REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Dumitrache, președintele organizației municipale a PSD Constanţa: „Vom câștiga alegerile“. Video

Dumitrache, președintele organizației municipale a PSD Constanţa: „Vom câștiga alegerile“. Video

M.P., A.F. 21 decembrie 2023 | 17:58 4219

Organizația municipală a PSD Constanța a organizat joi, 21 decembrie, o conferință de presă la hotel Bavaria din Mamaia, condusă de președintele Ion Dumitrache. La eveniment mai participă Costin Răsăuţeanu, Ion Dumitrache, Dede Perodin.

Dumitrache, presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta: „Vom castiga alegerile“. VideoCostin Răsăuţeanu, Ion Dumitrache, Dede Perodin

„Avem peste 6.000 membri de partid. Sunt membri activi, avem patru sedii functionale iar la fiecare sediu se fac activităţi în fiecare zi. Lucrăm la al 5-lea sediu, care va fi sediu de campanie. La sfârşitul lunii ianuarie îl vom deschide şi va prelua întreaga echipa de campanie, care va fi formată din 1000 de oameni“, a spus Ion Dumitrache, şeful PSD Organizaţia Municipală Constanţa.

„Ne propunem să câştigăm alegerile, şi le vom câştiga. De exemplu, în Constanta avem 38,8 de procente în sondaje, plecând de la locul 3 sau 4, pe care la aveam anterior. Vedem câte voturi va lua organizaţia municipală pe 9 iunie“, a mai apus Dumitrache.

Dumitrache, presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta: „Vom castiga alegerile“. VideoOrganizația municipală a PSD Constanța, conferință de presă

Dumitrache a spus ca sunt mulţi potenţiali candidați pentru funcţia de primar al oraşului Constanţa, însă nu s-a decis un nume până acum.

Potrivit acestuia, candidatul PSD la Primăria Constanţa trebuie să îndeplinească mai multe criterii: să nu producă vot negativ, să fie loial partidului - pentru că de aceea este pus de partid - să facă politica acestuia, şi să aibă o pregătire şi un istoric în domeniul privat. 

Dumitrache, presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta: „Vom castiga alegerile“. VideoCostin Răsăuţeanu, Ion Dumitrache, Dede Perodin

Președintele organizației municipale a PSD Constanţa a spus că nu va candida, din motive personale. „Dacă aș candida, aș merge mai spre centru“, a spus Dumitrache.

„Mazăre avea proiectul şoselei de coastă. Proiectul şoselei de coastă a fost luat de cei de la USR sub forma unei promenade“, a mai spus Ion Dumitrache.

„99% din consilierii municipali actuali nu se vor mai regăsi pe lista de consilieri din mandatul viitor“, a avertizat Dumitrache. Acesta a declarat că sunt multe persoane care nu au ce căuta în Consiliul Local Municipal, dar nu a dorit să dea nume.

