REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

E serioasă relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Vedeta s-a mutat cu iubitul

E serioasă relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Vedeta s-a mutat cu iubitul

Replica API 31 ianuarie 2019 | 00:00 513

Bianca Drăgușanu

Povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este din ce în ce mai serioasă. Cei doi au făcut un pas important în relația lor. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis că nu pot sta prea mult despărțiți, astfel că au luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor.

Potrivit wowbiz.ro, vedeta s-a mutat cu iubitul ei. Surse apropiate susțin că bărbatul și-a cumpărat, recent, o locuință în valoare de un milion de euro, într-un cartier rezidențial din București.

„Se iubesc cu pasiune și era momentul să stea și împreună. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp de acum înainte”, a dezvăluit o prietenă de-a Biancăi Drăgușanu pentru sursa citată. Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun.

După separarea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a întors în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit un copil. Despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar fi avut, după separarea de Alex, o relație cu Josip Heit, șeful fostului ei iubit. Însă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu n-au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Cei doi s-au împăcat și au fost într-o escapadă în Turcia, la Istanbul. Zilele trecute, cei doi au fost nași de botez.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am ars-o aseara pe plasticata si sincer nu este cine stie ce ! Felatia a facut-o satisfacator dar fututu slab, slab de tot. Gaoaza este si ea foarte dilatata. Enervant este ca atunci cand o arzi in toate pozitiile ea, scartaie din toate pozitiile !
2
2
e greu frate sa iti dai seama care e treaba cu adevarat . lumea buna stie ca alex bodi o trimite pe doamna bianca la treaba pe bani foarte seriosi . asa ca nu mai scrieti de dragoste si cupluri ca nu exista asa ceva . proasta asta se roaga de el sa o bage in seama pentru ca baiatul are deschidere la oameni grei ! Felicitari presei pentru ca ii ridica unei prostituate valoarea!
1
2
Asta se indragosteste la fiecare intersectie!
4
0
Life in plastic is fantastic!! Cat de prost trebuie sa fie un barbat sa puna botul la o astfel de parasuta ordinara?
5
0
Din plastic care nu face nimic!
4
0
sa ne puisam pe ei si relatia lor ! ce plm numai pe pubela asta o dati la stiri ? mai sant si alte pocnitori !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272