REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

După demisia Feliciei Ovanesian, toți apropiații ei s-au îmbolnăvit subit!

După demisia Feliciei Ovanesian, toți apropiații ei s-au îmbolnăvit subit!

Mirela PASCAL 30 martie 2023 | 00:00 5804

Cum era de așteptat, demisia Feliciei Ovanesian a venit la pachet cu mai multe schimbări în Primăria Constanța! Cei defavorizați ar fi apropiații lui Ovanesian din primărie care, deja, se gândesc să-și facă bagajele și să plece. Liliana Adam, șefa Biroului Legislație, contracte avize de legalitate și Legile Proprietății, este una dintre ele și despre care Replica a anunțat că Vergil Chițac  i-a retras atribuțiile. Se mai vehiculează numele lui  Răzvan Calotă, director la Patrimoniu, dar și cel al lui Daniel Vlăescu, de la Servicii Publice ca fiind pe lista neagră. Contactați pentru a confirma sau infirma zvonurile, în timp ce Calotă a lăsat, cumva, loc de interpretări, Vlăescu a fost categoric... cel puțin la nivel declarativ, și spune că nu-și va da demisia. Culmea, cei trei mai au ceva în comun, în afară de apropierea de Ovanesian:  toți se află în concediu medical. Mai în glumă, mai în serios putem spune că Felicia Ovanesian i-a băgat pe toți în boală!

Dupa demisia Feliciei Ovanesian, toti apropiatii ei s-au imbolnavit subit!Daniel Vlăescu, Vergil Chițac și Felicia Ovanesian

Primarul a semnat marți, 28 martie, dispoziția privind încetarea exercitării cu caracter temporar a funcției publice de șef birou de către Liliana Adam, o apropiată a Feliciei Ovanesian. Tot marți, Chițac a semnat și dispoziția privind delegarea atribuțiilor prevăzute în fița postului șefei Liliana Adam, către Silvia Isabela Culea. Aceasta din urmă a fost delegată să-i preia atribuțiile în perioada 28 martie a.c. 28 septembrie a.c.  și  va conduce, va organiza și va coordona activitatea funcționarilor publici din cadrul Biroului legislație, contracte avize de legalitate și legile proprietății.

Noua șefă a Biroului Legislație… bogată în terenuri și case

Silvia Isabela Culea este consilier juridic în Primăria Municipiului Constanța și este unul dintre cei mai bogați funcționari din primărie.

Dupa demisia Feliciei Ovanesian, toti apropiatii ei s-au imbolnavit subit!facsimil din declarația de avere a Isabelei Culea

Iar, dacă nu ne credeți pe cuvânt, aflați că deține patru terenuri, dintre care unul în Tulcea trei în Constanța, deține o casă de vacanță la Luncavița, o casă de locuit în Constanța și două apartamente, tot în Constanța, dar și un autoturism BMW 3, din 2018.  

Dupa demisia Feliciei Ovanesian, toti apropiatii ei s-au imbolnavit subit!

facsimil din declarația de avere a Isabelei Culea

Calotă și Vlăescu, următorii pe listă?!

Așa cum precizam și mai sus, alte persoane apropiate de Felicia Ovanesian intenționează să părăsească barca, de bună voie sau forțați de… împrejurări. Se vehiculează și numele lui Răzvan Calotă, directorul executiv al Direcției de Patrimoniu din cadrul Direcției Generale de Urbanism, dar și Daniel Vlăescu, șeful de la Servicii Publice, considerat și el una dintre persoanele aflate în grațiile Feliciei Ovanesian.

Calotă: Sunt în concediu, atât pot să spun

 Contactat pentru un punct de vedere, Calotă ne-a declarat că se află în concediu medical. Întrebat ce va face când va reveni la birou, acesta nu a dorit să răspundă, lăsând loc de interpretări. ”Sunt în concediu medical… pe bune. Momentan, atât pot să vă spun”, ne-a spus Calotă.

Vlăescu: Grupurile de lucru existente au intrat într-un con de umbră!

