REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea: Dacă moţiunea trece, Ponta să fie premier, Băsescu nu se va juca şi îl va desemna

Dragnea: Dacă moţiunea trece, Ponta să fie premier, Băsescu nu se va juca şi îl va desemna

Replica API 26 aprilie 2012 | 00:00 187

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri seară că, dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată, USL trebuie să-şi asume guvernarea, iar Victor Ponta să fie cel propus pentru a fi premier, comentând că Traian Băsescu nu se va mai putea "juca" şi-l va desemna.

"Dacă moţiunea va trece, eu nu cred că preşedintele se va juca şi îl va nominaliza pe Victor Ponta prim-ministru", a spus Dragnea, la Antena 3. El a susţinut că USL trebuie să preia guvernarea dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată şi să meargă la consultări, la Cotroceni, cerând funcţia de prim-ministru pentru Victor Ponta.

Dragnea a adăugat că, dacă Traian Băsescu va veni cu altă nominalizare decât Victor Ponta, noua majoritate îl va pica în Parlament. "Atunci avem două variante - anticipate sau suspendare sau şi, şi", a spus secretarul general al PSD.

În opinia lui Dragnea, trecerea moţiunii de cenzură reprezintă un test pentru USL pe care-l va da îm dacă preşedintele nu ne dă guvernaarea băse, e un test pe care rom îl merită. Dc nominalieaă pe altcineva îl picăm în Parlament, aanticipate sau suspendare

Liviu Dragnea a sugerat şi că unii membri ai minorităţilor ar putea vota moţiunea de cenzură, referindu-se la Varujan Pambuccian.

De altfel, într-o intervenţie la un alt post de televiziune Varujan Pambuccian a admis că, la învestirea Guvernului Ungureanu, a votat împotrivă, dar a subliniat că nu poate spune înainte de vot ce va face vineri, la moţiunea de cenzură.

"Reparăm ce-au stricat, confiscăm ce-au furat şi pedepsim vinovaţii", a expus Dragnea concepţia unui guvern USL, după moţiunea de cenzură.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108