REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragomir şi Haşotti, scăpaţi de Alina Gorghiu de linşajul media. Cum vede liderul PNL „falimentul Mazăre- Constantinescu”

Dragomir şi Haşotti, scăpaţi de Alina Gorghiu de linşajul media. Cum vede liderul PNL „falimentul Mazăre- Constantinescu”

Replica API 21 martie 2015 | 23:41 179

Conferinţă transformată în tir de presă

Conferinţă transformată în tir de presă

Alina Gorghiu

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, s-a aflat vineri la Constanţa, unde s-a întâlnit cu organizaţiile interne ale filialei şi a ţinut o conferinţă de presă, alături de deputatul Gheorghe Dragomir şi Puiu Haşotti. Evenimentul a fost întrerupt brusc de Gorghiu, care s-a ridicat şi a plecat, nu înainte de a da mâna cu toţi cei din sală, după circa o oră, în contextul în care conferinţa se transformase într-o serie de contre între reprezentanţi ai presei şi parlamentarii Puiu Haşotti şi Gheorghe Dragomir, cu cel din urmă în rol de „vrăjitoare” vânată de „inchiziţia” media, deputatul fiind acuzat că nu a fost niciodată un opozant al PSD şi al lui Radu Mazăre. „Linşarea” lui Dragomir, de faţă cu şeful cel mare al PNL, a urmat momentului în care Alina Gorghiu a fost întrebată de ce liberalii constănţeni nu au acelaşi discurs vehement anti- PSD şi anti-Mazăre ca ea. Copreşedinta PNL a fost pusă să comenteze situaţia politică a Constanţei, prilej pentru Gorghiu de a-şi desfiinţa adversarii politici, la pachet, într-o singură frază: „Se vede falimentul acestui tandem Mazăre- Constantinescu. Din păcate, cei care plătesc acest faliment sunteţi voi, locuitorii Constanţei. Sunt multe de criticat la Mazăre şi Constantinescu, inclusiv la nivel de proiecte, dar din punct de politic ei nu fac notă discordantă faţă de ceea ce înseamnă, pentru mine, PSD şi şeful acestuia, premierul Victor Ponta: lipsă de profesionalism, dispreţ faţă de cetăţean şi fără viitor”. „A trebuit să ne conformăm USL-ului...Nu am dorit doar să criticăm, să avem un război continuu, pentru că urmăream să construim”, a încercat deputatul Gheorghe Dragomir să scape de acuzaţiile de „colaboraţionism” cu PSD-Mazăre, în timp ce senatorul Puiu Haşotti s-a apucat să rememoreze campanile electorale din Constanţa anilor 2004 şi 2008, când s-au dus războaie crunte de sudălmi împotriva PSD. Ingrediente expirate de bucătărie internă pe care copreşedintele PNL Alina Gorghiu, în mod evident şi logic complet străină de discuţie, a considerat că n-are de ce să le „deguste” şi s-a ridicat, cerându-şi scuze că trebuie să plece: „Văd că aici sunt acuma numai chestiuni locale...”.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108