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mie îmi place cum se prezintă Rasauteanu.asa om avem nevoie !
0
0
De castigat , probabil ca o sa castigati! Dar nu o sa se intample nimic bun! O sa saraciti tara in continuare, fara productie, doar prin imprumuturi o sa duceti tara in faliment! Fara investitii in fabrici si uzine, care sa produca ceva, pentru intern sau export, nu exista nici o crestere adevarata, palpabila! Numai cu bugetari, asistati social si pensionari, nu ava exista nici un progres! Ceausescu, care nu avea carte multa, dar avea consilieri destepti, a dezvoltat tara agro-industrial si a facut bani cu nemiluita! Greseala lui a fost ca din profitul realizat, nu a dat si poporului, putin mai mult, sa se bucure de viata! Ca sa aiba mancare, caldura si circ!
5
0
Ala in camasa daca nu se marita cu fata unui sifonar, era si acum sofer pe autobuz.
6
0
Ce fetze de 'telectuali au!
9
0
UN PENSIONAR,SPUNE...nu veti castiga...NIMIC..NIMIC...NIMIC...ne-am saturat de minciunile voastre...am muncit 45 ani, cu salarii frumoase...am cotizat la greu..datorita scumpului..PSD...beneficiez de-o pensie de...K....CAT... asa este la...CERNVODA, CU NICVOLAE EMILIAN ...IN FRUNTE ..VETI AVEA VICTORII MULTE...dar sa nu uitam,ca nimeni NU VOTEAZA,astfel de specimen...sa nu uitam trecutul de glorii al dlui...mare PSD-IST ...NICOLAE EMILIAN...MILITIAN.
10
0
Poza cu hidosi securistici,turnatori , javre si alte secaturi comunistoide.
14
0
Ce e asa de greu? Au nevoie de 3 milioane de voturi ca sa fie la butoane. Simplu, sunt peste un milion doua sute de bugetari, care au minim inca un membru in familie si daca punem si pensionarii, gata voturile, asa la pas! Ce sa ne mai agitam, ai n-ai mingea, tragi la poarta!
7
0
Si? Ati mai votat cu altii si cine e la botoane acum? Tot psd. Auzi la lupu, vrea din nou sa candideze la CJ dar de data asta de la psd. Traseisti politici, oportunisti si lesinati de foame, de astia avem parte.
10
0
Din pacate, realitatea e cruda. Daca nu esti membru pesede, esti neica nimeni. Daca ai carnet de membru pesede, ai locul asigurat. Degeaba iti tocesti coatele pe bancile scolilir de stat, cu bursa, ca vine un analfabet, absolvent de Spiru si ala terminat cu spagi la examene si este pus director. Avem atatea cazuri, din sofer sa ajungi director general la OSIM cand tu nu sti tabla inmultiri. Si asa multe cazuri. Daca s-ar ocupa posturile prin concursuri corecte, poate am avea o sansa la o tara ca afara!
12
0
ati vandut partidul, v-ati batut de joc de scorurile electorale ale echipei mazare-constantinescu!! le ati pus in pahare dar n ati luat nimic bun de la ei, in schimb v-ati lepadat de ei si ati obtinut un rusinos loc 3 la primarie si locul 2 la consiliul judetean!!
10
2
Ioane spune cine este cantidatul pentru primarie ca restul sunt baliverne.
9
0
Pana nu dispar si ultimii acoliti ai lui mazare din psd si din primarie, Constanta nu va putea respira si nu se va putea dezvolta. In psd, vatafi din alte vremuri triste, perodin adica, fac sa traga partidul in jos. Vedem la psd constanta in functii, oameni care ii faceau pantofii lui mazare si acum au pretentii de sefi si sefuleti si se mai viseaza si primari sau altceva. Cu asemenea figuri de trista amintire, psd constanta va lua mai putine voturi ca in 2020. Nea Ion, astia care trag partidul in jos, te trag si pe matale tot in directia aia. Sunt buni doar sa pupe inelul, dar astia nu aduc voturi.
13
2
Eu as fi pus personal o Bomba in Sala, se le vad creierii si materia cenusie pe pereti. Jeguri Ordinare. Suntem satui de Hoti si Mincinosi. Meritati executie publica.
8
3
Dumitrache o sa cistigi o p..ul..a in gura !
11
1
TSD 2 CONSTANTA ZONA CAPITOL BLV MAMAIA DELFINARIU - OARE DESPRE CE SONDAJE ESTE VORBA ?? CA NIMENI NU ARE NICIUN SONDAJ IN AFARA DE CEL DE LA CUGET LIBER CARE NIMENI NU STIE CUM A FOST REALIZAT SI CEL DE LA USR IN CARE AIA SPUN SINGURI CA FAGADAU SI TUTUIANU SUNT PE LOCUL1 ?? CARE SONDAJE CE INCERCA TOV DUMITRACHE SA FACA AICI ?? SA MINTA ? NU PREA MERGE ... CUMVA SA MANIPULEZE .... POATE DOAR PE G. NACEADES SI PETRU BOLOS AMARATII AIA 2 RESTU NOI CEILALTI SUNTEM CU CAPU PE UMERI SI NU UITAM TRADAREA DIN 2020 SA AUZIM DE BINE IN FEBRUARIE , ASA CUM ZICEA SI COLEGU MAI JOS 500 DE VOTURI DEJA MERG PE FAGADAU SI TUTUIANU SI VOR MAI URMA GASCA LUI NICU ROSU STATI LINISTITI CA SI ACOLO EXISTA PUTERE SI VALOARE SI MAI SUNT SI ALTII
6
1