La rândul său, Daniel Vlăescu a fost puțin mai dornic de declarații. Acesta ne-a declarat că ”acum sunt în concediu medical… revin peste aproape două săptămâni, îmi voi relua activitatea”. Însă, a aruncat și o bombiță: ”am observat o activitatea ciudată, în sensul că s-au făcut unele modificări în grupurile de lucru, grupurile existente au intrat într-un con de umbră”, a spus Vlăescu, fără să dea mai detalii. Întrebat dacă se așteaptă, cumva, să-i fie retrase atribuțiile, așa cum s-a întâmplat cu Liliana Adam…și alții, Vlăescu a declarat: ”Am dat concurs pentru acest post

Dupa demisia Feliciei Ovanesian, toti apropiatii ei s-au imbolnavit subit!Daniel Vlăescu și Vergil Chițac

Precizăm că atât Calotă, cât și Vlăescu sunt persoane competente, unul arhitect, celălalt inginer. Și, chiar dacă ocupă posturile prin concurs, asta nu înseamnă că Vergil Chițac nu le-ar putea retrage și lor atribuțiile, dacă ar vrea… Dar sunt stabilite prin fisa postului, și așa sunt, se pot retrage sau modifica dacă vrea primarul, însă doar motivat. În altă ordine de idei, nu ne rămâne decât să așteptăm revenirea bolnavilor în primărie... abia atunci aflăm dacă s-au întors pentru a-și relua activitatea ori pentru a-și scrie demisiile.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vlaescu este un diriginte de santier incompetent total. DNA ul de ce nu verifica cine a acordat concedii medicale acestui infatuat incompetent pe nume Vlaescu? Dnul Primar are așteptări mari ( normale) de la unii oameni mici.
1
0
Poate ar fi fost oraşul mai curat! Poate ar fi adus toți transexuali din brazilia şi ar fi făcut curat cu curul! Poate ar fi aspirat in gaoz toți oamenii canalizărilor! Poate ar fi existat mai multe sex shopuri cu caricuiri telescopice ! Poate deveneau toți bărbații inarmati cu dildouri , armele lor preferate!
2
1
Mai c*răță oraşul distrus de mazăre si şleahta lui de popo şi popi şi armeni . Inshallah. Dacă ai c*răța puțin şi din spețele Fecalilor Armânilor. Bravo. Maş intoarce in oraşul meu dacă faci puțina c*rățenie. Noi turcii am fost alungați de politicieni țigani şi armâni
3
2
schimbarea cadrelor si a amantelor
3
0
Cel mai excroc diriginte de șantier. CINEMAX abonată la bani publici.
9
1
Merla cand o sa raspunda pentru dezastrul de pe bulevardele Constantei?
13
2
Domnule primar cât o mai țineți pe Gospodaru Georgiana la agricol? Stam dupa o adeverința doua trei luni, vorbește f. urat, este de o incompetenta crasa
16
1
Nu avem pe cine vota. Toti sunt la fel, toate partidele sunt formate din oameni care isi urmaresc propriile interese si devin canalii. Iesiti in strada zilnic sau plecati din Romania
16
0
Vlaescu e un super om, foarte bun profesionist, cu siguranta domnul Primar cunoaste acest aspect cum la fel de bine cunoaste situatia ca acest domn lucreaza in primarie de multi ani (anterior mandatului sau)! Asa ca poate ar fi cazul sa va ganditi la consecintele actiunilor voastre ca jurnalisti si sa nu mai incercati sa aruncati oameni in groups leilor ptr amuzament doar ptr ca au fost mentionati in cererea de demisie a doamnei (context in care in mode foarte evident putea face mai mult rau decat bine ptr ochiul celui care nu cunoaste adevarul )! Este perfect normal sa apreciem munca bine facuta si in sensul asta trebuie sa ne educam publicly! Este evident si faptul ca domnul primar este suficient de intelept sa nu cada in plasa presei!
3
18
Ce faceți cu serviciul agricol? Acolo e jale, acea Gospodaru Georgiana este de o incompetenta crasa. Pe când o schimbare și la agricol?
18
2
Ce rau"' ne pare tuturor k la următoarele alegeri va tre sa i ti spunem pa. Pa si duuuuuute ba dute
15
2
Bah escrocule, Cinemax-ul tău cu serviciile tale de dirigenție au distrus multe clădiri ale instituțiilor publice din Constanța. Lucrări fictive la spitalul municipal, la Universitatea Ovidius. Bă escrocule, tu meritai băgat la pușcărie.
15
4
Afara si cu aia de la ,,Parcari"!
19
1
Bai tu ai dat con curs aranjat! Nu ai fost in stare sa faci o pista pentru biciclisti!
15
4
Un jed de primarie Nu se face nimic pt constanteni Doar hotii Si ordinarii!
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468