REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Drumuri Județene Constanța cumpără utilaje și autobasculante

Drumuri Județene Constanța cumpără utilaje și autobasculante

Andreea CONDURACHE 16 septembrie 2023 | 00:00 1575

Drumuri Județene Constanța SA a atribuit recent un lot dintr-o procedură de licitație inițiată pe 7 iulie 2023 ce viza realizarea obiectivului ,,Furnizare instalații, utilaje și autobasculante second-hand pentru prelucrare piatră în cariera Cheia, județul Constanța”. O firmă din Argeș a reușit să își adjudece lotul 1 pentru furnizare de instalații pentru prelucrare, contract în valoare de peste 9 milioane de lei, fără TVA.

Drumuri Judetene Constanta cumpara utilaje si autobasculante

Compania Drumuri Județene Constanța SA a lansat în cursul zilei de 7 iulie a.c. o procedură de licitație în vederea achiziționării unor instalații, utilaje și autobasculante second-hand pentru cariera Cheia. Contractul a fost împărțit în 4 loturi, având o valoare totală de 11.083.150 de lei, fără TVA.

Drumuri Judetene Constanta cumpara utilaje si autobasculante

Un singur lot a fost atribuit, restul celor 3 fiind anulate administrativ. Aproximativ 2 milioane de euro vor intra în conturile firmei Meridian Electro Construct, o firmă din Argeș, deținută de Ciucu Gabriela. Firma a reușit să își adjudece lotul 1 ce vizează furnizarea de instalații pentru prelucrare piatră în cariera Cheia.

Valoarea contractului este de 9.007.787 de lei, fără TVA. În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 22 de milioane de lei, un profit net în valoare de 1,4 milioane de lei, datorii în valoare de 12 milioane de lei, dar și 4 angajați.

În anul 2023, firma a reușit să pună mâna pe 13 contracte, majoritatea de la Complexul Energetic Oltenia SA.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt Bucur Obor Ești plătit de PSD ca să denigrezi. Știm combinațiile și manglele psd-iste, stati liniștiți.
3
3
Vedeți ca fosta conducere a scos regia din insolventa. Societate care voi astăzi trageți sa o băgați in faliment prin achiziții de utilaje PNL-iste SH. Nu va este Rușinică așa un pic? Sper ca organele competente sa se autosesizeze ai sa oprească dezmățul lui zagon și a brutarului la timp.
4
3
O societate cu o conducere second-hand, cu angajari second-hand, cu achizitii second-hand, cu lucrari second-hand, mai bine spus: o consignatie! Si in prostia voastra ati reusit sa mai creati un obiectiv turistic la mare si anume drumul in valuri. Se minuneaza toti soferii care trec prin Lumina. Toti coboara din masin dar nu pt un selfi ci pt a verifica daca au ceva la masina. Hahahahaha!!!!
7
2
Pt fosta conducere- chiar nu va e rușine sa denigrați oamenii care fac treaba? NU AVETI NICIO RUSINE CA ATI BAGAT SOCIETATEA IN INSOLVENTA? Aveți tupeu sa mâncați c...t in presa!
3
3
Vedeți ca p******a aia de zagon cumpara utilaje SH. Se autosesizează cineva de toate ilegalitățile comise de zagon împreuna cu brutarul?
4
1
razvan zagon este principalul vinovat , nu stie sa faca nimic si din cauza lui regia a ajuns un dezastru si este posibil sa vina un patron si sa se inchida .
5
3
Acest neica nimeni razvan zagon distruge tot ce am construit eu și șefii mei
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468