofera haine apoi la pula cu ele in alte tari sau in ro
1
0
acelasi raspus si pentru tine! "copilele" au avut de ales intre a se chema politia si lectia - corectia primita! Din pacate, ptr ca ne simtim sau nu cu musca pe caciula, prea multi dintre noi se gandesc intai la respectarea drepturilor infractorilor si prea putin si putini la cele ale victimelor. Tu din ce categorie esti? Cu musca sau fara .... cap?
3
0
Tu inseamna ca traiesti in jungla unde iti faci dreptate singur, nu are nimeni dreptul sa isi bata joc de nimeni, a gresit copila cheama politia...
3
3
Pai si ce furau de saraci ?sa se implice scoala in educatia copiilor sa creeze guvernul locuri de mhnca .,un viitor ptr tineri nu pensii speciale
5
3
treb. sa fie si batute putin sa mai fure
5
4
Daca sunt fete institutionalizate in ce ntre de plasament au trecut prin atatea greutati de nu ai cu ce sa le sperii recte scoala de corectie ori penitenciar ca nu-i mare diferenta!
5
2
2 litri de benzina la magazinul cu zdrente si rezolva totul.
9
7
Vanzatoarele prin comportamen si atitudine nu sunt mai prejos de minore. In plus, ele sunt pasibile de pedeapsa mai mare decat tentativa de furt. Sper ca sa-si primeasca pedeapsa. Nu suntem noi in masura sa judecam si sa pedepsim. Pedeapsa o stabileste doar judecatorul. Va asigur ca vanzatoarele vor primi pedeapsa cuvenita.
22
10
Sa nu le ia dinca
15
11
Le iau eu la ocazie pe amandoua, sunt om serios !
6
7
Sa le dati lui Dinca Gheorghe pe cursa daca nu la PROXENETII DIN CERNAVODA.Acum sau apucat de spargeri prin Cernavoda sau saturat de curve la produs.
6
6
pacat ,,mai bine faceau putin sex si gata.
6
6
nae, stii de ce ne merge asa de "bine" noua romanilor? Din cauza unor idioti care gandesc exact ca tine! Care bagatelizeaza astfel de acte fara sa inteleaga gravitatea faptei! Cat timp vor trai idioti ca tine, Romania nu o sa se faca bine!
18
6
pentru niste boarfe chinezesti si-au batut joc de un copil,nici nu trebuie identificata victima,vanzatoarele in postura de calai trebuie bagate la gherla cu executare
18
32

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108