r*mânia, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști.
12
1
La ce comentarii sunt pe aici , incep sa cred ca va faceti singuri sondajele! Un fel de "Ce visati noaptea, vorbiti ziua "! Lumea e scarbita de PSD de tradatori de tara, de hoti. Dava mai era Tepes, va urca sus , unde va e locul si va manca la cina ! :)) Somn usor! Visati in continuare !
14
1
O sa castigati covrigu lu Ciolacu! Cine sa mai voteze cu niste securisti imputiti , avari dupa averi si hotii. Lupta se va da intre AUR si USR. Voi securistilor poate mai vedeti ceva, pe lumea aialalta !
17
3
ma bucur ca nu am fost prezent si nici nu voi fi pe viitor si la congres undeva in februarie cel putin 500 de voturi repet cel putin 500 de voturi merg catre fagadau si tutuianu , in rest numai nulitati , apropo psd cta la ora la care vorbim are undeva la 70 - 90 maximum 100 de membri nu 6000 cat viseaza alde perodin cap patrat oricum retineti cel putin 500 de voturi merg catre fagadau si tutuianu HAI CU CONGRESU
12
1
O să câștigați, da. Locul 4-5. Aduceti oameni noi, integri, serioși. Nu pupincuriști în fund și nevertebrați. Mai ales noul înscris, șpăgarul Stan de la Techirghiol. Unde puteau să tragă hoții decât la hoți!
13
2
In seara asta la Bavaria s-a vazut atmosfera din psd-ul lui Dumitrache. Anosta atmosfera, lumea a mancat o friptura rece si au baut vin rosu de butuc care putzea. Atat ai putut nea Nelu, asa zgarcit esti? Nu tu o atmosfera de Craciun, nu tu atmosfera frumoasa. Parca simti si tu ca esti pe duca. NU a venit nimeni important sa te gireze ,nici macar Stroe. Asta inseamna ca la Bucuresti te-a dat la c***t. Am muncit zilele astea ptr listele alea ca prostii ca de altfel toata toamna si voi va bateti joc de noi. Asa ne tratati, ca pe niste saraci care iti mananca slanina aia sarata din seara asta. Si jegosul ala de Perodin mai da si ordine, de parca luam salariu de la PSD. Asta a fost ultima data cand vin la voi, am muncit ca prostii si voi ne dati numai prosteala ca o sa aveti grija de noi dupa alegeri. O prosteala. Tot neica nimeni ca fi-su lui perodin o sa aterizeze prin CA, Rasauteanu arogantul care mimeaza ca e baiat bun dar cand il suni sa faca ceva da prosteala pe fata sau nu raspunde
25
3
Când Costin nu trage pe nas visează parcari, Felix cu dumitrache îi fac alee lui Chitac în campanie…
17
2
Moamaaa il vad pe Tincu de la Raja la masa bogatilor. Puneti-l pe agramatul asta sa candideze la primarie ca sigur veti castiga.
15
1
Cetatenii si multi pensionari nu vor vota in veci PSD.S-au convins ce au facut zeci de ani PSD pentru cetateni.Au pensii indexate cu 13,8 de PSD?.Cum sa va aleaga? Voi traiti cu 1200,1500 1700,2000 de ron salariu sau pensie? Ce au facut acum pentru indexarea pensiilor,marirea salariilor pentru a va alege? Ce ati facut pentru romani sa traim mai bine? Ce ati facut sa nu fim saraci lipiti pamnatului? Romanii suntem muritorii de foame din UE.Suntem pe primul loc la SARACIE in UE cu cele mai mari impozite pe salarii, pe munca cu veniturile cele mai mici din UE.Milioane de romani vom face foamea sa platim impozitele si taxele lunile urmatoare la stat.Cu cat vreti sa mariti preturi,taxele,impozite pentru 2024 ? Nu are statul bani sa plateasca salariile si pensiile nesimtite.De ce ne-ati vrut si ne vreti saracii Europei? De ce nu vreti sa mariti salariile si pensiile romanilor saraci? De ce pentru voi si bugetarii inalti aveti tot timpul bani in fiecare luna pentru prime,salarii?.
16
1
Dacă ar trai Caragiale în zilele noastre, ar trebui să fie miriapod să poată scrie niște lucruri…
15
1
s-a spus azi la tv iliescu: pensie 4.200 euro plus indemnizatii de la o academie fantoma si administratia prezidentiala, sta intr-o vila ultracentrala de 180 mp "saracul domn iliescu" care ne era dat ca exemplu de modestie si saracie la inceputul anilor 90 ... 33 de ani de minciuni cu psd si continua
16
2
Multi retarzi care mai tin cu psd ul la ce fac
16
6
Pozele parcă sunt sub titlul NATURĂ MOARTĂ. Mecla lui DEDE P. face toți banii dați pe coroana de pe urmă. Cât despre Dumitrache, intr-un partid serios, LIDERUL TREBUIE SĂ CANDIDEZE. Nu să pună pe altul că de aia e mare lider.
26
2
Nu aveti nici o frica de Dumnezeu, tot castigati deoarece nici dracu nu a reusit sa va sature, dar in curand o sa va intalniti cu totii in iad la un pahar de puciasa incinsa ca sa sarbatoriti si sa nu uitati sa va luati si familiile cu toti pretenii vostrii. Pomenire scurta sa aveti!
