REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea s-a cam sucit: nu ştie dacă Legea graţierii mai este oportună

Dragnea s-a cam sucit: nu ştie dacă Legea graţierii mai este oportună

Replica API 11 mai 2017 | 00:00 284

Șerban Nicolae, SANCŢIONAT de partid!

Șerban Nicolae, SANCŢIONAT de partid!

Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că Legea grațierii a plecat de la problemele din penitenciare și a ajuns la alte probleme ale justiției, așa că se pune întrebarea „dacă mai e oportună”. Dragnea a adăugat că așteaptă un pachet mai amplu de la Ministerul Justiției, astfel încât problemele din penitenciare să fie cu adevărat rezolvate.

„Membrii din Comisia Juridică nu au avut mandat de la partid să susțină grațierea faptelor de corupție. Am ascultat ce au spus colegii, le-am spus și punctul meu de vedere: să ne gândim dacă această lege a grațieirii mai e oportună. S-a plecat de la condițiile din penitenciare și s-a ajuns la probleme care privesc justiția”, a spus Dragnea, conform Digi24.

„Prioritatea PSD e aplicarea programului de guvernare și nu grațierea faptelor de corupție”, a mai spus Dragnea, motivând astfel înlocuirea lui Șerban Nicolae de la șefia comisiei juridice din Senat și de la șefia grupului senatorial al PSD. Astfel, la șefia Comisiei Juridice din Senat, Șerban Nicolae a fost înlocuit cu fostul ministru al Justiției Robert Cazanciuc. Șerban Nicolae nu mai este nici lider al grupului PSD din Senat. În locul său vine Mihai Fifor.

Liderii PSD au propus schimbarea lui Şerban Nicolae de la conducerea Comisiei juridice din Senat, în urma poziţiei acestuia cu privire la graţierea faptelor de corupţie. Un alt senator care a adus amendamente la lege, constănţeanul Liviu Brăiloiu, a scăpat de sancţiuni. Nu şi Nicolae Bacalbaşa! Nu pentru amendamente la lege, ci pentru că, reamintim, Parlamentul României a fost scena unor evenimente halucinante în urmă cu o zi. Nicolae Bacalbaşa de la PSD a avut un limbaj reprobabil şi a făcut gesturi obscene, iar PMP-istul Corneliu Bichineţ i-a răspuns pe măsură. După acest scandal, Bacalbaşa a fost suspendat 6 luni din partid.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo baiete ! esti in opozitie ? te gratiaza cu de-a sila ? nici usturoi nu ai mancat , nici gura nu-ti . . .
0
0
Sa-ti iau neamul i poola de hodorog comunist...daca era si acum comunism comunicai prin telegraf saracie
2
2
voi ati distrus fabricile si uzinele , voi sorosistii , baga-mi-as pula in gura ta de latrau , atat stii , bagati-ai pula in biata ma-ta , stai in casa de la comunisti , mananci pensie de la comunisti .
1
3
un mare c...t cu mot,bazait de muste,camuflat in iarba.
3
0
este u mare om politic : zice una si fae alta .
5
0
UN vierme,care a mincat tot ce a fost mai de valoare a tarii,el si baiatul lui,UN Golan si undrog...Cu toti porcii lui,CA de fapt in spatele porcilor,se ascund alte chestii ff murdare ,alte afaceri periculoase,dar Anaful,se face CA nu vede,doi infractori
9
1
Un om fara valoare, fara cuvant, oltean tradator dar increzut si p.. destul.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108