REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 14 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6790
33.4° Constanța Duminică, 14 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6790
 

Dragoș Săvulescu dă în JUDECATĂ România: Țară COMUNISTĂ!

Dragoș Săvulescu dă în JUDECATĂ România: Țară COMUNISTĂ!

Replica API 19 septembrie 2021 | 17:49 1887

Fostul acționar al lui Dinamo, Dragoș Săvulescu, spune că vrea să ceară daune pentru că statul român a încercat să-l aresteze și să-l aducă în țară pentru a-și executa mandatul de condamnare definitivă de 5 ani și jumătate.

„Am pierdut bani şi timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite din mass-media, care se bazau pe ştiri false. Am suferit daune psihologice, soţia mea nici măcar nu putea dormi şi mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastră, viaţa noastră, afacerile noastre au fost afectate. Trebuie să cerem guvernului român să plătească pentru acest prejudiciu grav şi cred că avem multe motive legitime să pretindem acest lucru”, a spus Dragoș Săvulescu, potrivit Telekom Sport.

Dragoș Săvulescu a povestit cum a fost reținute de polițiștii greci în urma unei operațiuni de amploare.

„Pe 8 august, stăteam cu prietenii la un restaurant de peşte. Cineva a venit brusc în spatele meu, era poliţist şi m-a întrebat dacă sunt Dragoş Săvulescu. Apoi mi-a spus să-l urmez. A fost o operaţiune imensă de arestare, cu 30-40 de membri ai poliţiei şi cu motociclete ale autorităţilor.

Mi-au încătuşat bodyguarzii. Legea este clară, deci nu există nicio posibilitate de extrădare. Dacă, în teorie, aş fi ajuns în România, viaţa mea ar fi fost cu siguranţă în pericol, pentru că am devenit un puternic adversar al justiţiei române, după ce m-am confruntat cu o astfel de nedreptate. Acum, simt că predomină sentimentul de dreptate, ceea ce este rar pentru mine, deoarece am trăit sentimente negative despre justiţie până acum, trăind în România.

Această fostă ţară comunistă a arătat că nu are încă cultura unui stat de drept. Din această cauză am suferit timp de 16 ani abuzurile autorităţilor, deoarece cazul meu a început în România”, a mărturisit Dragoş Săvulescu, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cacat cu ochi care n-ai muncit un minut in viata ta!
0
2
ti-ai pwula-n mata de zdentzaros impreuna cu cordelia aia a ta albaneza !
1
2
Mooie justice
6
0
Cu asa justitie tot sa furi si nu patesti nimic. Acestui individ nu ar mai trebui sa i se permita intrarea in tara niciodata.
13
6
Cat tupeu agariciul draku
14
6
De jeggggggg
13
5
Daca nu-ti poti face timp, nu comite crima. E timpul sa iti ispasesti pedeapsa, Dragos. Nu scapa sapunul.
18
4
Blowjob justice ro
7
0
Sa stai intre DRAGNEA si MAZARE.
14
10
Cat tupeu poate sa aiba banditul asta?
26
8

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191