21
2
Vai de capul tău, amice! Ce ai făcut tu pentru acest oraș, pentru oamenii lui? Ti-ai făcut fiica deputat si sta acolo sub inutilitate totala, pe bani grei. Asa vrei sa câștigați alegerile? Asta e câștigul? Fără votul meu!! Tot voi, numai voi, fără valori, fără personalități, fără rezultate. Ce a fost PSD CTA si a ajuns....
25
3
Securistii, respectiv numitii Stroe Felix si Dumitrache Ion, pardon, acesti informatori aka sifoane voluntare ale Securitatii pentru veleitarismul si parvenirea personala au distrug totul in jurul lor atat prin impostura lor, cat si a odraslelor agramate precum maimuta Cristina Dumitrache amanta primarului Georgescu de la Limanu sau a infractorului Stroe Cismin suspect pentru omor in cazul scufundarii pescadorului. Stroe Felix e terminat intrucat schimbarea lui e deja hotarata la Bucuresti. Dumitrache Ion este deja cercetat penal in cazul cheiului si al celorlalte constructii fara autorizatie de la Navodari la 2x1 Holding cu semnatura primarului Chelaru, cercetari care se vor extinde si in cazul lui Marcosanu Silviu pentru medicamentele cumparate de la Eurosantis Dumitrache, precum si la Tutuianu Horia ginerele lui Hondoreanu Ilie paharnicul lui Dumitrache si la firmele unde e Adina administrator si urmeaza ginerica Teseleanu, Serban Daniela si Vizan pentru porcariile facute de CNAPMC.
30
3
Asa o sa rada și după ce vor câștiga javrele astea Nu înțeleg de ce toți moșii au putere în ziua de azi
19
2
O sa câștigați din fata mult. Mai ales tu sluga Cu Bădescu schizo Sti ce spun halimeai cucuveaua. Trăiască AUR. O sa va lăsasem cu degetu in gura. Va scoatem din toate instituțiile
13
9
O s o câștigi pe ma ta, PSD ist nenorocit și securist, de-supra! Măi lichelelor, vânzatori de țară și covrigi, ce credeți mă voi, mă piș cu boltă eu și toți ai mei pe sigla voastră!!
24
5
Aoleu! Pai dacă o sa câștigați voi, cei de la PSD, iar rămâne AUR-ul fără membri. Ce sa vezi?! In ultima vreme, la AUR au migrat pesediști și peneliști după ciolan. Dacă iese PSD-ul, vor fugi înapoi de unde au venit. Între timp, nici naționaliști adevărați nu mai sunt in partid, pentru ca au fost înlăturați de lichelele venite DUPA si PE funcții. Așa ca…ce te faci, AURache?!
15
4
au sanse destul de mari dar indiferent de cine va castiga consiliul municipal va fi destul de mult faramitat, mai mult ca acum si deci orice primar va avea viata foarte grea mult mai grea ca a lui chitac va fi un circ continuu in care se vor contra unii pe altii si vor bloca multe proiecte si decizii bune sau rele
10
2
Zici ca-s impaiati toti. Priviri goale. Le pui o lanterna in ureche, le lumineaza ochii.. La cati oligofreni sunt in orasu asta, nu de PSD imi e ca vor castiga. Ci sa castige tovarasa Sosoaca. IQ aici la malul marii e sub nivelul marii. Probabil de la sarea din aer. Se increteste materia cenusie a majoritatii.
29
3
La câtă prostime e în orașul ăsta vă vor vota cu doua maini. Pe voi, pe șoșo purcica și pe Georgel aurolacul. Romanul se vinde ieftin și pe urmă înjură UE că au ceva cu noi.
29
3
Sa nu faceți greșeala fatală să veniți cu Rasauteanu ptr primar...exclus incapabilul asta..și nepregătit.. ca pierdeți alegerile. El cât a fost viceprimar, nu a mutat un ac..numai vb de altele...gândiți-vă la unul serios ..când bate cu pumnul în masa..asa să fie...Rasauteanu este slab de tot .și la propriu și la figurat...el este bun ,când sunt alții la putere..ca face circ...când a fost el,era marionetă.....este 0 barat sa conducă o administrație..pierdeți sigur cu el
25
5
Ati tot castigat alegerile si unde am ajuns cu voi la conducere? Inbuibatilor ce ati facut pentru orasul Constanta?
24
3
Ceea ce a făcut Ciolacu malacu cu firmele din Ro va avea un mare efect la alegeri...veți pierde alegerile pe mana acestui covrigar...o sa o su ga cu cashul
23
3
a Cosa Nostra de romanica cu sefii cei mari la bucuresti in guvern si parlament
24
2
Ce poze urate. Numai jigodii si secaturi.
33
3
O să fie încă 4 ani de belșug și prosperitate pentru voi și neamurile voastre flămânde, oare nu sa săturat lumea că de 33 de ani tot îi p****iți?
28
3
ce veti face cu ele, bloace si saivane?
18
2
Ba da, vor castiga, dar nu cu Stroie si Dumitrache. Cu un alt suflu. Nu comentez cu rautate, dar aceste doua persoane fac parte din fosta securitate comunista.
27
4
un partid de hoti si mincinosi , nu veti castiga nimic .
35
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468